Erva147'nin Diyet Günlüğü

anladım canım ozaman olabilir. ya peki ben yağ yakımımı hızlandırmak için ne yapmalıyım?

valla aklıma gelenler, yeşil çay kullanman, ne kadar sebze ek olarak iki katı kadar da protein yemek, acı biber kullanmanın da metabolizmayı ateşleyebildiğini okumuştum-yalnız kırmızı pul biber tuzla kavrulduğundan fazlası vücutta fazladan su tutabilir-dikkat-,sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su içmek(ben her sabah yapıyorum), sabah 6-8 arası kardiyo egzersiz(bu başlıktan öğrenmiştim), günde 1-2 fincan TÜRK kahvesi(sade ya da tatlandırıcıyla)... aklıma gelenler bu kadar şimdilik

tabi bu yazdıklarımın en iyisi elbette spor yapmak metabolizmayı hızlandırmak adına, diğerleri yardımcı pozisyonunda

tabi bu yazdıklarımın en iyisi elbette spor yapmak metabolizmayı hızlandırmak adına, diğerleri yardımcı pozisyonunda

anladım canım zaten spora ilave olarak yapmak istiyorum. pekı bu sadece kahve selülit yapmıyormu? aç karnına şekersiz nescafe göbek gideriyor diyorlar ama ben zararlı diye yapmıyorum

anladım canım zaten spora ilave olarak yapmak istiyorum. pekı bu sadece kahve selülit yapmıyormu? aç karnına şekersiz nescafe göbek gideriyor diyorlar ama ben zararlı diye yapmıyorum

ben zaten hazır eriyebilen kahve değil TÜRK kahvesi öneririm dikkatini çekerim aç karnına kahve zaten mide için zararlı,bence gün içinde içebilirsin, fazlası her şeyin zarar ama kafein in metabolizma ateşleme yararı genelde kabul görmüş bi şey okuduklarıma göre, ayrıca yine dergilerden birinde okudum sanırım türk kahvesinin-ama türk kahvesi- kalp-damar sağlığı üzerinde olumlu etkileri varmış; amma velakin her şeyin azı karar çoğu zarar günde toplam içilen kahve miktarı 3 fincanı geçmemeli (hazır kahve dahil)(yani 1 kahve fincanı kahve içtinse en fazla 2 kupa kahve hakkın daha var- ben 1 kahve fincanı türk kahvesi 1 kupa hazır kahve içiyorum), kahvenin fazlası da kalpte ritim bozukluğu yapabilirmiş:18: şimdi bu kadar söylediğime rağmen aç karnı neskafe yağ yakarmış falan bırak bunları valla, sağlıklı olmaya bakalım

evet canım haklısın ben artık nescafe içmeyi bıraktım zaten arada sütüme yarım tatlı kaşığı atıyorum canım çok istediğinde oda. normalde çok içerdim günde 3 4 kupa. Bıraktım diyet için canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben bir karar verdim. normalde 8 :20 de kalkıp işe gelip 9 gibi kahvaltı yapıyordum. Ama yarından itibaren 6 buçukta kalkacağım 1 saat spor yapacağım sonra evde kahvaltımı yapıp işe öyle gideceğim. :13:

bu arada yemeklerden hemen önce bi bardak ayran doygunluğun erken oluşmasını sağlıyomuş, ayran yoksa yoğurt yenilebilinir azcık, hem protein ayrıca...

hadi tamam reçelleri yemişsin, bari baklava yemeseydin, nerden baksan 1000 kalori kaybın var tamam oynamışsın ama...hımm napılabiliiir? ama ii eğlenmişindir eminim

Haklısın aslında ama, bahanem var:)) Eşim bu tatlıyı üreten firmada çalışıyor. Ankara' da yeni bir üretim tesisi kurdular. Farklı bir pişirme metodu uygulamışlar. Denemesem olmazdı

bende güzel oldu diye sevinmiştim. yaaaaa. akşama kadar yemedim canım malesef:26:

Aferin sana :) Metabolizmanın hızlanması için ne yapıyoruz?? Öğünleri atlamıyoruz...

canım hepsini çok beğendim ama baklavalar olmamış yaaaaaaa cezanı erva vericek bakalım ama yinede tebrik ederim. iyi dayanmışsın canım

Gerçekten iyi dayandım, yoksa üretimde bi sürü bi sürü muzur şey vardı.

evet canım sadelerin tabi çok kötü o yüzden bende limonlu olanından içiyorum. çok hoş tadı var.

Aktardan dökme yeşil çay alsanıza. Ben french press te karanfil ve tarçınla demliyorum. Sabah kahvaltıda siyah çay içmiyoruz artık. Günde 5 çay fincanı yeşil çay içiyorum. Çok lezzetli oluyor.

Hoş buldum şekerim. Koşma ya da yürüme cezası vermeyin çünkü kaval kemiğim çıkık yaşıyorum. Direnç ya da ağırlıkla fitness yapıyorum. Arada da plates. Cezamı tekrar gözden geçirin ltf. :)

Bu ceza kabulüm. Herkes onaylıyor mu??

canım geçmiş olsun ne oldu ki?

vooov süper ben de yapıcam ben de yapıcam işte

Bravo kızlar ikinizi de tebrik ederim
Size biraz metabolizmayla ilgili bilgi aktarayım: Biz her ne kadar uyusak da metabolizmamızın uyanmaya başlama saati 6. Bu saatte beyin emreder ve kortizon salgılanmaya başlanır. Amaç metabolizmanın çalışmaya başlamasını sağlamaktır. Bu saatten sonra saat 8.30- 9'a kadar spor yapılabilir. Fakat 9 dan itibaren spor yapmamak lazım. Çünkü kardiyak enzimlerin zamanı gelmiştir. Bu saatte spor yapmak kalbin yükünü artırır. Ne yazık ki kalp krizine kadar giden bir tabloya sebep olabilir. Kahve ve sigara da aynı etkiyi yaratabilir. Aslında yağ yakımı için her ne kadar erken saatte spor yapsak da spor yapmak için vücudumuzun en hazır olduğu saat 16-18 arası diyor uzmanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…