Merhaba kızlar, bugün inanılmaz bir baş ağrısıyla akşamı ettim. Bugünkü menüm:
Sabah:
1 rafadan yumurta
light beyaz peynir
Ara:
Laktozsuz süt
Öğle:
Tavuk
Light yoğurt
Akşam
Balık
Light kola
Böylece beyaz günümü tamamlamış oluyorum kızlar. Başımın ağrısından kafamı kaldıramadım ve bugün spor falan yapamadım. Cezamı en kısa sürede tamamlayacağım. İyi akşamlar
ne geçmişmiş yaa oku oku bitmedi
ben geldim kızlarrr :)
öncelikle alıntı yapmadım okuduklarımı yorumlayım.
serapcm hoşgldn. ve iyi halt yedinçok bir yorumum yok çnkü dışarda çok koly olmadgnı bnde biliyorum. sana uygun ceza veilmş canm. beyaz gn de gayet iyiymiş.
toparlıycana eminim umarım çokta tartıya yansımaz . rahtszlgn içn gerçkten üzüldm geçmş olsun yaa umarımm çok bi sorun yaratmıyordr sana :26:
gülcm sen gene ne kadar çok karar almşsın böylespor kararların harika cnm. sabh kalkıp yapmk gerçkten insana pozitf bir başlangç olarak geliyor ve öylede dewm ettriyor :)
cerencim snn menülerinde gayt iyiymş ama kaloriye vurmş serap düşk çıknlar var dikket et cnm. kilo vercm derkn sağlıktan olmayalım. spor kararınz da tebrk ederim
bana gelince mükemml 1.5 gün geçrdim
öncelikle sewglm de dahil bir arkadşmz zayfladgmı söyledi belimn çok inceldgni sölediler.
baya bir koştrmaca 1.5 gn geçrdim (ayakkbm patladı ve yenisini aldım o kadar yani ) ve acayip su içtm diyeblrm.
yemek olark;
kahvaltılarım hep dışrda oldu. ama onlarda pk sorun yoktu : çay domtes salatalık peynir haşlama yumurta veya omlet ( diyet dışında olanlar siyah zeytn 3-4 adet,3-4 adet kızartma )
öğle nerdeyse hiç yapamdım.meyveli soda + taze portk suyu+ kayısılı cappy meyv suyu içtgmi hatrlıyorum aralarda.
ve gelelm akşamadün : kaşarlı ızgara köfte ve salata yedim yanında lıght cola yarım bardak.
bgn akşmda : kaşarlı tavuk + 2 dilm pide ekmeği + ayran
spor olark yapamadım tabi ama baya koştrmaca oldu bi yerden bi yere dedğim gbi. böyle kızlar. ceza olarak kendime 2 gn beyaz gün veriyorum yarından itibarn. bşka cezalara da açığım buyrun verim
NOT : Resident evill intikam sinemalarda gtmyenler içn MUHTEŞEMDİ diyeblrlm
5 D de clask coaster a sakın binmeyn paranza yazık !
koton alışverş magazalrna yeni ürünler gelmş sonbaharlık gayet güzel
buz pateni kaç kalori yaktryor bilmem ama kolunz bacagnz kırılblr aman dikkatbnmki 5 dk girmesyle çıkması bir oldu bn öle tek başıma yaptımm. paten özlmemi gdermş oldum azcık. 1 haftaya yeni patenleri alcam çok özledim!
menün güzel tatlım 2 tabak yemişsin ama küçük diyorsun iyi bakalımben de hemen bugünkü menümü aktarayım kızlar;
sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
yarımşar domates- salatalık ve lordan oluşan salatamsı karışım
bir dilim muhallebili kek(1 gece önceden uygun ölçülerde böyle alman pastası kıvamında bi şey-pek kıvamını tutturamadım, bi dahakine inşallah)
1 kupa yeşil çay
öğlen:
1 kase yoğurt
1 fincan(az büyük) türk kahvesi
akşam:
yağsız kıymalı patlıcan kabak yemeği(fırında pişirilmiş)(2 tabak yedim ama tabaklar küçüktü)
1 kupa hazır kahve
yarına bir "sadece protein" gününde görüşmek üzere----gülcüm ben de yarın sen gibi erken kalkınca dışarı çıkabilicem umarım,bakalım...
