bende senin gibi Erol Tavmergen e tedavi olan varmı diye baktım..ama kimse bir şey yazmamışArkadaslar aranizda suan erol hocada tedavi surecinde olanlar varmi ?
ben daha yeni öngörüşmeye gittim erol tavmergende karar kıldım inşallah hayırlısı olur.merak edenler için detayları yazarım burdanbende senin gibi Erol Tavmergen e tedavi olan varmı diye baktım..ama kimse bir şey yazmamış
ya bişey sorucam erol bey özel ege tıp merkezinde değilmi?Ben Ege Universitesindeyim. Ama özelinde değilim erol beyin. Biliyorsunuz herşey onların elinden geçiyor diyorlar. Benim sanıyorum yumurta toplamaya 2-3 gün falan var, o sureçteyim şuan. Dizler?
Bilmiyorum ayrıca orada mi değil mi haberim yokya bişey sorucam erol bey özel ege tıp merkezinde değilmi?
evet araştırdım aynı zamanda özel ege tıp merkezinde.şimdi orayı devralıp tavmergen tüp bebek merkezi oldu ama ekip değişmemiş hiç.Bilmiyorum ayrıca orada mi değil mi haberim yok
Siz memnun kaldınız mı acaba ? Benim yıllık iznim 1 ay. Hemen gitsem tedaviyr başlanır mı bu süre yeterli olur mu onu merak ediyorum. Bi de tahmini maliyeti her şey dahil ne kadar olabilir?Ben de erol tavmergene tüp bebek yaptırdım. Transferim oldu 2 sonra sonuç alacağım. Sormak istediğiniz bisey olurda yardımcı olmak isterim.
Evet cok memnun kaldım. 7 8 bin arası maliyet oldu. Ben mayista muayene için gittim. Haziranda tatilimde başlamak istediğimi söyledim ona göre planladık yapılacak testleri vs. Hazirandaki adetimden önce hallettik. Haziranda tedaviye başladık.Siz memnun kaldınız mı acaba ? Benim yıllık iznim 1 ay. Hemen gitsem tedaviyr başlanır mı bu süre yeterli olur mu onu merak ediyorum. Bi de tahmini maliyeti her şey dahil ne kadar olabilir?
bende pcos icin gidiyorum. doktor gercekten cok ilgili. verdiginiz ucrete degyorEvet cok memnun kaldım. 7 8 bin arası maliyet oldu. Ben mayista muayene için gittim. Haziranda tatilimde başlamak istediğimi söyledim ona göre planladık yapılacak testleri vs. Hazirandaki adetimden önce hallettik. Haziranda tedaviye başladık.
Merhababuzdolabı bence. ağzından cımbızla laf alıyosunuz.
ayrıca bana eksık ilaç verdi aşılamada sonuç negatif.
doğru ilaçla yumurta takibiyle hamile kaldım tabiki başka bi doktorda.
bende özelinde aşılama yaptırdım ama süreç yanlış. eksık ilaç verdi. asılamadan sonra ilişki önerirler normalde ilişkiye girme dedi.Merhaba
Acaba hangi doktora gittiniz ve hamile kaldınız. Ben 6 tup bebek denemesi yaptım ama maalesef sonuç negatif . O sebeple merak ettim doktorunuzu.Son denememde de Erol tavmergen özelinde yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?