Erva147'nin Diyet Günlüğü

canım hepsini çok beğendim ama baklavalar olmamış yaaaaaaa cezanı erva vericek bakalım ama yinede tebrik ederim. iyi dayanmışsın canım

evet canım sadelerin tabi çok kötü o yüzden bende limonlu olanından içiyorum. çok hoş tadı var.

kızlarrrr dün sabah kalvaltımı paylaşmıştım zaten ( merak etmeyin bir daha o kdar yemicem bilmiyorum protein çok aldığımı en azından 1 yumurta yerim ekmek yemem)

öğlen bir şey yiyemedim yoğurt dışında

ara;
2 adet kuru kayısı

akşam;
çorba + salata

bugün gerçekten kötü geçti kızlar özür dilerim.

serapcım hoşgeldin demeyi unutmuşumm hoşgeldin...cezan toplamda 45 dk koşu olsun, 1000kkal ya nası gidecek??? ya tabi koşu yapabilecek bi imkanın varsa... ya da yine toplamda 1,5 saat tempolu yürüyüş hiç durmadan... ama tempolu, siz ne diyosunuz kızlar??? bence diyette de bi değişiklik olmalı, dukan mıydı senin serap?

güzel ceza bence evet canım serap dukancı bir tek ben değilim

canım gözüm şuan kanlı ve batıyor sürekli, bulanık görüyorum. fazla yormamam lazım o yüzden

anladım da bebişim şimdi eklemin de bi sorun olsa tamam yorma ama gözünle ilgisini kuramadım spor yapmanın gözün çalışmıyo ki spor yaparken, bahane uydurmaaaaaa otursan da yine batacak ve bulanık göreceksin, ha sürekli gözün kapalı oluyosa ya da uyuyosan orası ayrı... mesela şu sıra şöyle yapabilirsin evde kendince spor yapabilrsin bence şimdi dışarı çıkıp kendini riske atma o zaman...

canım gözümü bantlıyorum göz bandıyla normaldede evde yapıyorum sporu bilgisayardan o zaman bu akşam tekrar başlarım canım

ay ii güzel paten kayalım da oramızı buramızı kırmayalım ya...

beyaz gün ne canım?

beyaz gün dukan ın duraklama ya da kaçamak dönemlerinde önerdiği 1 ya da 2 günlük ara dönem, bu dönemde sadece beyaz et(tavuk, balık), light olmak üzere süt-yoğurt-yumurta akı-yağsız tuzsuz peynir(mesela lor) izinli, sınırlı izinli tabir edilenlere izin yok, yulaf kepeği de yok bildiğim kadarıyla...:44:

Son düzenleme:
e işte ceza amaçlı zaten kaçamak yapanlara ya da diyette uzun süreli duraklama yaşayanlara, şöle bi bedeni metabolizmayı tehdit etmek, sallamak için aman 1-2 güncük nolucak haftasonu mesela, sonra yine seyre devam

anladım canım ozaman olabilir. ya peki ben yağ yakımımı hızlandırmak için ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…