Ertesi gun hapi kullanip hamile kalanlar

Ozlem1009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
2
0
1
40
Ertesi gun hapı olan ertes72 yı kullandım ve hamile oldugumu öğrendim. Bu hapi veya benzeri haplari kullanip hamile kalan doğum yapan var mı. Çocukta her hangi bir olumsuzluğa yol açar mi. Paylaşırsanızcok sevinirim

Ertesi gun hapı olan ertes72 yı kullandım ve hamile oldugumu öğrendim. Bu hapi veya benzeri haplari kullanip hamile kalan doğum yapan var mı. Çocukta her hangi bir olumsuzluğa yol açar mi. Paylaşırsanızcok sevinirim
Tabiki bir sürü insan vardır. Neden korkuyorsunuz. Ertesi gün hapı olası hamileği engellemek için ama bebeğe hiç bir zararı yok

Gittiğim 2 doktorda risklerinden ve hamileliği sonlandirmaktan bahsetti. Moralim cok bozuldu.Aldirmayi da düşünmüyorum. Umarim sağlıkla kavuşabiliriz bebegimize

Canim baya olmus konuyu acali ama benimde başıma geldi ayni olay.banada doktor sana soyledigi gibi dedi.naptın bebisin iyidir insallah.nolur cevap ver nolur

Back
X