Erva147'nin Diyet Günlüğü

Evet evet taze fıstık seviyorum bende tuzlu değil yemek diyince gözlerim açıldı yaw. Sözümüzüde aldık ohh. Evet hadise çok kilo vermiş yaaaaaaa

farkındayım fıstık dedin hemen ortaya çıktın

bişey sorucam kalporganiğin ismini bilen varmı ?
neymiş canm yaptgı diyet ben hiç duymadım vala nettende baktım pis karı hiç sır da vermiyo
dukan zorluckmı bilmiyorumda bn normal diyeti özledim ya

kızlar şimdi nette bunu buldum

Her gün sabah 06.30′da uyanıp yürüyüşe çıkıyor ve pilates yapıyor. Hadise’ye her gün farklı bir kahvaltı yaptırdığını anlatan Coşkun “Bir sabah yulaf yiyor, diğer gün ise omlet. Ya da bir diğer gün peynirli kahvaltı yapıyor. Ama aynı anda hem peynir, hem yulaf vermiyorum. Karbonhidrat ile proteini çok karıştırmıyorum. Bol bol sebze yemeği yediriyorum. Yanında mutlaka yoğurdu oluyor. Mesela bir sabah yulaf yiyorsa, öğlen sebze yemeği ve yanında yoğurt, akşam da ızgara etini yiyor. Ara öğünlerde ise ayran ve bitki çayları veriyorum” dedi.

zorlamaz canım kolay olcak deki kolay olsun. gerçekten pis kadın çok zayıflamış döfcem onu yaaaaaaaa

teşekkür ederimm. o sizlerin şekerliğiii canlarımm benimm. Hadise ne diyeti yapmış kine

Her sabah 6.30 da kardiyo.
Kahvaltı: her sabah farklı besinlerle kahvaltı. böylece metabolizma şaşırıyor.
1- yoğurt+meyve+yulaf
2- peynirli kahvaltı
3- yumurtalı kahvaltı

Öğle:
Sebze yemeği (1/2 kg sebze için 1 yemek kaşığı yağ)
yoğurt
Salata

Akşam:
2 gün balık+salata
2 gün tavuk+ salata
2 gün ızgara + salata
1 gün sebze+yoğurt+salata

Sabah öğle arası sade kahve+1 meyve+ceviz
Öğle akşam arası 1 meyve + süt/yoğurt ya da 1 dlm esmer ekmek+lor
Gece gerekirse 1 meyve ya da süt

Bol su+ yeşil çay
Akşam plates.

Son düzenleme:

ee bu diyet süpermiş ozaman

Bilmiyorum canım, söylemedi.
Normal diyete geçebiliyor muyuz peki? Dukanı yarım bırakmak sanırım sonra tekrar etmek istediğimizde işe yaramamasına sebep oluyor. Aslına bakarsan bundan sonraki hayatımıza dukan ile devam etmemiz gerekecek gibi

kız bu bzm seyir evresi gbi meyve hariç :)

Gül varsa tavuk + salata yap. eger tavugun yoksa markete kadar yürü ama görme marketi geri dön aa sen burda mıydın de

zorlamaz canım kolay olcak deki kolay olsun. gerçekten pis kadın çok zayıflamış döfcem onu yaaaaaaaa

Peki tmm zorlamaz Dövme yazık, o ne yazık ki geri alıcak verdiklerini. Ya da almamak için hep spor yapacak ve yediklerine dikkat edecek. Ömürlük diyet yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…