Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Allah onuda bildigi gibi yapsin, gencecik yasimda ask acisi cektirtiyor ama onun icin hersey normal, keyfe bak..
Yav ben ben? Ask acisini en son cekecek kisi benim, sinyaller mi karisti, erosun oku mu yamulduda bana geldi nolduda ben bukadar vuruldum

Neyse iç catismalarimi bi kenara birakip sadete geliyorum, anladiginiz üzre bir sevdigim var benim, böyle esmer efendime söylim çalışkan, azimli ve yine esmer (belirli baska ozelligi yok) neyse iste ben bu herife acayip taktim surekli sosyal medyadaki hesaplarina bakiyorum ama hastalik gibi her dakika acaba ne yazmis bana mi yazmis kime demis o noktayi koyarken beni mi kastetti yoksa bana nokta koyuyorum mu demek istedi koymak derken kime koyuyo neye koyuyo terbiyesiz mi bu adam koymak falan ayip yahu..... gibi gibi sacma sapan düşüncelere dalıyorum
Bana allah rizasi icin bi çözüm sunun kafayi yiycem hic biseye odaklanamiyorum surekli takip halindeyim, napicam kizlar yaaa
Kurs murs demeyin bölümün agir derslerim, ödevlerim biton isim var bos zamanim fazla yok bu takip isimide günlük islerim arasinda yapiyorum yani atiyorum ders calisiyorum ama her paragrafta 1 girip bakiyorum, bana baska bi öneri lazim
Hadi bekliyorum yorumlarinizi

Kitap oku.
Çok iyi geliyor cidden.Böyle aşk/klasik romanlar falan oku hatta.Bu tip kitapları okuduktan sonra çektiğim duygusal acının/acıların pekte büyük olmadığını farkettim.

Boş zamanın olmasa bu kadar uğraşamazsın zaten

Kiz valla bak bos zamanim yok yani tabiki var suan mesela bos zamanim oldugu icin burdayım ama cok az, hatta arkadaşlarımla disari cikmayali 1 ay oldu ya
E bunlarla nasil ugrasiyorum, valla engel olamiyorum kendime dersteyken, kitap okuyosam sayfa cevirirken, sunumumu hazirliyosam cumle sonlarina.... ama mutlaka bakıyorum yani

Ya o kuruntululuk zamanla köreliyo ama demekki senin için zamani değil.
Yada şöyle söyliyim bende senin fibiydim hatta daha fazla ama gerçekten ciddi ve güvenilir bir ilişkiye girdiğinde o noktayı kime koydu, kime koyuyo bu adam demiyosun bir süre sonra.

Ay bizim aramizda bisey yokki, platonigim ben

Artik arkadaslarim aciyo bana ya kafayi yemiş diye, cunku surekli haber veriyorum onlara ohaaa şunu şunu yazmis bunu favlamis diye, biktilar benden bende rahatsiz olmaya basladim
boşversene arkadaşlarını belli ki onlar senin hararetli anlatmandan sıkılmışlar kötü bişey yok ortada takibe devam

seviyosan git söyle bence. kasma ya tanışmıyosan tanış tanışıyorsan da açıl

Kitap oku.
Çok iyi geliyor cidden.Böyle aşk/klasik romanlar falan oku hatta.Bu tip kitapları okuduktan sonra çektiğim duygusal acının/acıların pekte büyük olmadığını farkettim.
bence fazla kitap okumaktan bu halde ,sevgilisi yetmemiş erosa sarmış baksana

Bence sen bolca gez toz sekerim, mutlaka baska biriyle tanisip ondan hoslanirsin.

Yani ben anlamiyorum bu kara kuru , bir de kisa boylu demistin herifi ne yapacaksin ? Dalyan gibi yakisikli birine gonlun kayinca unutur gecersin bence. Etrafinda baska kimse olmadigi icin bu kadar hoslaniyorsundur muhtemelen.

aşkın gözü kördür ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…