• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkenden samimi olmak doğrumu?

Tek başınıza ne işiniz var? Ne yapacaksınız, ne konuşacaksınız tanımadığınız bilmediğiniz bir evde. Sevgilinizin bu konuda baskı yapması ne derece doğru? Sizin de bir aileniz var, onlar bu durumu doğru bulacaklar mı? Daha resmi bir durum yokken sizden bu kadar beklenti, diğer gelinle kıyaslanmak? Mesafeli olmak her zaman iyidir. Ben aileler tanışmadan sizin tek başınıza gitmenizi hiç doğru bulmuyorum.

aynen canım bende doğru bulmuyorum. tamam her ne kadar annesi defalarca ayağıma da gelmiş olsa sevgilim böyle diyor. ben gidemem şu durumda

Yok tabiki iyi insanlar ama, yani kusura bakma bunu yazarken utanıyorum, bugun iyi olanin yarın kötü olmayacagi ne malum diyorum ben, yani tamam bugun annesi cok iyi cok seviyor sizi, ama bu çabaları karşılıksız kalirsa size karsi tavir alabilir diyorum ben. Ki bence açıkçası benim dedigim gibi siz daha gelecekten emin değilsiniz seviyorsunuz ama geleceğe bakınca böyle bir sis perdesi, emin olamama durumu. O yüzden hemen ciddiye binmesin işler istiyorsunuz, yani açıkçası biraz erteliyorsunuz çünkü emin değilsiniz. Dediklerimi bir düşünün, kotu bir amacla yazmadim yanlis anlasilma olmasin :)

orası da doğru. ne olcağı belli olmaz. benim korktuğumda hadi ayrıldık diyelim arkamdan bu kız bize girip çıkıyodu zaten demelerini istemem. ikimizinde zamanı var. keşke tanışmasaydım diyorum

Back
X