Erva147'nin Diyet Günlüğü

kızlarrrr ben geldimmm işte sabah kahvaltım sizin için çektimmmmm
orada 2 dilim ekmek var fakat ben 1 dilim yedim. süt light içine yarım tatlı kaşığı nescafe attım omleti 2 adet yumurtadan yaptım yağsız ve peynirliiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
ahah iyimiş gül sewdim bunu omlet bnm gözüme çok büyük geldi nedense nasıl yumurta onlar kız

nam nam nam ağzım sulandı ya insanın önce gözü doymalı

yine yoğun bi hafta ve iş temposu başlıyo kızlar, giremiyorum sık sık ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı, kilolarınızı ve yediklerinizi takipteyim, görüşmek üzere... değişik yemek tarifleri özellikle dukan adına bulursanız lütfen paylaşın ne kadar çeşitli yemekler yiyebilirsek o kadar motive oluruz, diyetten sıkılmayız...

ölemedim ben vurgun vurgn üstüne!!!

yarimle bi buluşamadım gitti ama yaa ama yarın en geç 1 gbi yanındayım inş.
bgn bi kahve içiyim dedim önce yatagıma döktüm küfrede küfrede yatagı sildim. hay dedim içmiycem kahve mahve.
bardağı götrrken o içemedgm kahve bardagı düştü elimden bide ona küfrettim
az önce bir daha kahve yapayım dedim bu sefer sütü kaynatrken cezveyi ocagın üstnde devirdim sütüm mundar oldu!

3 gndür başımn aynı yeri agrıyor. hap atmayı sewmeyen bn ( ki geçtgmz gripte bile hap atmadan kendi kendime yünlü çoraplarım ve kalın ceketimle iyilştim ) 3 gnde kç tane agrı kesci attım yeter ulenn diye diye..

kaç gndür kilom sabit bi gıdım ilerleme yok,birde hayy ona diye başlıyorum..

NOT : hep diyet günlüğü olacak değil ya azcıkta dert yanayım istedim kusur mu işledim

ayy deme öyle, isyan etme, bazen insanın şeytan peşinde dolaşır derler ya hani öyle olmuş, gitme işini takma kafana geç olsun da güç olmasın hakkaten, bi de bazı şeyleri çok istememek lazım, ben artık çok istemiyorum, hevesim kursağımda kalıyo çok istedikçe

aman bkma sn bna hafif orhan gencebay azcıkta yıldz tilbe modundayım
kekomonçi gbi bişe oldum 1 tne sivilcm vardı ıynaya oynaya kopardım çok yanıyo şimdi birde kızardı yarın nasıl giderm böyle manitanın yanına.
ah ölemedim işte bn

birde şu çok istememe mevzusu varya çözmü var onun

ne zaman büyük konuşsan başına gelir derler ya. büyük konuş anacım bak nasıl oluyor o zaman.
mesela bi çocuktan hoşlanıyosun ya deki "amannn çıklırmı onla dünyada bi olsa bakmam ona kimmş nan o " de bak gör 2 güne sewgilisnz.

puhahahah iiymiş

Günaydın kızlar, dün gece eve gelebildik nihayet. Detaylar az sonra

kızlarrr tahlil sonucum temiz sadece demir eksikliği varmış onun için kan şurubu verdi ama malesef içmeyi düşünmüyorum çünkü çok kilo yapıyor diye biliyorum yaaaaa

Demir için verilen ilacını içmek zorundasın. Kilo falan da aldırmaz. Süt ve süt ürünleriyle arada en az 1 saat olmak zorunda buna dikkat etmelisin. Zira süt ve ürünleri demir emilimini azaltır.

kızlr ben yarın kaçar yarimle afyona gidiyorum pazartesi akşamı dönücem. o zaman görüşrz artık merk etmeyin.
not : kaçamaksz inann çok zor. ama elimden geleni yapıcam

Hadi bakalım hayırlısı. Kaçamak konusunda haklıymışsın (

leynn gener nerde bu millet

ben gene gidemedm yaa yarın kesn gitcem ama inş hep aksilik çıkyo
serappp gel artıkk

Geldim işte şekerim :)

Olmaaaazzzzzzzzzz. Seninle kavga ediceem artık. 2 yumurta, hem omlette peynir, hem yanında peynir; üstüne süt bir de 1 dl. ekmek. Ooooh, tosunum benim afiyet olsun Protein diyeti yapıyor olsaydın tamamdı, ama sen alman gerekenden daha fazla kalori almışsın. Eminim akşama kadar da başka yemek yememişsindir.

