Erva147'nin Diyet Günlüğü

kızlar bende yazıyım akşam giremeye bilirim.

sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği
yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1bardak lıght süt

ara;
limonlu yeşilçay + yeşil elma

öğlen;
ızgara tavuk + salata

ara;
5 kaşık lıght yoğurt + 2 tane kuru kayısı

akşam;
1 tabak çorba + salata(yicem)

toplam ; 2,5 lt su içtim suana kadar

Genel olarak menü oldukça başarılı. Çayı sabaha, light sütü araya meyvenin yanına çekebilir misin?

ben de menümü yazayım,bugün sadece protein günüydü, sabah geç uyandığımdan öğle yemeği gibi oldu sabah kahvaltısı:
öğle: 1 bardak ılık limonlu su
3 tatlı kaşığı lor peyniri
yeşil çay
lorlu dukan krebi

ara: türk kahvesi, çay, 2tatlı kaşığı muhallebi(yulaf kepeğinden)

akşam:1 yemek kaşığı büyüklüğünde hindi göğüs eti
yarımdan az lorlu dukan krebi(önceden kalmıştı)
az kurutulmuş dereotlu 1 çorba kasesi yoğurt

şimdi yine 1 kupa çay içiyorum, 2 saat sonra falan da az muhallebi yicembir de belki cafe latte

Afiyet olsun. Güzel olmuş, fakat hindi biraz az değil mi? Bana yetiyor diyebilirsin fakat genel olarak yediklerini az buluyorum. Kalori hesabına dökersek 1 günde yediklerin toplam 600-700 kalori ancak eder. 1000 kalorinin altı da şok diyete giriyor. Sağlığın için yediklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.

ya dedim ya bugün geç kalktım öyle olunca gün de kısaldı, sabah erken kalksam 1000 hatta 1300ü kesin geçerdi... bugünlük böyle oluverdi yaw idare edin işte hakkaten bu kadar yiyebildim dahasını almıyo, bilerek falan değil, yarın değil tabi yarın iş var işe gitmeden de gül le karar aldık erken kalkıp spor yapcaz Allah ne verdiyse, bugünlük extraordinary yani

Son düzenleme:

Peki bakalım, sadece bugüne özel bir durumsa sorun yok. Sabah programınızı sevdim, umarım sıra dışı aktiviteniz rutinde devam eder

Bu gün geçmişi okurken, senin yazdığın bir mesajı atlamışım. Aslında uzun zamandır ben de dukanın yan etkilerini nasıl bertaraf ederim diye düşünürken senin mesajını okudum. Şu kanda ürik asitin yükselmesi beni endişelendiriyor. Adam o yüzden 1,5 lt. su tüketin 30 dk yürüyün diyor ama yine de bilemedim. Bu hafta dr. a gidip kan testi yaptırayım diye düşünüyorum. Kolesterol seviyesini ve üre seviyesini etkilemediyse dukana devam. Negatif etkiye rastlarsam bırakıp başka bir sisteme geçeceğim.

ay evet ya o kadar protein üreyi kesin yükseltecektir, böbrekcik ne yapsın temizlicem diye zavallım, ben de bi kaç yazı okudum hala da okuyorum ama yine de diyete devam ediyorum işte...:44:neyse Allah tan o kadar kötü beslenmiyoruz zannımca, yine biz iiyiz zayıflıcam diye millet neler yapıyo offf acıyorumdoktora gidip kan verirsen sonuçları paylaş lütfen...

Tamam canım. Çarşamba sabah gitmeyi planlıyorum. Muhtemelen de öğleden sonra sonuçlar çıkar. Sana yazarım. Şeker iyi akşamlar, sabah görüşürüz

günaydın şekerlerrrr bugün mükemmel bir gün 6,30da kalkılırrrrr spor ve duş ardından güzel bir kahvaltıyla işe gelinir mutluluk bu olsa gerek cerencim sende yaptınmı?

geçmiş olsun canım hayırdır ya ne oldu? ben bugün süperim hatta gözüm bile çokiyi sadece bulanık görüyorum kontole gitsemmi diye düşünüyorum

Bir şey olmadı aslında, sanırım diyetten. Hafta sonu kaçırdım diye saf protein yapıyorum.
Bence kontrole git, 1 hafta oldu di mi? İlaçlara devam ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…