slm kızlar kusura bakmayın giremedim bgn hiç. daha pc yi de şimdi açtım. bn gene çok hastayım bana şehr dışına çıkmk yaramıyo galiba.
ateşim var baya çokta üşüyorum halszm yemek yiyemiyorum midem bulanıyo.
sabhtan beri yatıyorum gücüm yok yemek yemege ble.
sabh : kahvltı masasına otrdum ama hiç bişy cnm çekmedi zorladım ama olmadı malesf yiyememdm bişy. çay içtm
ara : şeftali suyu içtm 1 tane
öğleden sonra : 1 tabak tarhana çorbası 1 dilm ekmek (annemn zoruyla iyi olayım diye çorba yaptı)
akşm yok birde arada 2 tatlı kaşığı pekmez içrdi annem.
bu kadar kızlar. çok kötü bilyom ama yemek çok agr geliyo şuan düşüncesi bile...
Dukan diyeti kaç kg verdiriyor hafta da merak ettim ?
bence en doğru kararı verdin daha sağlıklı olur benim fikrim. bu laktozsuz süt ve french press nerden bulabilirim canım?
slm kızlar kusura bakmayın giremedim bgn hiç. daha pc yi de şimdi açtım. bn gene çok hastayım bana şehr dışına çıkmk yaramıyo galiba.
ateşim var baya çokta üşüyorum halszm yemek yiyemiyorum midem bulanıyo.
sabhtan beri yatıyorum gücüm yok yemek yemege ble.
sabh : kahvltı masasına otrdum ama hiç bişy cnm çekmedi zorladım ama olmadı malesf yiyememdm bişy. çay içtm
ara : şeftali suyu içtm 1 tane
öğleden sonra : 1 tabak tarhana çorbası 1 dilm ekmek (annemn zoruyla iyi olayım diye çorba yaptı)
akşm yok birde arada 2 tatlı kaşığı pekmez içrdi annem.
bu kadar kızlar. çok kötü bilyom ama yemek çok agr geliyo şuan düşüncesi bile...
bn ilaç kullanmayı hiç sevmem cnm. dün yataktan çıkmadım hiç çok halszdim. şükür bugün iyiyim ateşim düştü :) ilgn içn teşkr ederm cnm :)canım çok geçmiş olsun sanırım şehir değişikliği yaramadı sana. o yüzden iştahın kapanmış. aman dikkat et canım benim doktora git ilaçlarını güzelce kullan. anneni dinle canım ye yemek yoksa iyileşemessinnn
bn ilaç kullanmayı hiç sevmem cnm. dün yataktan çıkmadım hiç çok halszdim. şükür bugün iyiyim ateşim düştü :) ilgn içn teşkr ederm cnm :)
serapcm sende saol bnce meyveszlikten böyle oluyor ya meyve suyu içiyorum ama meyveyi çok özledim sanki vitamnsz kaldım gbi hissettm. zaten 2 gün sonra okula gidicem artık dukanı yapamam okulda yurtda çok zor ayak uydrmam. sanırım normal düzenli beslenmeye geçicem
günaydın kızlar ne zamandr ilgilenemedm burayla ama bgn burdayım inş :)
bgn cummaaa nerdesnz bakimmm
evet kızlar afyondaki kaçamklardan dolayı kilo verememşm ki geldimde tartı 64.7 gösteriyordu 600 gr almşm.
ama dün birşey yiyemedgm için sanırım bu sabah 64.0 gördüm. geçen haftaya göre 100gr verdm diyeblrz.
sizler ne alemdesnz kızlar ?
Daha iyi olmana sevindim canım.:13: Hepimiz normal diyet sistemini uygulayalım ozaman hatta menülerimizi bile aynı yapalım olmazmı? Hangi gün ne yiyeceğiz karar vermiş oluruz hem. Bu haftalık canın sağolsun tatlım. Ama önümüzdeki hafta 2 kilo bekliyorum senden haberin olsun. bende tartıldım canım ve bugün sabah aç karnına 52,6 kilo geldim canım galiba sabah sporunun büyük etkisi oldu diye düşünüyorum.
bilmm ki cnm menüler aynı olblr mi ? bn yurtda olacgm içn ve artık okul açılcgı içn çok değişk olck düzenm o yzden korkuyom yani nerde ne yiycem hç belli olmuyo orda yaa
geçen hafta kaçtın kız sen unuttum :18:
bilmm ki cnm menüler aynı olblr mi ? bn yurtda olacgm içn ve artık okul açılcgı içn çok değişk olck düzenm o yzden korkuyom yani nerde ne yiycem hç belli olmuyo orda yaa
geçen hafta kaçtın kız sen unuttum :18:
canım bu laktozsuz sütün yararları ne peki? birde o makinayı alınca kahveyi nasıl hazırlıcam hangi kahveden kullanıcam ? çok soru sordum galiba :44:
bn ilaç kullanmayı hiç sevmem cnm. dün yataktan çıkmadım hiç çok halszdim. şükür bugün iyiyim ateşim düştü :) ilgn içn teşkr ederm cnm :)
serapcm sende saol bnce meyveszlikten böyle oluyor ya meyve suyu içiyorum ama meyveyi çok özledim sanki vitamnsz kaldım gbi hissettm. zaten 2 gün sonra okula gidicem artık dukanı yapamam okulda yurtda çok zor ayak uydrmam. sanırım normal düzenli beslenmeye geçicem
günaydın kızlar ne zamandr ilgilenemedm burayla ama bgn burdayım inş :)
bgn cummaaa nerdesnz bakimmm
evet kızlar afyondaki kaçamklardan dolayı kilo verememşm ki geldimde tartı 64.7 gösteriyordu 600 gr almşm.
ama dün birşey yiyemedgm için sanırım bu sabah 64.0 gördüm. geçen haftaya göre 100gr verdm diyeblrz.
sizler ne alemdesnz kızlar ?
