Erva147'nin Diyet Günlüğü

günaydın şekerlerrrr bugün mükemmel bir gün 6,30da kalkılırrrrr spor ve duş ardından güzel bir kahvaltıyla işe gelinir mutluluk bu olsa gerek cerencim sende yaptınmı?

ben de kalktım acayip yağmur ve gökgürültüsü sağnak yağış vardı tabi çıkamadım dışarı evde azıcık ekliptik bisiklet... akşam da biraz daha ekliptik bisiklet yapıcam o kadar... ne güzel senin adına acayip sevindim aferin sana

teşekkür ederim canım. evet ya mükemmel bir yağmur vardı sabah. ekliptik bisiklet nasıl oluyorki bir bi bakayım.

ay aynı sıkıntı her yerde nerde yürücen?? haklısın tatlım... aman takma normal yürü işte ara sokaklarda falan ben öyle yapıyorum bazen eve dönerken yolu uzatıyorum falan

arabayla gittiğim için uzatamıyorum. arabam bozulmuştu 1 hafta yürümüştüm iyi gelmişti. Bizim buralar biraz değişik o yüzden annem korkuyor akşam yürücem diyorum ya bişey olursa diyor.

en çok yağ yaktıran 5 egzersiz;
1. Kardiyo kikboks (saatte yaklaşık 700 kalori)
2. Koşma (saatte yaklaşık 650 kalori)
3. İp atlama (saatte yaklaşık 590 kalori)
4. Karate (saatte yaklaşık 590 kalori)
5. Kayak (saatte yaklaşık 470 kalori).

kızlar menülerimi yazıyorum

sabah;
1 fincan yeşil çay
yağsız peynir
1 yumurta ile omlet(yağsız ve tuzsuz)
3 zeytin
yarım domates

ara;
1 bardak ayran + 1 yeşil elma

öğlen;
haşlanmış tavuk + salata

ara;
3 kuru kayısı

akşam;
çorba + salata (birazdan yiyeceğim)

Güzel olmuş canım afiyet olsun.

Merhaba kızlar, bugün inanılmaz bir baş ağrısıyla akşamı ettim. Bugünkü menüm:

Sabah:
1 rafadan yumurta
light beyaz peynir

Ara:
Laktozsuz süt

Öğle:
Tavuk
Light yoğurt

Akşam
Balık
Light kola

Böylece beyaz günümü tamamlamış oluyorum kızlar. Başımın ağrısından kafamı kaldıramadım ve bugün spor falan yapamadım. Cezamı en kısa sürede tamamlayacağım. İyi akşamlar

ne geçmişmiş yaa oku oku bitmedi
ben geldim kızlarrr :)
öncelikle alıntı yapmadım okuduklarımı yorumlayım.

serapcm hoşgldn. ve iyi halt yedin çok bir yorumum yok çnkü dışarda çok koly olmadgnı bnde biliyorum. sana uygun ceza veilmş canm. beyaz gn de gayet iyiymiş.
toparlıycana eminim umarım çokta tartıya yansımaz . rahtszlgn içn gerçkten üzüldm geçmş olsun yaa umarımm çok bi sorun yaratmıyordr sana :26:

gülcm sen gene ne kadar çok karar almşsın böyle spor kararların harika cnm. sabh kalkıp yapmk gerçkten insana pozitf bir başlangç olarak geliyor ve öylede dewm ettriyor :)

cerencim snn menülerinde gayt iyiymş ama kaloriye vurmş serap düşk çıknlar var dikket et cnm. kilo vercm derkn sağlıktan olmayalım. spor kararınz da tebrk ederim

bana gelince mükemml 1.5 gün geçrdim
öncelikle sewglm de dahil bir arkadşmz zayfladgmı söyledi belimn çok inceldgni sölediler.
baya bir koştrmaca 1.5 gn geçrdim (ayakkbm patladı ve yenisini aldım o kadar yani ) ve acayip su içtm diyeblrm.
yemek olark;
kahvaltılarım hep dışrda oldu. ama onlarda pk sorun yoktu : çay domtes salatalık peynir haşlama yumurta veya omlet ( diyet dışında olanlar siyah zeytn 3-4 adet,3-4 adet kızartma )

öğle nerdeyse hiç yapamdım.meyveli soda + taze portk suyu+ kayısılı cappy meyv suyu içtgmi hatrlıyorum aralarda.

ve gelelm akşama dün : kaşarlı ızgara köfte ve salata yedim yanında lıght cola yarım bardak.
bgn akşmda : kaşarlı tavuk + 2 dilm pide ekmeği + ayran

spor olark yapamadım tabi ama baya koştrmaca oldu bi yerden bi yere dedğim gbi. böyle kızlar. ceza olarak kendime 2 gn beyaz gün veriyorum yarından itibarn. bşka cezalara da açığım buyrun verim

NOT : Resident evill intikam sinemalarda gtmyenler içn MUHTEŞEMDİ diyeblrlm
5 D de clask coaster a sakın binmeyn paranza yazık !
koton alışverş magazalrna yeni ürünler gelmş sonbaharlık gayet güzel
buz pateni kaç kalori yaktryor bilmem ama kolunz bacagnz kırılblr aman dikkat bnmki 5 dk girmesyle çıkması bir oldu bn öle tek başıma yaptımm. paten özlmemi gdermş oldum azcık. 1 haftaya yeni patenleri alcam çok özledim!

ayy deme sahiden diyetten olmalı bu baş ağrın... nese geçti bitti işte, aferin yarın seyre devam

ben de hemen bugünkü menümü aktarayım kızlar;

sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
yarımşar domates- salatalık ve lordan oluşan salatamsı karışım
bir dilim muhallebili kek(1 gece önceden uygun ölçülerde böyle alman pastası kıvamında bi şey-pek kıvamını tutturamadım, bi dahakine inşallah)
1 kupa yeşil çay

öğlen:
1 kase yoğurt
1 fincan(az büyük) türk kahvesi

akşam:
yağsız kıymalı patlıcan kabak yemeği(fırında pişirilmiş)(2 tabak yedim ama tabaklar küçüktü)
1 kupa hazır kahve

yarına bir "sadece protein" gününde görüşmek üzere----gülcüm ben de yarın sen gibi erken kalkınca dışarı çıkabilicem umarım,bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…