yok ya yarım saat daha erken kalksaydım çıkabilirdim ama bu sabah eliptik bisikletle idare ettimmenün güzel tatlım 2 tabak yemişsin ama küçük diyorsun iyi bakalımçıktınmı dışarı merak ettim canım?
ne geçmişmiş yaa oku oku bitmedi
ben geldim kızlarrr :)
öncelikle alıntı yapmadım okuduklarımı yorumlayım.
serapcm hoşgldn. ve iyi halt yedinçok bir yorumum yok çnkü dışarda çok koly olmadgnı bnde biliyorum. sana uygun ceza veilmş canm. beyaz gn de gayet iyiymiş.
toparlıycana eminim umarım çokta tartıya yansımaz . rahtszlgn içn gerçkten üzüldm geçmş olsun yaa umarımm çok bi sorun yaratmıyordr sana :26:
gülcm sen gene ne kadar çok karar almşsın böylespor kararların harika cnm. sabh kalkıp yapmk gerçkten insana pozitf bir başlangç olarak geliyor ve öylede dewm ettriyor :)
cerencim snn menülerinde gayt iyiymş ama kaloriye vurmş serap düşk çıknlar var dikket et cnm. kilo vercm derkn sağlıktan olmayalım. spor kararınz da tebrk ederim
bana gelince mükemml 1.5 gün geçrdim
öncelikle sewglm de dahil bir arkadşmz zayfladgmı söyledi belimn çok inceldgni sölediler.
baya bir koştrmaca 1.5 gn geçrdim (ayakkbm patladı ve yenisini aldım o kadar yani ) ve acayip su içtm diyeblrm.
yemek olark;
kahvaltılarım hep dışrda oldu. ama onlarda pk sorun yoktu : çay domtes salatalık peynir haşlama yumurta veya omlet ( diyet dışında olanlar siyah zeytn 3-4 adet,3-4 adet kızartma )
öğle nerdeyse hiç yapamdım.meyveli soda + taze portk suyu+ kayısılı cappy meyv suyu içtgmi hatrlıyorum aralarda.
ve gelelm akşamadün : kaşarlı ızgara köfte ve salata yedim yanında lıght cola yarım bardak.
bgn akşmda : kaşarlı tavuk + 2 dilm pide ekmeği + ayran
spor olark yapamadım tabi ama baya koştrmaca oldu bi yerden bi yere dedğim gbi. böyle kızlar. ceza olarak kendime 2 gn beyaz gün veriyorum yarından itibarn. bşka cezalara da açığım buyrun verim
NOT : Resident evill intikam sinemalarda gtmyenler içn MUHTEŞEMDİ diyeblrlm
5 D de clask coaster a sakın binmeyn paranza yazık !
koton alışverş magazalrna yeni ürünler gelmş sonbaharlık gayet güzel
buz pateni kaç kalori yaktryor bilmem ama kolunz bacagnz kırılblr aman dikkatbnmki 5 dk girmesyle çıkması bir oldu bn öle tek başıma yaptımm. paten özlmemi gdermş oldum azcık. 1 haftaya yeni patenleri alcam çok özledim!
ayy deme sahiden diyetten olmalı bu baş ağrın... nese geçti bitti işte, aferinyarın seyre devam
iyi dayandın canım yaaa baş ağrın nasıl oldu?
ben de hemen bugünkü menümü aktarayım kızlar;
sabah:
kalkar kalkmaz limonlu ılık su
yarımşar domates- salatalık ve lordan oluşan salatamsı karışım
bir dilim muhallebili kek(1 gece önceden uygun ölçülerde böyle alman pastası kıvamında bi şey-pek kıvamını tutturamadım, bi dahakine inşallah)
1 kupa yeşil çay
öğlen:
1 kase yoğurt
1 fincan(az büyük) türk kahvesi
akşam:
yağsız kıymalı patlıcan kabak yemeği(fırında pişirilmiş)(2 tabak yedim ama tabaklar küçüktü)
1 kupa hazır kahve
yarına bir "sadece protein" gününde görüşmek üzere----gülcüm ben de yarın sen gibi erken kalkınca dışarı çıkabilicem umarım,bakalım...
