- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Boş zamanın olmasa bu kadar uğraşamazsın zaten
Kitap oku.
Çok iyi geliyor cidden.Böyle aşk/klasik romanlar falan oku hatta.Bu tip kitapları okuduktan sonra çektiğim duygusal acının/acıların pekte büyük olmadığını farkettim.
La bunu neresi kötü yav
Ya o kuruntululuk zamanla köreliyo ama demekki senin için zamani değil.
Yada şöyle söyliyim bende senin fibiydim hatta daha fazla ama gerçekten ciddi ve güvenilir bir ilişkiye girdiğinde o noktayı kime koydu, kime koyuyo bu adam demiyosun bir süre sonra.
boşversene arkadaşlarını belli ki onlar senin hararetli anlatmandan sıkılmışlar kötü bişey yok ortada takibe devamArtik arkadaslarim aciyo bana ya kafayi yemiş diye, cunku surekli haber veriyorum onlara ohaaa şunu şunu yazmis bunu favlamis diye, biktilar benden bende rahatsiz olmaya basladim
bence fazla kitap okumaktan bu halde ,sevgilisi yetmemiş erosa sarmış baksanaKitap oku.
Çok iyi geliyor cidden.Böyle aşk/klasik romanlar falan oku hatta.Bu tip kitapları okuduktan sonra çektiğim duygusal acının/acıların pekte büyük olmadığını farkettim.
bu duyguları hissetmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki . imrendim özendim kıskandımmmm :)Nasıl bir duygu ki bu ne zaman seni görsem
Bir kuş kanatlanır göğsümden
seviyosan git söyle bence. kasma ya tanışmıyosan tanış tanışıyorsan da açıl
biliyosa o bişi hapacak ama aşk bu her zaman karşına çıkmıyo diren arkadaşım dirennnAayy isler okadar karisikki
Zaten kendisi biliyo sanirim
bu duyguları hissetmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki . imrendim özendim kıskandımmmm :)
aşkın gözü kördür ya :)Bence sen bolca gez toz sekerim, mutlaka baska biriyle tanisip ondan hoslanirsin.
Yani ben anlamiyorum bu kara kuru , bir de kisa boylu demistin herifi ne yapacaksin ? Dalyan gibi yakisikli birine gonlun kayinca unutur gecersin bence. Etrafinda baska kimse olmadigi icin bu kadar hoslaniyorsundur muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?