erkenden samimi olmak doğrumu?

ondan sonra daha söz takılmamışken "abla kalk kendine çay al bana da ver" oluyor. evet bugün buna taktım kafayı.

çay alması vermesi sorun değil ben kahve bile yaptım da sorun arada resmiyet olmadığında onların istediği kadar arayıp sormazsan ilgisiz düşüncesiz konumuna sokulman kendi teyzelerinden görmediğin baskıyı görmen gelin de gelin diye eleştirmeleri her hareketini, gelin olsak amenna ama değiliz sonuçta

kizlar yengesi dogum yapti ve sevgilim git gör diyo. ben onsuz tum aileyle karsilasmak istemuyorum

sevgilimi nasil ikna edicem ya?

Oooo abisiyle ciddi bir yarış içerisinde olan küçük kardeş görüyorum buradan (ya da tam tersi-yaşları bilmediğim için).

Daha şimdiden böyleyse siz evlenirseniz eltinizin rakibiniz olacağını göz önünde bulundurun, tabii girdiğiniz aile yüzünden böyle olacak. Yarışa hazır mısınız?

Benim erkek arkadaşımın ailesi de bu konuda benden farklılar. Daha resmiyet yokken onlarda yatılı kalmamı istediler. Tanışmaya geldiler ailemle, dönüşte seni alalım vakit geçirelim bizde kal dediler, ben şok Sonra abisi ve eşiyle tanışmaya gidecektim başka şehire, bana ısrar ettiler burda kal akşam diye Daha resmiyet yok birşey yok, ben de "şimdi olmaz ilerde evlendikten sonra gelir kalırız inşallah" diyerek kapattım meseleyi. Allahtan erkek arkadaşım bu konuda benden yana, önce tuhaf geliyor ama sonra düşününce bana hak veriyor.

Allah korusun bir anlaşmazlıkta arkamdan "bu kız zaten evimize girip çıkıyordu" derler mazallah (eski erkek arkadaşımın ailesi yapmıştı böyle birşeyler), resmiyet yokken fazla samimi olmamak en iyisi.

sevgilim yarışcak heralde benim öylebi niyetim yok :)))

aynen öyle ne olcağı belli mi olur.. iyiykien iyi olmak kolay sonra terslik olunca herkes değişebilir.

Valla bende haftaya babasiyla tanışıyorum bakalim hayırlısi, bizdeki de nasil birseyse anneden once babayla tanışıyoruz ama bunlar hep israr hep israr, kizsan kizamiyorsun ben seninle ciddi düşündüğüm icin demistim e geliyor laf.. valla Allah yardim etsin kardesim ne diyeyim. Ama evlerine gelip gitme de uygun olmaz ki sik sik telefonla görüşün ama evine sevgilinizle beraber gidin derim ben

bende öyle diyorum sevgilim çok ısrar ediyo. annem senin ayağına geldi kaç kere diyo . napıyim annesi çok istekli işyerim evlerine yakın o da geldi bi kaç kez.

yengesi doğum yaptı bekliyo gitmemi. e onunda annesi babası var evi kalabalık tanımıyom kimseyi nasıl gidiyim sap gibi tek başıma üstelik ailemin haberi yok. sevgilimde darılıyo yapmıyorum diye.

aynen aramak yeterli bencede. ama sevgilimde ailem sıcak sen soğuksun diyo benim ailem standart biaile gibi davranmadı sana yakın davrandı diyo. annem ayağına geldi diyo. evet öyle ama ne yapıyım ben sıcak olamıyorum

Valla annesinin geldigini bilmiyordum ne diyeyim, o sizin isyerinize gelmisse sizin de gitmeniz uygundur bu durumda ancak.. yani gercekten yanlış anlamayin ben genel toplumsal ahlak kurallari geregince soyluyorum bunu, gitseniz güzel olur. Annesi bir adim atmış size, sizin de karşılığını vermeniz yakışır. Hem belki dusunduginuz kadar kotu olmaz bebek ziyareti her zaman konusulacak seylerin daha cok bulundugu yani ortamin daha rahat olduğu ziyaretlerdir. Bir bebeğe bir de sevgilinizin annesinin evine guzel bir hediye alin gidin derim ben. Annesine hediye begenemezseniz guzel bir tatlı da olur

evet annesi geldi arıyo ilgili bende arıyorum ama gitme konusuna gelince yapamıyorum. annemin haberi olmadan gitmem doğru olurmu ? babasıyla tek başıma tanışcam uygun olur mu sap gibi

bilmiyorum canım ya ne yapcamı şaşırdım annesi çok tatlı çok sıcaklar yengeside öyle ama kararsızım :/

