anladım canım ozaman olabilir. ya peki ben yağ yakımımı hızlandırmak için ne yapmalıyım?
tabi bu yazdıklarımın en iyisi elbette spor yapmak metabolizmayı hızlandırmak adına, diğerleri yardımcı pozisyonunda
anladım canım zaten spora ilave olarak yapmak istiyorum. pekı bu sadece kahve selülit yapmıyormu? aç karnına şekersiz nescafe göbek gideriyor diyorlar ama ben zararlı diye yapmıyorum
ben zaten hazır eriyebilen kahve değil TÜRK kahvesi öneririm dikkatini çekerimaç karnına kahve zaten mide için zararlı,bence gün içinde içebilirsin, fazlası her şeyin zarar ama kafein in metabolizma ateşleme yararı genelde kabul görmüş bi şey okuduklarıma göre, ayrıca yine dergilerden birinde okudum sanırım türk kahvesinin-ama türk kahvesi- kalp-damar sağlığı üzerinde olumlu etkileri varmış; amma velakin her şeyin azı karar çoğu zarar günde toplam içilen kahve miktarı 3 fincanı geçmemeli (hazır kahve dahil)(yani 1 kahve fincanı kahve içtinse en fazla 2 kupa kahve hakkın daha var- ben 1 kahve fincanı türk kahvesi 1 kupa hazır kahve içiyorum), kahvenin fazlası da kalpte ritim bozukluğu yapabilirmiş:18: şimdi bu kadar söylediğime rağmen aç karnı neskafe yağ yakarmış falan bırak bunları valla, sağlıklı olmaya bakalım
Kızlar ben bir karar verdim. normalde 8 :20 de kalkıp işe gelip 9 gibi kahvaltı yapıyordum. Ama yarından itibaren 6 buçukta kalkacağım 1 saat spor yapacağım sonra evde kahvaltımı yapıp işe öyle gideceğim.:13:
vooov süperben de yapıcam ben de yapıcam işte
yap tabiki canım benim. o zaman yarın sabah başlıyoruz. vazgeçmek yok tamammı?
tamamdır, hadi bakalıııım
bu arada yemeklerden hemen önce bi bardak ayran doygunluğun erken oluşmasını sağlıyomuş, ayran yoksa yoğurt yenilebilinir azcık, hem protein ayrıca...
hadi tamam reçelleri yemişsin, bari baklava yemeseydin,nerden baksan 1000 kalori kaybın var tamam oynamışsın ama...hımm napılabiliiir? ama ii eğlenmişindir eminim
bende güzel oldu diye sevinmiştim. yaaaaa. akşama kadar yemedim canım malesef:26:
canım hepsini çok beğendim ama baklavalar olmamış yaaaaaaacezanı erva vericek bakalım ama yinede tebrik ederim. iyi dayanmışsın canım
evet canım sadelerin tabi çok kötü o yüzden bende limonlu olanından içiyorum. çok hoş tadı var.
serapcım hoşgeldin demeyi unutmuşummhoşgeldin...cezan toplamda 45 dk koşu olsun, 1000kkal ya nası gidecek??? ya tabi koşu yapabilecek bi imkanın varsa... ya da yine toplamda 1,5 saat tempolu yürüyüş hiç durmadan... ama tempolu, siz ne diyosunuz kızlar??? bence diyette de bi değişiklik olmalı, dukan mıydı senin serap?
beyaz gün dukan ın duraklama ya da kaçamak dönemlerinde önerdiği 1 ya da 2 günlük ara dönem, bu dönemde sadece beyaz et(tavuk, balık), light olmak üzere süt-yoğurt-yumurta akı-yağsız tuzsuz peynir(mesela lor) izinli, sınırlı izinli tabir edilenlere izin yok, yulaf kepeği de yok bildiğim kadarıyla...:44:
Bu ceza kabulüm. Herkes onaylıyor mu??
2 gün beyaz gün diyeti + 2 gün (her baklava dilimi için 1 gün=ay ağzım sulandı off) 30 mümkünse 40 dk pilates=kabul mü? bence yeterli sen ne diyosun gül? erva şehir dışında...
Haklısın aslında ama, bahanem var:)) Eşim bu tatlıyı üreten firmada çalışıyor. Ankara' da yeni bir üretim tesisi kurdular. Farklı bir pişirme metodu uygulamışlar. Denemesem olmazdı
Aferin sana :) Metabolizmanın hızlanması için ne yapıyoruz?? Öğünleri atlamıyoruz...
Gerçekten iyi dayandım, yoksa üretimde bi sürü bi sürü muzur şey vardı.
Aktardan dökme yeşil çay alsanıza. Ben french press te karanfil ve tarçınla demliyorum. Sabah kahvaltıda siyah çay içmiyoruz artık. Günde 5 çay fincanı yeşil çay içiyorum. Çok lezzetli oluyor.
Hoş buldum şekerim. Koşma ya da yürüme cezası vermeyin çünkü kaval kemiğim çıkık yaşıyorum. Direnç ya da ağırlıkla fitness yapıyorum. Arada da plates. Cezamı tekrar gözden geçirin ltf. :)
Bu ceza kabulüm. Herkes onaylıyor mu??
tamam dırkabul ediyorum
Aktardan dökme yeşil çay alsanıza. Ben french press te karanfil ve tarçınla demliyorum. Sabah kahvaltıda siyah çay içmiyoruz artık. Günde 5 çay fincanı yeşil çay içiyorum. Çok lezzetli oluyor.
french press henüz almadım ama dışarıda bi kafede içmiştim bu şekilde yalnız içinde ek bi şey yoktu bi de tatlandırıcım da yoktu yanımda, içtim öyle sonra bi midem bulandı, bi bulandı... bi de böyle deniyeyim bakalım en kısa sürede ben de düşünüyorum şöle kaliteli bi french press almayı
Kızlar ben bir karar verdim. normalde 8 :20 de kalkıp işe gelip 9 gibi kahvaltı yapıyordum. Ama yarından itibaren 6 buçukta kalkacağım 1 saat spor yapacağım sonra evde kahvaltımı yapıp işe öyle gideceğim.:13:
vooov süperben de yapıcam ben de yapıcam işte
french press henüz almadım ama dışarıda bi kafede içmiştim bu şekilde yalnız içinde ek bi şey yoktu bi de tatlandırıcım da yoktu yanımda, içtim öyle sonra bi midem bulandı, bi bulandı... bi de böyle deniyeyim bakalım en kısa sürede ben de düşünüyorum şöle kaliteli bi french press almayı
Şekeri bırakamıyor musun? Tatlandırıcı ya da şeker kullanmadan çok daha iyi sonuç alırsın aslında. Bence denemelisin. İlk bir kaç hafta zor gelir ama ondan sonra çok rahat edersin. Bence şekerin sigaradan bir farkı yok, bağımlılık yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?