Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

Yok, zinci degil ama esmerce diyelim. Burayi gectim zaten, ben kisa boylu olmasina takildim, boy pos benim icin cok onemli. Yoksa esmer sarisin cok fark etmez diyeyim :)

Eeee, benim nisanlim uzun boylu mu asil buraya gelelim

Ay benim içinde cok onemliydi, kisa miiii hmmmmm uzun boylu erkek candir modundaydim ama iste, hayat....
Zaten boyle buyuk konusanlarin basina tam tersi geliyo, seninkide mi kisa

Ay benim içinde cok onemliydi, kisa miiii hmmmmm uzun boylu erkek candir modundaydim ama iste, hayat....
Zaten boyle buyuk konusanlarin basina tam tersi geliyo, seninkide mi kisa

Vallahi ben nisanlimi tanimiyorum , kendiis Loch Ness Canavari nin kardesi oluyor beni gelin alicakmis oyle dedi

arkadas olsa da cok zorluk yasarsin zaten.
bak ben seninkinin bir degisik versiyonuyla evliyim.
hem de dini goruslerimiz falan ortak.
yine de kultur coook farkli.
bosveeeeer imkansiz oldugundan tatli geliyor.
zaten baslasaniz da sonu iyi bitmez.

arkadas olsa da cok zorluk yasarsin zaten.
bak ben seninkinin bir degisik versiyonuyla evliyim.
hem de dini goruslerimiz falan ortak.
yine de kultur coook farkli.
bosveeeeer imkansiz oldugundan tatli geliyor.
zaten baslasaniz da sonu iyi bitmez.

Bu cocuk tam babama benziyo, en nefret ettigim "eş" itemi, kendini ilime irfana adamis, sevgisini hic belli etmez, kalbiyle degil mantigiyla hareket eder, evet ilerde anlasamamamiz çok olasi
Sizin esiniz de yabanci mi?

Bu cocuk tam babama benziyo, en nefret ettigim "eş" itemi, kendini ilime irfana adamis, sevgisini hic belli etmez, kalbiyle degil mantigiyla hareket eder, evet ilerde anlasamamamiz çok olasi
Sizin esiniz de yabanci mi?
evet, hem de seninkinin komsusu
dedigim gibi zaten mutlu olmaniz zor fikir ayriligi, kultur ayriligi, dil ayriligi ... sadece sevmek yetmiyor.

evet, hem de seninkinin komsusu
dedigim gibi zaten mutlu olmaniz zor fikir ayriligi, kultur ayriligi, dil ayriligi ... sadece sevmek yetmiyor.

Aaaayyyy inanmiyorummm neden daha önce soylemediniz ya supeeer
Beni bilgilendirin biraz bu insanlar hakkinda, gercekten nasil gidiyo evliliginiz nasil tanistiniz evlendiniz dinlemeyi cok isterim mahsuru yoksa özelden bekliyorum msjinizi

Aaaayyyy inanmiyorummm neden daha önce soylemediniz ya supeeer
Beni bilgilendirin biraz bu insanlar hakkinda, gercekten nasil gidiyo evliliginiz nasil tanistiniz evlendiniz dinlemeyi cok isterim mahsuru yoksa özelden bekliyorum msjinizi
valla konularimi okursan zaten kronolojik olarak gosteriyor nasil gittigini.
ayri ayri yazmaya gerek yok.
simdilerde hala sorun yasiyoruz ama birbirimize huyumuza suyumuza biraz daha alistik.
ilk zamanki buhranlar yok.
7 yildir beraber, 4 yildir da evliyiz.
dini yonden de mesela esim namazli niyazliydi ben kilmazdim surekli sorun olurdu.
1 yili askindir namazdan konusmuyordu gerci kendisi de boslamisti.
simdi ben basladim o duzenli kilmiyor. ben gicik oluyorum. YANI bu durumda sanki o zamanlar esimin namaz kilmamama kizmasi dini acidan degil de kendi istegi reddedildigi icin EGO SAVASI idi diye dusunuyorum.
bu arada ayni koyden bile olsalar tabii her insan farkli ama kultur aynidir canim.
ERKEK EGEMEN malesef.
babalarinin onunde el pence divandirlar. ailelerine bakmakla yukumludurler vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…