Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

Canimmm canimmm bugunde aci sinir bozucu seyler yasamisken sana taze taze söylim, agziyla gelse seni seviyorum dese bile bi tereddut et hemen inanma
ben cok bakistim, biseyler oldu dolayli yoldan aramizda birebir olmadi ama haberi oldu yasanilanlar hakkinda twitler atiyodu benle karsilasinca atiyodu ve tesaduf olmayacak kadar yaşadiklarimizla benzer seyler hakkında atiyodu ama bugun biseyler yasadim ve ogrendimki bana karsi bir b.k afedersin hissetmiyomus allahta belasini versin diyorum resme parmağında oynatti beni cok sinirliyim
sakin beni kesiyo diyip hüküm verme erkeklere güven olmuyo, bakismayla sevip sevmedigi anlasilmiyo zaten seviyosa isterse dunyanin en utangac adami olsun gelip soyler inanki

Yok yok ben öğrenmiştim zaten öyle direk hüküm vermemeyi. O yüzden dediğin gibi kapımda sürünse yine inanmam zaman alır. Dediğime bakma hemen yelkenleri suya da indirebilirim düşündüğümü uygulama konusunda sıfırım çünkü

Neyse sen noldu anlat bakalım, sevdiği mi varmış kara çocuğun. Ne öğrendin

Son düzenleyen: Moderatör:

Kiziz iste ya herseyden umut cikariyoruz demistim zaten yemek tarifinden bile kendime pay çıkarmaya calisiyorum belkide benim hatamdi yani bilmiyorum.. ama degil ya yok..
yine benim birebir temasim yok ama soyle soylim beni anlatir gibi yazilar paylasti cok umutlandim ben butun gun etrafinda dolandim ama meger o kisi ben degilmisim yada okisi bendim ama bu is olmaz gibisinden bi yazi mazi paylasti olaylar okadar dolayliki birebir muhabbetimiz olamadigi icin bende bilmiyorum yani tam olarak...oyle yani

Ayol ben de evli 3 çocuğu var sandım

Belki de kültür farkından korkup kaçmıştır olamaz mı? Mesela benim okulda kestiğim 37482374 tane yakışıklı yabancı çocuk var ama hiçbirini sevgili konumuna koymam (evet onlar da kapımda sıra olmuşlardı). Ya da belki de sizin yaşadıklarına benzer olaylar başka bir kızla aralarında geçmiştir. Veee son teori olarak da eğer çok über yakışıklı değilse kızlardan çok ilgi çekmiyorsa etrafında 382 kızı pervane edicek gücü yoksa muhtemelen o kız sensin ama bir nedenden olmaz dedi.

Yav onu ben biyerimden cikaririm 30 kere, oylw bi soz vardi ama tam hatirlamiyorum suan o cirkin demiyim ama yakisikli degil yani birazcik karizmatik ama, ben ona gore cok daha iyiyim hic mutevazilik etmycem(300 km öteden adriana limaya benzetilmisligim var)
ya tam anlatamiyorum olaylari desifre olmamak icin ama kutlur multur degil sorun bucocuk ciddi ciddi oynadi benle resmen... anlatamiyorum ama öyle yani... suan sinirden öluyorum ama buraya yazdigim duygularim artık bukadar alevli degil, cok kirildim

Hmm anladım. Napalım o zaman önümüzdeki maçlara bakıcaz

Muhtemelen ilgi gördüğü an kaba etleri kalkan cinsten bu da.

Çok tatlısın, başlık çok ilgimi çekti girdim okuyunca aaa yalnız değilmişim dedim iki arada hiç müsait olmadığın alakasız zamanlarda bile takip yeteneği daha doğrusu takıntısı bende de var. Kelin ilacı olsa başına sürermiş maalesef öneride bulunamayacağım

Cok tesekkur ederim
suanda bu yazdıklarımi hala yapiyorum surekli takipteyim ama o askim kalmadi sanirim cunku benimle oynadigini farkettim, ilacta buymus artik ona cok kizginim ama tabi tamamende bitmedi

Aynen oyle ama direkten bi hareketini yakaliyim bana karsi valla o kaba etleri yerlerinden söküp alninin çatisina yapistiririm

Nerde takılıyosa oralardan uzak dur bundan sonra daha fazla şismesin egosu

Neyse bu arada platoniği kalpten silmek için önerileriniz varsa ben de bekliyorum, yakında kara sevdadan helak olucam

merak ettim geçmiş sayfalarda varsa da kaçırdım sanırım.. hoşlandığın çocuk Hintli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…