Yöresel Tarif ERMENİ MUTFAĞI

Yöresel Yemekler

nacizaneyorumum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
9
8
3
50
Arkadaşlar Ermeni mutfağını Eşim Ermeni olduğu için evlendikten sonra kayınvalidemin enfes yemeklerini tadınca çok sevdim ve bu tarifleri blog sayfamda da paylaşıyorum,denemek isterseniz tariflere bakıp yapabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ermeni mutfağını Eşim Ermeni olduğu için evlendikten sonra kayınvalidemin enfes yemeklerini tadınca çok sevdim ve bu tarifleri blog sayfamda da paylaşıyorum,denemek isterseniz tariflere bakıp yapabilirsiniz...
Açık adresi alabilir miyiz. Birde ermeni yemeklerini istanbulda nerede yiyebiliriz. Açıkcası ermeni mutfağını ilk defa duydum. Çok şaşırdım şimdi

merhaba,
sitemin adresini yazarsam reklam olur sanırım ama profilimde web adresim kayıtlı oradan bakabilirsin:)
Ermeni yemekleri özellikle mezelerinin tadına doyum olmuyor, kayınvalidemde çok güzel yapıyor hepsini, ermeni yemekleri ve mezelerini internette arama motorlarından ermeni yemekleri restoranları diye ararsan belli başlı bilinen restoranlar var isimlerini verecektir sana.
topik tatlısını ve mezelerini öneririm sana :)

bloğumu ziyaret etmenize sevindim, umarım beğenirsiniz,
evet topik meşhurdur hatta bayramlarda özellikle ikram edilir, kayınvalidem de güzel yapar bana bu kültürün yemek ve mezelerini sevdiren de zaten eşimin ailesidir...

merhaba,
sitemin adresini yazarsam reklam olur sanırım ama profilimde web adresim kayıtlı oradan bakabilirsin:)
Ermeni yemekleri özellikle mezelerinin tadına doyum olmuyor, kayınvalidemde çok güzel yapıyor hepsini, ermeni yemekleri ve mezelerini internette arama motorlarından ermeni yemekleri restoranları diye ararsan belli başlı bilinen restoranlar var isimlerini verecektir sana.
topik tatlısını ve mezelerini öneririm sana :)
ah o mezeler :)

Back
X