Erol tavmergen ile tedavi sürecinde olanlar buraya...

Eylul43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
31
25
8
Arkadaslar aranizda suan erol hocada tedavi surecinde olanlar varmi ?

bende senin gibi Erol Tavmergen e tedavi olan varmı diye baktım..ama kimse bir şey yazmamış
ben daha yeni öngörüşmeye gittim erol tavmergende karar kıldım inşallah hayırlısı olur.merak edenler için detayları yazarım burdan

Ben Ege Universitesindeyim. Ama özelinde değilim erol beyin. Biliyorsunuz herşey onların elinden geçiyor diyorlar. Benim sanıyorum yumurta toplamaya 2-3 gün falan var, o sureçteyim şuan. Dizler?

Ben Ege Universitesindeyim. Ama özelinde değilim erol beyin. Biliyorsunuz herşey onların elinden geçiyor diyorlar. Benim sanıyorum yumurta toplamaya 2-3 gün falan var, o sureçteyim şuan. Dizler?
ya bişey sorucam erol bey özel ege tıp merkezinde değilmi?

Erol bey tavmergen tüp bebek de önceden Ege tüp bebekmiş sanırım adı değişti
Bende yeni başladım

ben 2 yıldır gebe kalamıyorum. doktorlar infertilite ve tüp bebek merkezine yönlendirdi. ben gitsem ne kadar süre alır tedaviye başlamak sizce? hemen başlıyorlar mı şartları var mı?

Ben de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olurda yardımcı olmak isterim.

Ben de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olurda yardımcı olmak isterim.
Siz memnun kaldınız mı acaba ? Benim yıllık iznim 1 ay. Hemen gitsem tedaviyr başlanır mı bu süre yeterli olur mu onu merak ediyorum. Bi de tahmini maliyeti her şey dahil ne kadar olabilir?

Siz memnun kaldınız mı acaba ? Benim yıllık iznim 1 ay. Hemen gitsem tedaviyr başlanır mı bu süre yeterli olur mu onu merak ediyorum. Bi de tahmini maliyeti her şey dahil ne kadar olabilir?
Evet cok memnun kaldım. 7 8 bin arası maliyet oldu. Ben mayista muayene için gittim. Haziranda tatilimde başlamak istediğimi söyledim ona göre planladık yapılacak testleri vs. Hazirandaki adetimden önce hallettik. Haziranda tedaviye başladık.

bende pcos icin gidiyorum. doktor gercekten cok ilgili. verdiginiz ucrete degyor

buzdolabı bence. ağzından cımbızla laf alıyosunuz.
ayrıca bana eksık ilaç verdi aşılamada sonuç negatif.
doğru ilaçla yumurta takibiyle hamile kaldım tabiki başka bi doktorda.

buzdolabı bence. ağzından cımbızla laf alıyosunuz.
ayrıca bana eksık ilaç verdi aşılamada sonuç negatif.
doğru ilaçla yumurta takibiyle hamile kaldım tabiki başka bi doktorda.
Merhaba
Acaba hangi doktora gittiniz ve hamile kaldınız. Ben 6 tup bebek denemesi yaptım ama maalesef sonuç negatif . O sebeple merak ettim doktorunuzu.Son denememde de Erol tavmergen özelinde yapmıştım

Merhaba
Acaba hangi doktora gittiniz ve hamile kaldınız. Ben 6 tup bebek denemesi yaptım ama maalesef sonuç negatif . O sebeple merak ettim doktorunuzu.Son denememde de Erol tavmergen özelinde yapmıştım
bende özelinde aşılama yaptırdım ama süreç yanlış. eksık ilaç verdi. asılamadan sonra ilişki önerirler normalde ilişkiye girme dedi.
benım fsh lh sıfır ve normal adet olmuyorum ilaçlarla oluyorum. dolayısıyla merional kullanmam ve estrofem progestan gıbı ilaçları kullanmam gerekıyor. yumurta takıbı yaptırdım normal bir kadın dogumcuya. yumurta 16-17 ye geldıgınde de çatlatıp ilişkiye girdim. yanı bnm sansım hastalıgımı ıyı bılmemdi. sizin problem ne

Ben de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olurda yardımcı olmak isterim.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…