kızlr bnde yazayım yediklerimi
sabah : 2 haşlama yumurta
azcık peynir
2 kaşıkta şehriye çorbası yedim ben :18:
öğlen : 2 yumurta ve yagsz kıyma ile yapılmş kıymalı yumurta
1 adet domates
yoğurt
akşm: yemedim henüz ee bn acıkmadım daha. napsam ki
kızlr bnde yazayım yediklerimi
sabah : 2 haşlama yumurta
azcık peynir
2 kaşıkta şehriye çorbası yedim ben :18:
öğlen : 2 yumurta ve yagsz kıyma ile yapılmş kıymalı yumurta
1 adet domates
yoğurt
akşm: yemedim henüz ee bn acıkmadım daha. napsam ki
Seni topiğin cadısı ilan ediyorumPatlıcan pişirdim, bir çeşit musakka oldu sanırsam. Valla ben ne yiyorsam O da onu yiyecek. Zaten sabah giderken beni de diyete başlat diyerek gitti, ben de fırsattan istifade dukancı yaptım onu da. Fakat o daha bunu bilmiyo
Senin boyun kaç, boyun bizden uzun sanırım. O yüzden göstermiyorsun kilonu.
hahhahakız atak evresi de koysaydın bari şöle 3 gün kıvransın
boyum 1.65 cnm çokta uzun değilm ki. aslında saklamıyo boyum yani bildgn tombişim basen ve kalça var bnde göbekte var gögüs ve kollarda var ne ararsan var yaa
Çorba için kendine ceza bul bakalım:)
Yumurta kısıtlaması varmış dukanda. Bugün biraz dukan tarifleri araştırdım, orada tarif veren uygulayanlar yazmışlar. Günde 2 yumurta diye. Öyleyse yandık. Ama kısıtlama yoksa menün güzel.
off ama 2 kaşık ya yeğenmn çorbası
yumurta alerji ypar diye kısıtlnmış cnm. ama bnde öle bşy olmaz inş :)
Bi de utanmadan bebeğin çorbası diyo yaaa, özrü kabahatinden büyük:)) Neyse itiraf ettiğin için bu seferlik affedelim diyorum ben. Ama Gül ve Ceren'e de sormk lazım
yok ben kendi cezamı kendim verim bari istsna yapmayalım. hem itirf die birşey yok kız herks kaçamk yaptysa yazıck buraya haa.
bnm cezam 50 mekik çekmek olsun mu ?
yok ben kendi cezamı kendim verim bari istsna yapmayalım. hem itirf die birşey yok kız herks kaçamk yaptysa yazıck buraya haa.
bnm cezam 50 mekik çekmek olsun mu ?
O atağını yapmış gelmiş. Urfa'da etten başka bir şey yememiş :))
Bizden uzunsun netekim :) Var olanlar da kısa sürede gider, inşallah.
Bu arada Ceren halsizlik baş ağrısı demiş, dukanda oluyormuş. yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştırmak ve bol su içmek lazımmış.
Kızlar ben kaçtım, pzt. görüşürüz. Yarın muhtemelen şehir dışına çıkacağız, dönünce menümü yazarım. İyi tatileeeer
Kızlar ben kaçtım, pzt. görüşürüz. Yarın muhtemelen şehir dışına çıkacağız, dönünce menümü yazarım. İyi tatileeeer
bnde azcık yoğrtla 1 salatalık yiyom şimdi
gece acıkırsam süt içerim gül :)
canımacil çıkış yapıyorum geleceğim
ben geldim. Spor yapamadım yaa. Annamı almaya gittim alışveriş merkezine arabam bozuldu alışveriş merkezinin otoparkında kaldım öyle Allahtan görevliler yardım ettiler sağolsunlar.
bn geldm sen yoksun :) of sorma yürüyş dşında bnde spor yapamadım bgn.annem yegenimi bana bıraktı 3 saatr ona bakıyorum başıma feci agrı grdi yaa.
yatmadan mekik çekicem 50 tane kesin. ara vere vere çekicem vala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?