ertan günal yardım

byük biraz o değişmez mi :)

Şimdi kuzum sana şöyle anlatayım bi burnu büyültmek küçültmekten daha zordur ve büyütmek için parça eklemek gerekir oraya. Büyük ihtimal o da ödemdendir. Çünkü biz içerden burun ucunda kesiler yaptık kıkırdak aldık birazcık burun ucunu kaldırdık vs. Burnunun icindede çok fazla dikiş var emin ol. Yapılan kesilerden dolayı böyle ödemlisin. Burun deliklerinin daha büyük olması için oraya kıkırdak eklemek gerekir tabi biz öyle bi işlem yapmadık gerek yoktu çünkü. Burun ucunu kaldırmanın etkisiyle sana farklı gelebilir ama öncekinden büyük olamaz. Gün geçtikçe zaten değişir burnun. 6 ay sonra yüzüne oturur ama 1 yıl boyunca değişiklik olabilir. Burun ameliyatı böyledir çünkü. Anlayacağın uzun bi zaman var önünde sabretmen gereken. Ama kısa bi zaman sonra burnunda ilgili yorum yapmaya başlarsın ve sende az çok anlarsın nasıl olacağını. Mesela bugün burun deliklerinin resmini çek alttan bi de 10 gün sonra çek ikisi arasında fark olacağını göreceksin

anladım canım daha çol yeniyim yarın yeni 1 hafta olcak 1 ay sonra yine yazacağım gerçekten ne durumdayım diye. ama niyeyse artık içimde hiç karamsarlık yok

canım Ertan beye ameliyat olacağım kararımı verdim açıkcası sen de etkili oldun ama herkes de onu tavsiye ediyor zaten. ama şubatın sonuna kadar doluymuş. yani hiç böyle olacağını düşünmemiştim. şaşırdım kaldım. ertan bey de 2500 istedi. zaten o civarda hazırlığım var. ya ne şans gerçekten. bu arda olamazsam yazı mı bekleyeceğim bilmiyorum.

sen rica etsen acaba olur mu canım ya? yani çok zor durumda olmasam hiç sen den rica etmem ama ne bilim işte. belki bi hastasının yerini filan değiştirir? tabi sen de zor durumda kalmazsan?

pişman olmazsın canım. ertan bey en iyisini yapar bence:))))))))))

Zor durumda kalmam canım ben sen bana isim soyisim ver yaa faceden ekle beni sen ne zaman istersen tarihini ben o zamana aldırırım nazım geçer diye düşünüyorum :)

yarın alçım çıkacak oradan ver elini istanbulllll. inşallah çıkar çıkmaz aşırı şiş olmaz. bu arada cildim de mahvoldu burnım pütür pütr şimdiden hissediyorum

alçıdan çıktı burnumu çol beğendim ama ifadem çok deüişti
mimiklerim bozuldu dudağım bi garip gülerken iice yapay oluyor yüzümmhala tostoparlak bunun bana geçici olduğunu söyleuin nolur

alçıdan çıktı burnumu çol beğendim ama ifadem çok deüişti
mimiklerim bozuldu dudağım bi garip gülerken iice yapay oluyor yüzümmhala tostoparlak bunun bana geçici olduğunu söyleuin nolur

Tabiki de geçici canım yüzünün şişliği özellikle dudağının ince kalması mimiklerini rahatça yapamaman.. Tek derdin bunlar olsun cnm senin :) burnunu beğendiysen ne güzel işte foto atsana çok merak ettimmm

gerçektenmiii ne kdar sürer pkiii?? bir zaman dilimi var mı? ama bıgün 8,gün artık hepsi inmemiş mdir??? benim bu toparlal yüzüm ve dudağm kndine n zmn gelecek??

gerçektenmiii ne kdar sürer pkiii?? bir zaman dilimi var mı? ama bıgün 8,gün artık hepsi inmemiş mdir??? benim bu toparlal yüzüm ve dudağm kndine n zmn gelecek??

bilmiyorum ki belki kuruntu yapıosun eski halini şimdki halini görmedim de şişlik herkeste olan bişey canım.bi hafta on günde iner yavaş yavaş üzülme sen. albümler seçeneği var ya orda albüm ekle der canım ordan dene foto yüklemeyi

canım tlfdan griyorum o yzden mi olmuyor aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…