Eror veren eşler!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
Eşiniz en çok hangi konuda yada konularda eror veriyor ? Bizi en çok sıkıp bunaltan anları paylaşıp burada dedikodularını yapalım mı ne dersiniz kızlar?

Ben ilk önce bir yazayım :
Benim eşim ben makyaj yapıp giyinip dışarıya çıkmak için hazırlanınca eror veriyor.....
Bazen öyle bir eror veriyor ki insan dışarıya çıkmaktan bile soğuyor....
He ben hiç bakmayayım kendime ev haliyle dışarı çıkayım kişmse beni güzel bakımlı alımlı görmesin bu kadar da kısakançlık beni sıkıyor valla bazen ama ona sorsak o benim için ne der acaba.....
Benim kocamın eror verdiği konu bu ya sizin?

benim eşimde aynıı süslenip püslenince deli oluyorkaydirigubbakcemile3
çok kıskançç tek başıma bi yere gidemiyorum sayesindekaydirigubbakcemile3
bide kayınvalidemin laf sokmalarına cevaplarımı duyunca öyle bir error veriyorkii:jeyyar:
iştee ozaman kendine biraz zor geliyor:1closedeyes:
birde herkesin tanıdığım tanımadığım,
bana hiç evli gibi durmuyorsun 18 19 yaşındasın demesine sinir oluyor:roflol:
sayesinde saçıma sarılar attırdım ki biraz büyük göstereyim

ayyyy canım allah yardımcımız olsun canım ya.....
Ama ben yyalnız sürekli dışarıya çıkarım ama bir telefaon nerdesin ve anında yanımda işte böle canım arada böle sıkıyorlar bizi ya... Aman allahtan sürekli eror veren değiller ya olsalar aman allhım yaa!

yookk cannımmm süreli error veren bi eşe sahip değilim Allahıma şükür,
hatta bu saydıklarımda arada bir olurŞeniz
tek başıma çıkmam genelde birlikte takılırız,
yada kusenimle halamal çıkarım,
saten bende tek dışarı çıkmaktan zevk almam

sanırım nadir kadınlardan biriyim,aksine ben eşimi bekler ve error veririm dışarıya çıkarken...
son dakka 10 kere tuvaleti kullanır,dur ocağa-kapıya bende bakayım der,olmadı bu ayakkabı galiba falan filan derken,hadi hadi demekten,sinir basar her yerimi söylene söylene asansörden ineriz zemine...sengözlerimebaksanab

onunda tek error noktası bikini...
mayodada her yerim meydanda,aradaki tek fark göbek kısmı desemde
eşime hala anlatamadım...
böyle kalıplaşmış bi durumu var,çözemedim ve uğraşmakta işime gelmiyor artık
ha ne yaptım,en son bu yaz en seksi mayoyu aldım
o öyle bön bön baktı bende çatır çatır güneşlendim..........:jeyyar:

Ortaokul,lise ve üniversite yıllarından beri görüştüğüm bir erkek arkadaşım var.Çok güzel bir dostluğumuz var onunla.Her yıl doğum günümü ilk kutlayan o olur ve eşim o zaman küplere biner.Arkadaşım evli ve çocuklu olmasına rağmen.

bi keresinde bana rimelimi sildirtti ya..... neymiş efendim makyaj yapıyormuşum.Evlenmeden önce işe başlasaydım bunlar dert olmayacaktı, işe başlayınca süslü olmuşum.. millet podyumdan çıkmış gibi giderken ben napıyım, sümsük mü olayım, neyse sildim o gün rimeli,sonrada eşimin ayarlarıyla oynayıp kıvamına getirdim... şimdi de iş yerindeki erkek arkadaşlarıma kafayı taktı,dur bakalım bu ne zaman geçecek

çatır çatır çatlattım ama sonunda ben kazandım diyorsun yani helal olsun valla arrkadaşım.....:lepi::teytey::hooray:

nedendir bilmem ama buda tam bir erkeği erore uğratacak nedendir ya!
ama sonunda ondan sana gelemeyeceğini anlayacaktır umarım...arkadaşalıklar da ebedidir kıymeti evlendikten sonra silinecektir değildir demi?a.s.

alahhhhhhhhhhhh zor durum valla allah yardımcın olsun canım ya kıyamam.!a.s.

şimdi benimkinin bozulduğu durumları yazsam çoookkkk uzun olur.ama bu errorlarla yaşamaya alıştık.eskisine nazaran biraz daha azaldı kıskançlıklar.bunaldığım zamanlar çok oldu.LİBERTY 75 kızzzzzzzz ben son beş senedir bikini, giyom valla. sayfide çok karışmıyor.ama yine dikkat ediyorum.ama bu iştah bende devam ederse değil bikini,içine girecek çuval bulamıycam:roflol: çok üzgünüm o yüzdenkaydirigubbakcemile3

keşke avatarında ki demet şener gibi olsak!
ama öyle olursak eror veren adam değil kafayı kıran adamla evli oluruz ya yok vazgeçtim istemiyorum biz kilo alalım eşlerimizde yanımızda sağlıklı olsun demi?

oh canım benim yakışır arkadaşıma....:lepi:
benimkinin bana dediği şu:tamam al ama evde giy..........şutarafagitti
aslında :1shok: alayım bu yaz camları silerken falan giyerim evde,valla şimdi geldi aklıma dur sen dur........:jeyyar::roflol:

aman şekerimmmm kimsenin başı göğeermiyor ki baksana muzdaripler olarak buraya yazıyoz boşver sıkman canınınzı şekerler!

ne yatmama kalkmama ,ne gezmeme tozmama,ne makyajıma hiçbişeyime karışmaz
aksine bakımlı olmamı ister
tek tiki kısa etek onuda giydirmez-tatlicadiarzu-
ben alacam diye üstelesem al dolaba as giydiğini görmiycem der:mymeka:kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…