ayyyy canım allah yardımcımız olsun canım ya.....benim eşimde aynıı süslenip püslenince deli oluyorkaydirigubbakcemile3
çok kıskançç tek başıma bi yere gidemiyorum sayesindekaydirigubbakcemile3
bide kayınvalidemin laf sokmalarına cevaplarımı duyunca öyle bir error veriyorkii:jeyyar:
iştee ozaman kendine biraz zor geliyor:1closedeyes:
birde herkesin tanıdığım tanımadığım,
bana hiç evli gibi durmuyorsun 18 19 yaşındasın demesine sinir oluyor:roflol:
sayesinde saçıma sarılar attırdım ki biraz büyük göstereyim
ayyyy canım allah yardımcımız olsun canım ya.....
Ama ben yyalnız sürekli dışarıya çıkarım ama bir telefaon nerdesin ve anında yanımda işte böle canım arada böle sıkıyorlar bizi ya... Aman allahtan sürekli eror veren değiller ya olsalar aman allhım yaa!
çatır çatır çatlattım ama sonunda ben kazandım diyorsun yani helal olsun valla arrkadaşım.....:lepi::teytey::hooray:sanırım nadir kadınlardan biriyim,aksine ben eşimi bekler ve error veririm dışarıya çıkarken...
son dakka 10 kere tuvaleti kullanır,dur ocağa-kapıya bende bakayım der,olmadı bu ayakkabı galiba falan filan derken,hadi hadi demekten,sinir basar her yerimi söylene söylene asansörden ineriz zemine...sengözlerimebaksanab
onunda tek error noktası bikini...
mayodada her yerim meydanda,aradaki tek fark göbek kısmı desemde
eşime hala anlatamadım...
böyle kalıplaşmış bi durumu var,çözemedim ve uğraşmakta işime gelmiyor artık
ha ne yaptım,en son bu yaz en seksi mayoyu aldım
o öyle bön bön baktı bende çatır çatır güneşlendim..........:jeyyar:
nedendir bilmem ama buda tam bir erkeği erore uğratacak nedendir ya!Ortaokul,lise ve üniversite yıllarından beri görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.Çok güzel bir dostluğumuz var onunla.Her yıl doğum günümü ilk kutlayan o olur ve eşim o zaman küplere biner.Arkadaşım evli ve çocuklu olmasına rağmen.
iyi mi kçtü mü bulamayışın bilemedim ne deyim hayırlısı inşallah!error sengözlerimebaksanabverecek bir koca bulamadım daha.....
alahhhhhhhhhhhh zor durum valla allah yardımcın olsun canım ya kıyamam.!a.s.bi keresinde bana rimelimi sildirtti ya..... neymiş efendim makyaj yapıyormuşum.Evlenmeden önce işe başlasaydım bunlar dert olmayacaktı, işe başlayınca süslü olmuşum.. millet podyumdan çıkmış gibi giderken ben napıyım, sümsük mü olayım, neyse sildim o gün rimeli,sonrada eşimin ayarlarıyla oynayıp kıvamına getirdim... şimdi de iş yerindeki erkek arkadaşlarıma kafayı taktı,dur bakalım bu ne zaman geçecek
keşke avatarında ki demet şener gibi olsak!şimdi benimkinin bozulduğu durumları yazsam çoookkkk uzun olur.ama bu errorlarla yaşamaya alıştık.eskisine nazaran biraz daha azaldı kıskançlıklar.bunaldığım zamanlar çok oldu.LİBERTY 75 kızzzzzzzz ben son beş senedir bikini, giyom valla. sayfide çok karışmıyor.ama yine dikkat ediyorum.ama bu iştah bende devam ederse değil bikini,içine girecek çuval bulamıycam:roflol: çok üzgünüm o yüzdenkaydirigubbakcemile3
şimdi benimkinin bozulduğu durumları yazsam çoookkkk uzun olur.ama bu errorlarla yaşamaya alıştık.eskisine nazaran biraz daha azaldı kıskançlıklar.bunaldığım zamanlar çok oldu.LİBERTY 75 kızzzzzzzz ben son beş senedir bikini, giyom valla. sayfide çok karışmıyor.ama yine dikkat ediyorum.ama bu iştah bende devam ederse değil bikini,içine girecek çuval bulamıycam:roflol: çok üzgünüm o yüzdenkaydirigubbakcemile3
error sengözlerimebaksanabverecek bir koca bulamadım daha.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?