Ya gercekten bence şuan hic ertelemeden oturun ve kendinize sorun bi, ben bu adamla evlenip mutlu olmak istiyor muyum diyin. Cevabiniz evetse o zaman ailesiyle de iyi olmak "zorundasiniz". Gercekten bi zorunluluk bu, ben hayatimda daha esinin ailesiyle arasi kotu olup da esiyle arasi iyi olan kadin görmedim. Olmaz da. Aile cok onemli insanin hayatinda, ben bile sevgilime defalarca demişimdir sen bu dünyada en cok sevdiğim insansin ama ailemden sonra diye. O da buna hic darılmadı. Cunku bilir ki aile bambaska birsey. Arkani dönemezsin unutamazsin uzaklarda kilometrelerce otede de olsan yeri ayridir ailenin. Bu yuzden bence eger evlilik varsa ufukta tercihen kendi annenizden izin alin yada daha sonra öğrenmesi daha munasip olur diyorsaniz söylemeyin ama bir sekilde görüşün yine de ailesiyle derim ben. Birde zaten bebek ziyaretinde babasi olmaz diye düşünüyorum siz sadece anne ve yengeyle muhatap olsaniz yeter zaten.
Ya ben yine cok akıl verdim inşallah saçmalamamişimdir.

Yani birde evlilik döneminde oyle cok etkiliyor ki bence aile unsuru. Dusunsenize anneniz size "iste o çocuk böyle zamaninda şunları şunları yapmıştı onunla mi evlenmek istiyorsun yine de sen bilirsin ama ben senin iyiliğin icin diyorum yavrum vs vs" konusmasini evlenme kararni alacaginiz donem gunde 3 öğün yapıyor? Bir "acaba" olur insan. Heleki birde erkeklerin annelerine olan düşkünlükleri var ki ona hiç girmeyeceğim.

emin değilim canım o da var. ilişkimde soru yok desem yalan olur gözü kapalı gidemiyorum o yüzden..

babası da olcak ziyarette. üstelik yengenin annesi ve babasıda olcak. birden o kadar insanın içine nasıl çıkayım. direk görücüye çıkıyor olcam. aslında gitmek isterim iyi insanlar. aile konusunda söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. iyi olmak zorundayız ama işler ciddiye binince.benim düşüncem buydu. ama onun ailesi direk yakın olmak istiyor. sevgilimde haklı olarak ailem yapıyor sen yapmıyorsun diyor..

annesi beni çok sevdi. ailesi öyle bir aile değil. hepsi sevdiler sevgilimde o yüzden bu kadar ısrar ediyo. onlarla iyi olmamı istiyo

Eger iliskinin yakin zamanlarda ciddiye binme durumu varsa bi sikinti olusturmamali bence uzak kalmak da gereksiz fakat ciddi seyler icin zaman varsa o ayri tabi beklenmeli suyu cikar cunku cevremde cok insan oldu erkenden tanistigi icin pisman tabi senin ciddiyetle ilgili dusuncelerin de onemli tabii

yakn zamanda değil 6 ay ayımız var rahat. o benim ailemle tanışmadı.

Tek başınıza ne işiniz var? Ne yapacaksınız, ne konuşacaksınız tanımadığınız bilmediğiniz bir evde. Sevgilinizin bu konuda baskı yapması ne derece doğru? Sizin de bir aileniz var, onlar bu durumu doğru bulacaklar mı? Daha resmi bir durum yokken sizden bu kadar beklenti, diğer gelinle kıyaslanmak? Mesafeli olmak her zaman iyidir. Ben aileler tanışmadan sizin tek başınıza gitmenizi hiç doğru bulmuyorum.

annesi beni çok sevdi. ailesi öyle bir aile değil. hepsi sevdiler sevgilimde o yüzden bu kadar ısrar ediyo. onlarla iyi olmamı istiyo
Yok tabiki iyi insanlar ama, yani kusura bakma bunu yazarken utanıyorum, bugun iyi olanin yarın kötü olmayacagi ne malum diyorum ben, yani tamam bugun annesi cok iyi cok seviyor sizi, ama bu çabaları karşılıksız kalirsa size karsi tavir alabilir diyorum ben. Ki bence açıkçası benim dedigim gibi siz daha gelecekten emin değilsiniz seviyorsunuz ama geleceğe bakınca böyle bir sis perdesi, emin olamama durumu. O yüzden hemen ciddiye binmesin işler istiyorsunuz, yani açıkçası biraz erteliyorsunuz çünkü emin değilsiniz. Dediklerimi bir düşünün, kotu bir amacla yazmadim yanlis anlasilma olmasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…