erlkeginizin sizinle ilgile nelere karismamasini istersiniz ve

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

benim_dunyam

Ziyaretçi
arkadaslar erkeginizin size hangi konularda karismamasini ve sizi boyle kabul etmesini istersiniz yada diyelimki karisti hep kadin mi alttan alip peki demeli yoksa kendi gorusunu o nami kabul ettirmeli

mümkünse hiç bişeyime karışmasın bir müddet sonra en masum karışmaları bile inanılmaz sıkıcı ve dayanılmaz oluyoo

mesela hangi konularda ornekler verelimmi arkadaslar arkadaslarinizla gorusmenizemi ailenize gidip gelmenizemi fikirlerinizemi giyiminizemi benim esim benden ziyade ailemin bizim hayatimiza karismasini cok kizar bizim hayatimizin sevabida gunahida bizim kararlarimizi sorgulayamazlar der kizar onlarla bu konularda konusmama

Giyim kuşam konusunda karışabilir... Açık bulmuştur , dar bulmuştur hiç ikiletmem , hemen değiştiririm

üstümü... Bu konuda gayet uysal bir kadınım...O da çok sever bu huyumu...

Ama düşüncelerime karışmamalı ... Ben aklı başında ve mantıklı olduğumu düşünüyorum... Kaldı ki öyle

olmasam bile kimsenin düşüncesi kimseye uymak zorunda değil... Herkesin doğrusu kendine...

Bu konuda karıştırmam , taviz de yok... Bir konuda onu daha makul görürsem o vakit kabul ederim ama

karıştırmam...

Başka da konu yok zaten neye karışacak ki...

ben kendi adıma söyleyeyim bana karışmasını isterim ilgisini hissedeyim

ama tabi abartısız:utangac:

Back
X