Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ertesi gun hapı olan ertes72 yı kullandım ve hamile oldugumu öğrendim. Bu hapi veya benzeri haplari kullanip hamile kalan doğum yapan var mı. Çocukta her hangi bir olumsuzluğa yol açar mi. Paylaşırsanızcok sevinirim
Ertesi gun hapı olan ertes72 yı kullandım ve hamile oldugumu öğrendim. Bu hapi veya benzeri haplari kullanip hamile kalan doğum yapan var mı. Çocukta her hangi bir olumsuzluğa yol açar mi. Paylaşırsanızcok sevinirim
Canim baya olmus konuyu acali ama benimde başıma geldi ayni olay.banada doktor sana soyledigi gibi dedi.naptın bebisin iyidir insallah.nolur cevap ver nolur