Son düzenleme:
Gelelim hafta sonunaaa. Arkadaşımın düğünü için Ankara' ya gittik. Cuma saat 21.30 gibi anca vardık. Ankara trafiği İstanbul' u geçmiş. Başka arkadaşlarımızla yemek programımız vardı. Haliyle geç bir yemek oldu. Neyse o geceyi ızgara salata atlattım. Ertesi sabah yanımda götürdüğüm dukan ekmekleri ve yumurta+ lor ile kahvaltımı yaptım. Sonra hazırlanmak üzere arkadaşlarımızdan ayrıldık ve otele geçtik. Bir taraftan hazırlanma bir taraftan nikaha yetişme telaşı derken saçma sapan bir öğle yemeği yedim. Nikahtan çıktık, otele döndük. Düğün de aynı oteldeydi neyse ki. Haliyle düğünde yenecek yemeğe tabii olduk. O kısmı ucuz atlattım neyse ki sevgili arkadaşım na yemeği dukana uygun seçmiş Önden gelen ordövr tabağından yoğurtlu salatayı yedim sadece. Ara sıcağı istemedim. Tavuğumu yedim. Düğün pastasını yemedim. yaklaşık 1 saat kadar da oynadık, göbek attık. Bence kardiyo yerine geçerdi

Buraya kadar fena değil. Ama bir de pazar sabahına bakın: 8 gibi uyandık aşağı kahvaltıya indik. Yumurta, maydanoz, roka, peynir, domates yedim. Arkadan eşime bir telefon akrabaları ille de bekliyoruz diye... Saat 12 gibi evlerine ulaştık. Tabi ki mükemmel bir kahvaltı sofrası ile karşıladılar. Şimdi itiraflara geçelim; 1 yemek kaşığı kızarmış domates soslu biber, 1 çay kaşığı vişne reçeli, 1 çay kaşığı şeftali reçeli, 1/4 simit. Sıra daha kötüsünde: 2 dilim baklava... Akşam saatlerinde yoldaydık. 1/2 kase yayla çorbası, 1/2 porsiyon patlıcan yemeği ve 1 tabak yoğurt yedim.

Eveeeet. Durum bu işte. Şimdi cezamı bekliyorum :26:

hadi tamam reçelleri yemişsin, bari baklava yemeseydin, nerden baksan 1000 kalori kaybın var tamam oynamışsın ama...hımm napılabiliiir? ama ii eğlenmişindir eminim

kızlaaaar,
gün içerisinde içtiğiniz 3 fincan yeşil çay metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı oluyor, yağ yakımını kolaylaştırıyor ve fazladan 30kkal yaktırıyor, hiç fena değil 10 günde 300 kkal eder ki dukancılar için diyorum seyir evresini daha önce sonlandırarak diğer evreye geçmenizi kolaylaştıracaktır 3 fincandan fazlası zaten içilmiyo biz türklerin damak tadına göre değil maalesef, hatta ben dışarıda bi kez içeyim dedim midem bulandı sade içince... doğadan ın nane-limonlu ya da limonlu yeşil çayını kullanıyorum daha ii oluyo, başka çeşitleri de var bu arada çaykur un da yeşil çayı hiç fena değil tavsiye ederim

kız maşallah iyi küfür etmişsin bugün yaa

bende güzel oldu diye sevinmiştim. yaaaaa. akşama kadar yemedim canım malesef:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…