Erosun 1 anlik dikkatsizligi ve bana etkisi

Cnm sen unuut tüm hesaplarınıda kapat vakit kaybı olmsn

Ayy birden nedense dan diye suratıma bisey çarpıldi gibi hissettim sen unut onu diyince
valla ben artik gelecek cocuklarimin babasi olarak goruyorum onu cok zor unutmam, sosyal hesaplarimida okuldaki haberleri oralardan aliyoruz oyuzden kapatamiyorum

biz aynı okulda değiliz ki o yüzden vurkaç bende etki bırakmıyo ahahahah
moralim bozuldu ya yine
Hahha öncelikle çok hoşsun ama adam şutu çekmiş ben miyim dediğinde "sen mi olmak isterdin" diyeydin bi de guleydin is baglanirdi sanki :)
bu yazı bana sanırım çünkü bnmki ben miyim dedi ahahaha,yok ısrar etti kim diye söyleyemem incinirim dedim oda ben miyim dedi bende evet dedim ufff hayvan öküz mal salak

Evet sana ama telefonda nedense beceremedim. Hhaha bi erkeğe böyle hakaret etmeyeli yıllar olmuştu beni de ozendirdin şimdi :))

Evet sana ama telefonda nedense beceremedim. Hhaha bi erkeğe böyle hakaret etmeyeli yıllar olmuştu beni de ozendirdin şimdi :))
benimde 1 yıl oldu kimseye bişi hissetmeyeli bunda hissettim bide bu hayvan biliyo bana seni üzmekten korkuyoruğmmmm hayatım çok karısık sen çok çok iyi kalplisin üzülmeni istemiyoruğğğm diyip duruyo ama aynı zamanda bana yazmaktan vazgeçmiyo sesimi duymak istemiyo yok ebesinin neyse sakinim uf

Hahaa sen takıntı yapmssn bunu. Gelecek plnlarından haberi var mı çockuun

Su hoslansalar gelip konusurlar kisminda cok haklisin. Su zamana kadar ogrendigim en net sey bir erkek seviyosa gelir dan diye soyler. Ama ben hala utandigi icin soyleyemiyor cok cekingen ondan modundayim Bi de biz ayni siniftayiz.

Orasi oyle kaderdasim, ama platonikte rekora kosan bir insan olarak artik tek tabanca kalmaktan sikildim

normalde pek yazmam sadece okurum ama senin konunu görünce en azından yalnız degilsin demek için yaziyorum seni benden iyi kimse anlayamaz

O zaman kızlar Size ölümden beter sosyal medya Takip tecrübemi anlatayımda, akıllı davranın

Benim bi ex var, adam beni sağlam terketti 3 ay önce. Bende feysten engelleyip, instagram applikasyonumu da sildim telimden ki hem bakmayım, hem de çok vakit harcıyorum diye.

Dün bi deli dürttü, instagramı yükledim, baktım ex yakışıklıma. Aa şişmanlamış, çirkinleşmiş falan derken Son fotosunu beğemişim. (( saniyesinde geri aldım beğeniyi ama olan oldu sanırım.

İkimizin de telefonu Android. Kendi telimden denedim, beğeni bildirimi anında gidiyo ve geri alınca kalkmıyo

Bi hışım hesabımı tümden sildim ama adım, madım açıktı yani offffffff ölmek istiyorum (

Adam şimdi içten içe yazık beni takip ediyo diye acıyodur bana

Demem o ki kızlar, aman dikkat edin. Utancımdan yataktan çıkamıyorum ((((

Kardesiimm yaaaa aynen suana kadar kimse olmadi yalniz gidecem su dunyadan diye korkuyorum yeter beee
bende utaniyo utaniyo yoksa acilirdi modundayim, umutlar umutlar...

normalde pek yazmam sadece okurum ama senin konunu görünce en azından yalnız degilsin demek için yaziyorum seni benden iyi kimse anlayamaz

Canimmm cok tesekkur ederim :) insallah istediğimiz insanlara hayirlisiyla kavusuruz, bizden iyisini mi bulacaklar

Ayyy benimde en cok korktugum seeey
bigun bende güme gidicem kesin, coook dikkatli olmak lazim

Benim de en korktuğum şey. O yüzden çok temkinli davranırım, twitterdan bakarken twitter hesabımdan komple çıkarım ki yanlışlıkla fav mav etmeyeyim, instagramda da çakma hesap aldım yanlışlıkla bişey yaparsam bile ben olduğum anlaşılmaz.

Kardesiimm yaaaa aynen suana kadar kimse olmadi yalniz gidecem su dunyadan diye korkuyorum yeter beee
bende utaniyo utaniyo yoksa acilirdi modundayim, umutlar umutlar...
Benim oldu ama keşke olmasaydı dediğim tecrübeler

Benim sevdicek geçen yıl geldi bizim bölüme ikinci dönem, kimseyle konuşmaz (özellikle kızlarla) öylece twitterda takılırdı (geçerken çaktırmadan bakmıştım telefon sürekli elinde olunca sevgilisi mi var acaba diye ). Sonra bana bişeyler sormaya başladı şu nasıl oluyo notlar var mı falan ama kimseyle kızlardan muhabbeti yok başka. Bi de fena keserdi yani arkadaşım bile farketmişti ben ne zaman kafamı çevirsem bakıyo falan. Bunun üzerine ben de utangaç ondan açılamıyo dedim, haklı olduğumu söyleyin lütfen

Sizin öyle bakışma durumlarınız oldu mu?, gerçi bu bakışmalardan pek bişey çıkmıyor canlı örneğiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…