Erva147'nin Diyet Günlüğü

Ervacım çok hoş, çok güzel bir kızsın maşallah. Allah ikinizi de nazardan saklasın

Yalnız ilk foto var ya, tavukları çekmişsin önüne.... Bi şi diyemiceem artık :))

hay tükiriym yaa resmlerin boyutu büyük oldgndan baya ugraştrdı ama ekledm kızlar.
akşama daha da eklicem ama şunların boyutlarıyla oynim azcık

ayy gül gözlerine bayıldımm çok güzelsin mşlh :)
serapcım ilk foton harbiden çok zayf duruo. dedim bu bzm kızsa bnm topikte ne işi var :) Ama sende balık etlisin sıkılşmk lazım bize :)
kız eşinle mutlulklar dilerim maşşlh süpersnz :)

Çiğ köfte göz rengini daha bi ortaya çıkarmış sanki İlk fotoda 57-58 kiloyum, evlenmeden 10 gün önce hem de...
Canım benim tsk ederim, Allah sizlere daha iyilerini kısmet etsin.

teşekkür ederim canım. bence hepimizin sıkılaşmaya ihtiyacı var. evet ilk fotosu gerçekten süper bencede

Çiğ köfte göz rengini daha bi ortaya çıkarmış sanki İlk fotoda 57-58 kiloyum, evlenmeden 10 gün önce hem de...
Canım benim tsk ederim, Allah sizlere daha iyilerini kısmet etsin.

onların hepsini ben yedım biliomusun sevgilimede kendinede bir porsiyon al dedim şok olmuştu zavallımmm kıyamam yaaa

onların hepsini ben yedım biliomusun sevgilimede kendinede bir porsiyon al dedim şok olmuştu zavallımmm kıyamam yaaa

Afiyet olsun canım:) Oluyo bazen insan kendisini kontrol edemiyor ya da etmek istemiyor. Bu arada annemi de dyete başlattım dün sabah. İlk yorumu şu oldu: " biliyorum kilo vermem lazım ama yemek yemeyi çok seviyorum yaaa" :)) Canım yaa, çok seviyomuş, ama sağlıklı olanları diil, muzur olanları :))

yemek yemeği kim sevmezkiiiiiiiii. bu arada boydan fotografda ekledim bakabilirsiniz.

kızlar nese buda şunu gösterio hepimzn sıkılşmaya ihtiyacı varrr
zayfladıktan sonra yüzümz bile küçülüo gençleşiyoz :)

not : çiğ köfteleri bnde farkettim cnm çekmedi huh
not 2 : kız mangal yaptı bnmki napayım huh

Haklısın şekerim, o yüzden sporu atlamayalım.
Not: sana da afiyet olsun :))

Tsk ederim şeker.

Erva yine kayboldu, şekerler ben işlerime bakayım. Akşam menümü yazacağım. Öpüyorum sizi

kaybolmadım kız bi sayfadan bi sayfaya geçene kadar ömrüm gdio biliyon mu
tmm cnm koly gelsn bnde spor yapayım brz madem
bnm net hep açık kızlar geç kalmayın
bi kaç foto daha eklerim ben :)

kaybolmadım kız bi sayfadan bi sayfaya geçene kadar ömrüm gdio biliyon mu
tmm cnm koly gelsn bnde spor yapayım brz madem
bnm net hep açık kızlar geç kalmayın
bi kaç foto daha eklerim ben :)

bende eve gidince hep açık olcak inşallah eve gidince ben eklerim iş yerınde olduğum için pek yok koşşş sporaaa hadeeeeeee

onu daha geçen hafta çekildim canım Yüzüm ufak duruyo. beni gören 17 18 yaşında sanıyor zaten

o fotoda öyle çıkmşsın hakkaten :) Sn de mi sözlüsün ne kadar zamndr ? bu arada bn foto ekliyom geç cwp atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…