- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi anabelmontero
-
karşılıklsıını hayırlısını mutlusunu bitmeyenini ya çok şey istiyorum karşılıklı olsa da yetmiyo bazen püffHadi ya ozaman allah size de nasip etsin, ama karşiliklisini
Bence sen bolca gez toz sekerim, mutlaka baska biriyle tanisip ondan hoslanirsin.
Yani ben anlamiyorum bu kara kuru , bir de kisa boylu demistin herifi ne yapacaksin ? Dalyan gibi yakisikli birine gonlun kayinca unutur gecersin bence. Etrafinda baska kimse olmadigi icin bu kadar hoslaniyorsundur muhtemelen.
Kiz Şermin sen hala bekliyo musun?
İşte o yüzden şuan böylesin canım, dedigim gibi ciddi ve güvenilir bir ilişkin olduğunda bu ruh halin pek olmayacak :)Ay bizim aramizda bisey yokki, platonigim ben
biliyosa o bişi hapacak ama aşk bu her zaman karşına çıkmıyo diren arkadaşım dirennn
İşte o yüzden şuan böylesin canım, dedigim gibi ciddi ve güvenilir bir ilişkin olduğunda bu ruh halin pek olmayacak :)
Git tükür yüzune lanet adam beni gör de
bence fazla kitap okumaktan bu halde ,sevgilisi yetmemiş erosa sarmış baksana
Aynen böyle dudaklarını öne doğru uzat gözlerini hafif kıs boyunda hafif yana eyersen adam senindir, hayırli olsunHahaha iyi fikir , biraz sexsi tükürüş çalışması yapip cikiyim karsisina etkili olsun
hey AllahımKriterlerimiz uyarsa neden olmasin o da bi can sonuçta
boşversene arkadaşlarını belli ki onlar senin hararetli anlatmandan sıkılmışlar kötü bişey yok ortada takibe devam
hey Allahım
kıpır kıpır genç kızlar maşallah size
bence platonikse sorun yok ama günlük hayatımı derslerimi etkiliyor diyorsan büyük ihtimal sosyal medyadan takip ediyorsun sosyal meya hesaplarını dondur bir süre sonra alışkanlığın geçince açarsın bir arkadaş demiş ya yakışıklı dalyan gibi birini bulunca unutursun diye bakçok mantıklı geldi o da:)))
Aynen böyle dudaklarını öne doğru uzat gözlerini hafif kıs boyunda hafif yana eyersen adam senindir, hayırli olsun
karşılıklsıını hayırlısını mutlusunu bitmeyenini ya çok şey istiyorum karşılıklı olsa da yetmiyo bazen püff
çok sevimli yazmışsın ya :)
Adam siyahi mi?Bence sen bolca gez toz sekerim, mutlaka baska biriyle tanisip ondan hoslanirsin.
Yani ben anlamiyorum bu kara kuru , bir de kisa boylu demistin herifi ne yapacaksin ? Dalyan gibi yakisikli birine gonlun kayinca unutur gecersin bence. Etrafinda baska kimse olmadigi icin bu kadar hoslaniyorsundur muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?