- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Cnm sen unuut tüm hesaplarınıda kapat vakit kaybı olmsn
biz aynı okulda değiliz ki o yüzden vurkaç bende etki bırakmıyo ahahahahAyyy soruya bak , o kisi ben miyim ne ya keske ne alaka be gibi biseyle bozsaydin, cok itici geldi
Bisey diyimmi sakin duygularini belli etme ya da dur soyle yap en etkili yol bu bundan baska bisey ise yaramiyo, vur kac yap, birisi mi eder sen mi bilmiyorum bi ima edin senin ona bos olmadigina dair ama sonra sanki onlari sen soylememissin gibi umursuz davran ister istemez surekli dikkat edicek sana bakiyomu bakmiyomu diye, bakmadigini goruncede uyuz olucak bi elektrik akimi biyerlerden gelicek inştabi ins bende oyle yaptım bekliyorum.
bu yazı bana sanırım çünkü bnmki ben miyim dedi ahahaha,yok ısrar etti kim diye söyleyemem incinirim dedim oda ben miyim dedi bende evet dedim ufff hayvan öküz mal salakHahha öncelikle çok hoşsun ama adam şutu çekmiş ben miyim dediğinde "sen mi olmak isterdin" diyeydin bi de guleydin is baglanirdi sanki :)
Evet sana ama telefonda nedense beceremedim. Hhaha bi erkeğe böyle hakaret etmeyeli yıllar olmuştu beni de ozendirdin şimdi :))biz aynı okulda değiliz ki o yüzden vurkaç bende etki bırakmıyo ahahahah
moralim bozuldu ya yine
bu yazı bana sanırım çünkü bnmki ben miyim dedi ahahaha,yok ısrar etti kim diye söyleyemem incinirim dedim oda ben miyim dedi bende evet dedim ufff hayvan öküz mal salak
benimde 1 yıl oldu kimseye bişi hissetmeyeli bunda hissettim bide bu hayvan biliyo bana seni üzmekten korkuyoruğmmmm hayatım çok karısık sen çok çok iyi kalplisin üzülmeni istemiyoruğğğm diyip duruyo ama aynı zamanda bana yazmaktan vazgeçmiyo sesimi duymak istemiyo yok ebesinin neyse sakinim ufEvet sana ama telefonda nedense beceremedim. Hhaha bi erkeğe böyle hakaret etmeyeli yıllar olmuştu beni de ozendirdin şimdi :))
Rezil seni demek tertemiz bir çocuğu kötü emellerine alet edeceksin haaaYa hahaha
ay kalsin oyle istemem, ama benim tahminim ben alistiririm onu laylayloma
Rezil seni demek tertemiz bir çocuğu kötü emellerine alet edeceksin haaaneyse bol şans
Bu o yabancı çocuk mu yoksa başka biri mi, başka biri deme, düşüp bayılırım
hımmm daha ayarlayamadın mı bu çocuğu, yok çok uğraştırmış seni, vazgeç benceYok yok busefer rekora koşuyorum hala ayni kisi
hımmm daha ayarlayamadın mı bu çocuğu, yok çok uğraştırmış seni, vazgeç bence
Hahaa sen takıntı yapmssn bunu. Gelecek plnlarından haberi var mı çockuun
Ahahaha kiizzzz ayni bensin yaaa
Bende yemek tarifi yazsa üstüme alinmaya calisiyorum, o derece makyaklastim
Ya konuşmak bence herseyi mahvetmek demek cunku zaten hoslansalar kendileri gelirlerdi, konusursak daha da soguturuz en iyisi vur kac yapmak biri citlatsin seni seviyo galiba diye ama sen takma o da dusunsun dursun aklina takilsintabi hic umursamayadabilir
Su hoslansalar gelip konusurlar kisminda cok haklisin. Su zamana kadar ogrendigim en net sey bir erkek seviyosa gelir dan diye soyler. Ama ben hala utandigi icin soyleyemiyor cok cekingen ondan modundayimBi de biz ayni siniftayiz.
Orasi oyle kaderdasim, ama platonikte rekora kosan bir insan olarak artik tek tabanca kalmaktan sikildim
normalde pek yazmam sadece okurum ama senin konunu görünce en azından yalnız degilsin demek için yaziyorum seni benden iyi kimse anlayamaz
O zaman kızlar Size ölümden beter sosyal medya Takip tecrübemi anlatayımda, akıllı davranın
Benim bi ex var, adam beni sağlam terketti 3 ay önce. Bende feysten engelleyip, instagram applikasyonumu da sildim telimden ki hem bakmayım, hem de çok vakit harcıyorum diye.
Dün bi deli dürttü, instagramı yükledim, baktım ex yakışıklıma. Aa şişmanlamış, çirkinleşmiş falan derken Son fotosunu beğemişim.(( saniyesinde geri aldım beğeniyi ama olan oldu sanırım.
İkimizin de telefonu Android. Kendi telimden denedim, beğeni bildirimi anında gidiyo ve geri alınca kalkmıyo
Bi hışım hesabımı tümden sildim ama adım, madım açıktı yani offffffff ölmek istiyorum(
Adam şimdi içten içe yazık beni takip ediyo diye acıyodur bana
Demem o ki kızlar, aman dikkat edin. Utancımdan yataktan çıkamıyorum((((
O zaman kızlar Size ölümden beter sosyal medya Takip tecrübemi anlatayımda, akıllı davranın
Benim bi ex var, adam beni sağlam terketti 3 ay önce. Bende feysten engelleyip, instagram applikasyonumu da sildim telimden ki hem bakmayım, hem de çok vakit harcıyorum diye.
Dün bi deli dürttü, instagramı yükledim, baktım ex yakışıklıma. Aa şişmanlamış, çirkinleşmiş falan derken Son fotosunu beğemişim.(( saniyesinde geri aldım beğeniyi ama olan oldu sanırım.
İkimizin de telefonu Android. Kendi telimden denedim, beğeni bildirimi anında gidiyo ve geri alınca kalkmıyo
Bi hışım hesabımı tümden sildim ama adım, madım açıktı yani offffffff ölmek istiyorum(
Adam şimdi içten içe yazık beni takip ediyo diye acıyodur bana
Demem o ki kızlar, aman dikkat edin. Utancımdan yataktan çıkamıyorum((((
Benim oldu ama keşke olmasaydı dediğim tecrübelerKardesiimm yaaaa aynen suana kadar kimse olmadi yalniz gidecem su dunyadan diye korkuyorum yeter beee
bende utaniyo utaniyo yoksa acilirdi modundayim, umutlar umutlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?