Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

İyi güldüm Allah iyiliğini versin

Esmer ben de severim

Anladığım kadarıyla platonik bir aşk sen gözlüyorsun.
O senin farkında mı peki?

Eros beni oklamaktan sana nasil vakit bulmus yahu

Ben de platonikim, gecen cocuk bana ayran vermisti bir hafta "kesin seviyo yoksa niye ayran versin ki" diye dolastim (bu arada ayran fazlaymis ondan verdi )

Ben de surekli twittera falan bakiyordum onceden, cocugun tek paylastigi sey galatasaray. Bir fenerbahceli olarak uzerime alinmak icin cok ugrastim ama olmadi

Bence ya gidip direk konusmak lazim ya da komple unutmak. Yoksa boyle saf saf twitterda bi kizi favlamis kesin evlenicekler diye kendimizi yiycez

İyi güldüm Allah iyiliğini versin

Esmer ben de severim

Anladığım kadarıyla platonik bir aşk sen gözlüyorsun.
O senin farkında mı peki?

Evet platonik malesef
Valla ben kesmekte çığır actim, artik kıyma olmustu cocukcagiz ama anladi mi bilmiyorum, gerci duyduguma gore birisi ona citlatmis ama bende suanda off sn kmsn be slk.s takiliyorum, yani kesmiyorum artik

Evet platonik malesef
Valla ben kesmekte çığır actim, artik kıyma olmustu cocukcagiz ama anladi mi bilmiyorum, gerci duyduguma gore birisi ona citlatmis ama bende suanda off sn kmsn be slk.s takiliyorum, yani kesmiyorum artik

Senden haberdar olduysa bırak o seni gözlesin artık.
Bence de kesmeyi bırak yeterince kesmişsin zaten :)

Ahahaha kiizzzz ayni bensin yaaa
Bende yemek tarifi yazsa üstüme alinmaya calisiyorum, o derece makyaklastim

Ya konuşmak bence herseyi mahvetmek demek cunku zaten hoslansalar kendileri gelirlerdi, konusursak daha da soguturuz en iyisi vur kac yapmak biri citlatsin seni seviyo galiba diye ama sen takma o da dusunsun dursun aklina takilsin tabi hic umursamayadabilir

En güzel zaman, tadını çıkarın. Kötü huylarını bilmiyorsunuz, gözünüzde mükemmeleştiriyorsunuz. En sıkıntısız dönemi aşkın : )))
"seni tanımadan önce tatlı bi yabancıydın" kısmı : )))
Ama umarım "keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın" demezsiniz. :)

Cok guzel yazmis, tanımlamissiniz gercekten :)
Insallah bu konuda iyi kötü yorum yapabilecek kadar tanirim

Brütüs bu herif şu idealleri Nirvana düzeyindeki arkadaştı değil mi ? İlgisini çekmek istiyorsan ondan daha büyük idealler ortaya atmalısın bu idealler uğruna çalışmaktan aşkı meşki unutursun bu sefer o seni radarına çekmeye çalışır

E yap bunları nolcak ki?
Yani gir kurcala bak et yorum yap hayal kur falan.
Platonik de kendi içinde ayrı bi güzeldir, acık da böyle yaşa nolcek yani.
"Onun yüzünden ders çalışamıyorum" deme hiç. Sanki o olmasa ota böceğe bakıp da kafanı hiç kaldırmıyon dersten
Platoniğinin tadını çıkart bacım.
Sonra yolun yarısına gelince özlenen duygular bunlar. "onu da dibine kadar yaşamıştım." dersin negzel.

Evet o cocuk canimmm
Ayy o cok zor o cok imkansiz, ben ve cok calismak olmaz ya yakismiyo
dikkatini cekeyim diye caliskan gorunmeye calisiyorum gözlük mözlük takiyorum arada ama ise yaramiyo

Tabiki canim, ders calismamak icin bahane benim icin ne yalan söylim o olmasa da gitcem game of thrones açcam, vine ye gircem bisey yapcam yani
valla guzel olmasina guzel bu duygular da aylar oldu yav artik sıkmaya başladı

Evet o cocuk canimmm
Ayy o cok zor o cok imkansiz, ben ve cok calismak olmaz ya yakismiyo
dikkatini cekeyim diye caliskan gorunmeye calisiyorum gözlük mözlük takiyorum arada ama ise yaramiyo
Üniversitedeyken benim iki kankam vardı bölümümdeki kankam olan çocuk yurttan kankam olan kızla çıkıyordu, ilk zamanlar çok iyi anlaşıyorlardı ikisi de montofon inekler gibi çalışkandı ama yurttaki arkadaşım daha normal düzeyde bir kızdı neyse sonra aralarındaki mevzu NASA üssüne taşınmaya başlayınca bizim kız git gide soğudu çocuktan ve neticede ayrıldılar çünkü bizim has oğlan yıldız kaysa romantikliğin kitabını yazacağı yerde UFO gördüğünü iddia edip Mustafa TOPALOĞLU'na rakip olacak seviyeye çıktı

Ya hahaha
ay kalsin oyle istemem, ama benim tahminim ben alistiririm onu laylayloma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…