byük biraz o değişmez mi :)
anladım canım daha çol yeniyim yarın yeni 1 hafta olcak 1 ay sonra yine yazacağım gerçekten ne durumdayım diye. ama niyeyse artık içimde hiç karamsarlık yok
Güzel sonuçlar içine doğuyo çünkü :)
Canım benim bak ben sana diyorum ben ameliyathane hemşiresiyim amerikan hastanesinde. Coşkun beyi bilirim bizim hastanede ameliyat yapar eli iyidir güvenebilirsin ve 3000 civarı alır. Ertan bey zaten bizim doktorumuz onunda eli gayet iyidir. Ikisinede güvenebilirsin. Ertan beyin yaşı ile tecrübesini kıyaslama çünkü o Asistanlığından beri mutaf hocayla çalışmış bi doktor. Benim tavsiyem ertan beydir çünkü sadece dış görünümü değil ameliyat sırasında nasıl nefes alacağınada dikkat ediyor hastanın rahat nefes alabilmesi için oldukça uğraşıyor en sonundada burun kanallarını tekrar kontrol etmeden ameliyatı bitirmiyor. Bunu her plastik cerrah yapmaz. Çünkü genelde önem verilen dış görünümdür. Ve birşey içine sinmedi mi vakayı uzatır oldukça özenir. Yinede sen bilirsin tabi coşkun bey ya da ertan bey ikisinden birini tercih edebilirsin. Ha Coşkun beye ameliyat olursan istersen yine bizim hastanede ol yardımcı olurum :)
canım Ertan beye ameliyat olacağım kararımı verdim açıkcası sen de etkili oldun ama herkes de onu tavsiye ediyor zaten. ama şubatın sonuna kadar doluymuş. yani hiç böyle olacağını düşünmemiştim. şaşırdım kaldım. ertan bey de 2500 istedi. zaten o civarda hazırlığım var. ya ne şans gerçekten. bu arda olamazsam yazı mı bekleyeceğim bilmiyorum.
sen rica etsen acaba olur mu canım ya? yani çok zor durumda olmasam hiç sen den rica etmem ama ne bilim işte. belki bi hastasının yerini filan değiştirir? tabi sen de zor durumda kalmazsan?
canım Ertan beye ameliyat olacağım kararımı verdim açıkcası sen de etkili oldun ama herkes de onu tavsiye ediyor zaten. ama şubatın sonuna kadar doluymuş. yani hiç böyle olacağını düşünmemiştim. şaşırdım kaldım. ertan bey de 2500 istedi. zaten o civarda hazırlığım var. ya ne şans gerçekten. bu arda olamazsam yazı mı bekleyeceğim bilmiyorum.
sen rica etsen acaba olur mu canım ya? yani çok zor durumda olmasam hiç sen den rica etmem ama ne bilim işte. belki bi hastasının yerini filan değiştirir? tabi sen de zor durumda kalmazsan?
yarın alçım çıkacak oradan ver elini istanbulllll. inşallah çıkar çıkmaz aşırı şiş olmaz. bu arada cildim de mahvolduburnım pütür pütr şimdiden hissediyorum
çok mutsuzum(
çok mutsuzum(
alçıdan çıktı burnumu çol beğendim ama ifadem çok deüişti
mimiklerim bozuldu dudağım bi garip gülerken iice yapay oluyor yüzümmhala tostoparlak bunun bana geçici olduğunu söyleuin nolur
gerçektenmiii ne kdar sürer pkiii?? bir zaman dilimi var mı? ama bıgün 8,gün artık hepsi inmemiş mdir??? benim bu toparlal yüzüm ve dudağm kndine n zmn gelecek??
bilmiyorum ki belki kuruntu yapıosun eski halini şimdki halini görmedim de şişlik herkeste olan bişey canım.bi hafta on günde iner yavaş yavaş üzülme sen. albümler seçeneği var ya orda albüm ekle der canım ordan dene foto yüklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?