- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi anabelmontero
-
direk okut dicem ama olmazTesekkur ederimm ona da mi okutsam napsam
direk okut dicem ama olmaz
Adam siyahi mi?
Adam siyahi mi?
Yok, zinci degil ama esmerce diyelim. Burayi gectim zaten, ben kisa boylu olmasina takildim, boy pos benim icin cok onemli. Yoksa esmer sarisin cok fark etmez diyeyim :)
Eeee, benim nisanlim uzun boylu mu asil buraya gelelim
Ay benim içinde cok onemliydi, kisa miiii hmmmmm uzun boylu erkek candir modundaydim ama iste, hayat....
Zaten boyle buyuk konusanlarin basina tam tersi geliyo, seninkide mi kisa
Yok yok siyahi degil ama beyaz hic degil ortasi.... gri degilde hani boyle.. baya esmer
Bak bu CSI NY 'tan.
Boyleyse git ayaklarina kapan
Vallahi ben nisanlimi tanimiyorum , kendiisLoch Ness Canavari nin kardesi oluyor beni gelin alicakmis oyle dedi
Ayy üzülme ama boyu 1.78. Bisi olmaz sen cok uzun degilsen fena durmaz.Yok, zinci degil ama esmerce diyelim. Burayi gectim zaten, ben kisa boylu olmasina takildim, boy pos benim icin cok onemli. Yoksa esmer sarisin cok fark etmez diyeyim :)
Eeee, benim nisanlim uzun boylu mu asil buraya gelelim
Tunne maalesef. Ben son numarayim. Yani 7. Kardeş.
Tunne maalesef. Ben son numarayim. Yani 7. Kardeş.
Yani var da büyükler :)
Ayy üzülme ama boyu 1.78. Bisi olmaz sen cok uzun degilsen fena durmaz.
Yalniz arkadaş 7 kardeş mevzusunu duyunca kaçtıAyy niye uzuleyim kotu degilmis ki :) Zaten aldim gitti dedim coktan :)
BacimsinYalniz arkadaş 7 kardeş mevzusunu duyunca kaçtı
arkadas olsa da cok zorluk yasarsin zaten.
bak ben seninkinin bir degisik versiyonuyla evliyim.
hem de dini goruslerimiz falan ortak.
yine de kultur coook farkli.
bosveeeeer imkansiz oldugundan tatli geliyor.
zaten baslasaniz da sonu iyi bitmez.
evet, hem de seninkinin komsusuBu cocuk tam babama benziyo, en nefret ettigim "eş" itemi, kendini ilime irfana adamis, sevgisini hic belli etmez, kalbiyle degil mantigiyla hareket eder, evet ilerde anlasamamamiz çok olasi
Sizin esiniz de yabanci mi?
evet, hem de seninkinin komsusu
dedigim gibi zaten mutlu olmaniz zor fikir ayriligi, kultur ayriligi, dil ayriligi ... sadece sevmek yetmiyor.
valla konularimi okursan zaten kronolojik olarak gosteriyor nasil gittigini.Aaaayyyy inanmiyorummm neden daha önce soylemediniz ya supeeer
Beni bilgilendirin biraz bu insanlar hakkinda, gercekten nasil gidiyo evliliginiz nasil tanistiniz evlendiniz dinlemeyi cok isterim mahsuru yoksaözelden bekliyorum msjinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?