Daha iyi olmana sevindim canım.:13: Hepimiz normal diyet sistemini uygulayalım ozaman hatta menülerimizi bile aynı yapalım olmazmı? Hangi gün ne yiyeceğiz karar vermiş oluruz hem. Bu haftalık canın sağolsun tatlım. Ama önümüzdeki hafta 2 kilo bekliyorum senden haberin olsun. bende tartıldım canım ve bugün sabah aç karnına 52,6 kilo geldim canım galiba sabah sporunun büyük etkisi oldu diye düşünüyorum.
serap bnden 100 senden 200 kaktıra kaktıra gdiyoz
genede iyi canım bak hadefine 5.9 kaldı :) hafta seni tam 65 görmk istiyorum
Ben de çok istiyorum canım, inşaallah. 5.9 6.0 dan iyidir di mi
kızlar bn dışarı çıkıyorum 2 saate dönerim.
birşey farkettm dgrumu bilemm ama serpla bnde farkettim. çnkü kaçamk yapan ikimz olduk.
sanki kaçamak yapsakta yakabiliyoruz artık ya ne bilim hani en baştaki hallerimze geri dönmüyoruz. tam anlatamıcm anlayın işte.
wayy süpermş cnm baya hızlı gidiyosun kız
Çok soru sormadın canım, ne demek. Bildiğim bir şey varsa anlatırım elbetBen laktozu tolare edemiyorum. Dolayısıyla şişkinlik yapıyor. Laktozsuz süt laktaz enzimi eklendiği için laktoz sindirim güçlüğüne sebep olmuyor. Hem de yağı azaltılmış olduğu için yüksek kalori içermiyor. French pressin içine 1 tatlı kaşığı kahveyi koy, üzerine kaynar su ilave et press kısmını üzerine oturtup bir kaç dk bekle. Sonra pressi bastır ki kahve dibe çöksün içeceğin kısmı süzülmüş olsun.
Geçmiş olsun canım. Meyve suyu yerine meyveyi ye bence. Hem posa almış olursun -ki bu seni tok tutar- hem de daha az kalori almış olursun.
Ben de Ankara'da yaptığım kaçamak sonrası aldığım 500 gr. ile gerilemiştim. Geçen hafta 66.1 idim. 66.6 oldum, bu sabah 65.9 geldim. yani 200gr. vermişim.
Canım benim menülerimizin aynı olması çok zor bence de. Erva yurtta kalıyorsa imkansız da diyebilirim. Ama genel bir liste yapalım. En azından yol gösterici olsun. Ben önerdiğim listeyi yazacağım.
Takip etmeye çalışacağım liste şöyle olacak:
Sabah:
Alt 1) 1 kase yoğurt+2 yk yulaf ezmesi+ mevsim meyvesi+toz tarçın
Alt 2) 1 dilim ekmek+1dilim peynir+mevsime göre yeşillik ya da domates,salatalık (ekmek tam buğday ya da çavdar)
Alt 3) 1 dilim ekmek+1 rafadan ya da kayısı yumurta+yeşillik
Ara:
2 ceviz+2 kayısı+yeşil çay
Öğle:
Izgara+salata+ayran (kansızlık sorunu olan kırmızı etle yoğurt, ayran tüketmesin, salatasına bol limon sıksın)
Ara:
Alt 1) 1 kase yoğurt (100 gr)+meyve+toz tarçın
Alt 2) Çeyrek simit+1 dilim peynir+yeşil çay (simit yerine 1 adet galeta ya da 3 adet form kepekli bisküvi olabilir)
Akşam:
Sebze yemeği+salata+yoğurt ya da cacık (doymayan 1 dl. ekmek ekleyebilir)
Not:
Sebze yemeği 1/2 kg ana sebze için 1 yk yağ olacak şekilde pişirilecek. Soğan vs ilave edilecekse bu ana sebze hesabına karıştırılmayacak ya da ekstra yağ eklenmeyecek.
Yk: yemek kaşığı
Alt: alternatif
Dl: dilim
1 dilim ekmek= 22 gr.
Çeyrek simit= 1 dilim ekmek=1 galeta
1 dilim ekmek= 2 kaşık pilav (pilav yağlı ise salataya bol limon sıkılabilir)
C vitamini demir emilimini artırdığı için et yanında bol limonlu salata tavsiye ederim.
Aşağı yukarı bu listeye uyacağım. İsterseniz katılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?