valla ablam aynı dertten bende error alıom sürekli...kk daha bi güzel gelio geç satte....ama şimdi nerdesin ablam be...ondan sonra yatmama error veriyo.oda tabi kk nin sucu.napıyım el ayak cekilince daha bi tatlı oluyo burası kaydirigubbakcemile3
aman bunların hepsi böyle şekerim napalım katalnıyoz artık....allah yardımcın olsun canım...benimki kıskanmaz bu konuda pek hatıram yok
yemek zamanında yapılmamışsa ya da gömleği pantolonu ütülü değilse eror verir
dışarı çıkalım dediğimde sürekli eror verir. evde özellikle bilgisayar başında oturmaya bayılır.
ha bi de kendinden sonra yatmamıza bozulur demişsiniz ya, benim herif diyor ki "tek yatmak daha güzelmiş elini kolunu atıp kimse uyandırmayacakmış" beyefendiyi. yani yatakta tek yatmaya bayılır. hadi yatalım dediğimde eror verir kaydirigubbakcemile3
e ben hep burdayım canım hiç çekinmeden gel error yarışı yapalım seninle...kızlar sevdim burayı benimkinde ERRORün dik alası var. gece mesaisi olmayınca ERROR , dışarı çıkarken giydiklerimi evde giycekmişim ERROR
ay aynı benim eşim sanki bir an ben yazmışımda eşimi anlatmışım gibi oldu ya!ah benimkinin hayatı eror kılığıma kıyafetime gezmeme karışmaz ama erkek kuzenlerimle samimiyetime eror, çok alışveriş yapıomuşum eror, dırdır ediomuşum eror,onu yönetmeye çalışıomuşım eror bide çok eror veriomuşum al sana bi eror daha say say bitmezzemuszemus
amin canım amin allah ayanımızdan ayırmasın asla allah acılarını göstermesin inşallah....öle çok sabırlıyız biz ama olsun yanımızda olsunlarda eror versinler..ne demişler tabiri caizse ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen allah yokluklarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?