- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Benim de en korktuğum şey. O yüzden çok temkinli davranırım, twitterdan bakarken twitter hesabımdan komple çıkarım ki yanlışlıkla fav mav etmeyeyim, instagramda da çakma hesap aldım yanlışlıkla bişey yaparsam bile ben olduğum anlaşılmaz.
Benim oldu ama keşke olmasaydı dediğim tecrübeler
Benim sevdicek geçen yıl geldi bizim bölüme ikinci dönem, kimseyle konuşmaz (özellikle kızlarla) öylece twitterda takılırdı (geçerken çaktırmadan bakmıştım telefon sürekli elinde olunca sevgilisi mi var acaba diye). Sonra bana bişeyler sormaya başladı şu nasıl oluyo notlar var mı falan ama kimseyle kızlardan muhabbeti yok başka. Bi de fena keserdi yani arkadaşım bile farketmişti ben ne zaman kafamı çevirsem bakıyo falan. Bunun üzerine ben de utangaç ondan açılamıyo dedim, haklı olduğumu söyleyin lütfen
Sizin öyle bakışma durumlarınız oldu mu?, gerçi bu bakışmalardan pek bişey çıkmıyor canlı örneğiyim
Yok yok ben öğrenmiştim zaten öyle direk hüküm vermemeyi. O yüzden dediğin gibi kapımda sürünse yine inanmam zaman alır. Dediğime bakma hemen yelkenleri suya da indirebilirim düşündüğümü uygulama konusunda sıfırım çünküCanimmm canimmm bugunde aci sinir bozucu seyler yasamisken sana taze taze söylim, agziyla gelse seni seviyorum dese bile bi tereddut et hemen inanma
ben cok bakistim, biseyler oldu dolayli yoldan aramizda birebir olmadi ama haberi oldu yasanilanlar hakkinda twitler atiyodu benle karsilasinca atiyodu ve tesaduf olmayacak kadar yaşadiklarimizla benzer seyler hakkında atiyodu ama bugun biseyler yasadim ve ogrendimki bana karsi bir b.k afedersin hissetmiyomus allahta belasini versin diyorum resme parmağında oynatti beni cok sinirliyim
sakin beni kesiyo diyip hüküm verme erkeklere güven olmuyo, bakismayla sevip sevmedigi anlasilmiyo zaten seviyosa isterse dunyanin en utangac adami olsun gelip soyler inanki
Yok yok ben öğrenmiştim zaten öyle direk hüküm vermemeyi. O yüzden dediğin gibi kapımda sürünse yine inanmam zaman alır. Dediğime bakma hemen yelkenleri suya da indirebilirim düşündüğümü uygulama konusunda sıfırım çünkü
Neyse sen noldu anlat bakalım, sevdiğimi varmış kara çocuğun. Ne öğrendin
Ayol ben de evli 3 çocuğu var sandımKiziz iste ya herseyden umut cikariyoruz demistim zaten yemek tarifinden bile kendime pay çıkarmaya calisiyorumbelkide benim hatamdi yani bilmiyorum.. ama degil ya yok..
yine benim birebir temasim yok ama soyle soylim beni anlatir gibi yazilar paylasti cok umutlandim ben butun gun etrafinda dolandim ama meger o kisi ben degilmisim yada okisi bendim ama bu is olmaz gibisinden bi yazi mazi paylasti olaylar okadar dolayliki birebir muhabbetimiz olamadigi icin bende bilmiyorum yani tam olarak...oyle yani
Ayol ben de evli 3 çocuğu var sandım
Belki de kültür farkından korkup kaçmıştır olamaz mı? Mesela benim okulda kestiğim 37482374 tane yakışıklı yabancı çocuk var ama hiçbirini sevgili konumuna koymam (evet onlar da kapımda sıra olmuşlardı). Ya da belki de sizin yaşadıklarına benzer olaylar başka bir kızla aralarında geçmiştir. Veee son teori olarak da eğer çok über yakışıklı değilse kızlardan çok ilgi çekmiyorsa etrafında 382 kızı pervane edicek gücü yoksa muhtemelen o kız sensin ama bir nedenden olmaz dedi.
Hmm anladım. Napalım o zaman önümüzdeki maçlara bakıcazYav onu ben biyerimden cikaririm 30 kere, oylw bi soz vardi ama tam hatirlamiyorum suano cirkin demiyim ama yakisikli degil yani birazcik karizmatik ama, ben ona gore cok daha iyiyim hic mutevazilik etmycem(300 km öteden adriana limaya benzetilmisligim var )
ya tam anlatamiyorum olaylari desifre olmamak icin ama kutlur multur degil sorun bucocuk ciddi ciddi oynadi benle resmen... anlatamiyorum ama öyle yani... suan sinirden öluyorum ama buraya yazdigim duygularim artık bukadar alevli degil, cok kirildim
Allah onuda bildigi gibi yapsin, gencecik yasimda ask acisi cektirtiyor ama onun icin hersey normal, keyfe bak..
Yav ben ben? Ask acisini en son cekecek kisi benim, sinyaller mi karisti, erosun oku mu yamulduda bana geldi nolduda ben bukadar vuruldum
Neyse iç catismalarimi bi kenara birakip sadete geliyorum, anladiginiz üzre bir sevdigim var benim, böyle esmer efendime söylim çalışkan, azimli ve yine esmer (belirli baska ozelligi yok) neyse iste ben bu herife acayip taktim surekli sosyal medyadaki hesaplarina bakiyorum ama hastalik gibi her dakika acaba ne yazmis bana mi yazmis kime demis o noktayi koyarken beni mi kastetti yoksa bana nokta koyuyorum mu demek istedi koymak derken kime koyuyo neye koyuyo terbiyesiz mi bu adam koymak falan ayip yahu..... gibi gibi sacma sapan düşüncelere dalıyorum
Bana allah rizasi icin bi çözüm sunun kafayi yiycem hic biseye odaklanamiyorum surekli takip halindeyim, napicam kizlar yaaa
Kurs murs demeyin bölümün agir derslerim, ödevlerim biton isim var bos zamanim fazla yok bu takip isimide günlük islerim arasinda yapiyorum yani atiyorum ders calisiyorum ama her paragrafta 1 girip bakiyorum, bana baska bi öneri lazim
Hadi bekliyorum yorumlarinizi
Hmm anladım. Napalım o zaman önümüzdeki maçlara bakıcaz
Muhtemelen ilgi gördüğü an kaba etleri kalkan cinsten bu da.
Çok tatlısın, başlık çok ilgimi çekti girdim okuyunca aaa yalnız değilmişim dedimiki arada hiç müsait olmadığın alakasız zamanlarda bile takip yeteneği daha doğrusu takıntısı bende de var. Kelin ilacı olsa başına sürermiş maalesef öneride bulunamayacağım
Aynen oyle ama direkten bi hareketini yakaliyim bana karsi valla o kaba etleri yerlerinden söküp alninin çatisina yapistiririm
Nerde takılıyosa oralardan uzak dur bundan sonra daha fazla şismesin egosu
Neyse bu arada platoniği kalpten silmek için önerileriniz varsa ben de bekliyorum, yakında kara sevdadan helak olucam
DenedimOnu tuvalette düşün
merak ettim geçmiş sayfalarda varsa da kaçırdım sanırım.. hoşlandığın çocuk Hintli mi?
DenedimSonra amaan herkes s.ıyor diye yine soğuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?