kızlar ben geldim yorumları daha okumadım okuyacağım kötü haberlerle geldim malesef doktora gittim gözümde lekelenme oluştuğu için batma ve yanma yapıyormuş. bulanıklık kalıcı olabilirmiş. ben doktoru pek beğenmedim sanki sallıyor gibi geldi bir damla yazdı hemen gönderdi beni o yüzden yarın dünya göz hastanesine gitmeyi düşünüyorum inşallah geçicidir yaaaa
Hoş buldum canım. Sen de hoş geldin.
Diyetten değilmiş kızlar, migren ağrısı.
Afiyet olsun canım. Öğle yemeğini biraz daha artırman gerek. Yarım kilo yoğurt yemiyorsun galiba?
Çok üzüldüm. Umarım geri dönüşü olan bir şeydir. İhmal etme ne kadar çabuk önlem alırsa o kadar olumlu sonuç alma olasılığın artar canım. Yarın haber ver.
Merhaba kızlar, maalesef migrenim hala geçmedi. O yüzden bütün gün sizinle olamadım. Bugün doktora gidecektim ama evden çıkamadım. Fakat dukan hakkında araştırma yaptım biraz. Ceren'le konuşmuştuk, kanda üre, böbrek fonksiyonu üzerine etkisi vs diye. Hafta sonu yaptığım kaçamakla yarım kilo alıp eve dönmüş görünüyorum. Ertesi günde bu yarım kilonun 400 gr. ını verdim. Aldığım eğitime dayanarak şunu kolayca söyleyebilirim: saf protein tüketmek vücuttan suyun atılmasını artırıyor. Gördüğümüz kilo değişiminin tamamı yağdan gitmiyor yani. Üzerine bir de trigliserid, üre gibi moleküllerin kan konsantrasyonlarının yükselmesi büyük olasılık. Bu riski göze alamayacağım için yarından itibaren diyet sistemimi değiştirmeyi planlıyorum. Dukan ile seyir evresinde haftada 1 kilo kaybı öngörülüyor. Normal diyetle de haftada 1 kilo verebiliyoruz zaten. Dukandan da alıntılar yaparak kendi sistemimi oluşturacağım. Yulaf kepeği ile yaptığımız kek ve muffinler mesela çok işime yarayacak. Neyse işte durum bu.
Bugünkü menüme gelince: (kahvaltım saat 10.30 da olunca yemek saatlerim sarktı)
Sabah:
1 Yumurta
Light peynir
domates
salatalık
Ara:
Light meyveli yoğurt
Ara:
1 kupa sütlü kahve
Ara:
1 kase yoğurt (tarçınla)
Akşam:
Yağsız et sote
Yeşil salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ettim)
Görüşmek üzere kızlar
ozaman iyiki ben başlamamışım dukana zaten hiç anlamamıştım.yeni diyetin nasıl olacak canım merak ettim. menülerini çok beğendim canım kahvaltıyı geçte yemiş olsan öğünlerin çok iyi o yüzden sorun olmaz. bende sütlü kahve içiyorum bazen kilo yapmaz dimi light süte 1 tatlı kaşığından az nescafe atıyorum?
serapppp , ervaaaaa , cerennnnn , ya artık neden gelmiyorsunuzzzzzzz
Yeni diyette sağlıklı karbonhidratları daha rahat kullanabileceğim. Mesela günde 1 öğünü yine protein yapacağım, fakat yanına bol salata ekleyeceğim. Akşamları çorba+sebze+salata şeklinde olacak. Ara öğünlerde meyve ve ceviz yiyebileceğim. Belki bir süre sonra öğle yemeğinde 1 tabak bulgur pilavı ya da kısır olacakGünlük menülerimi yazarım takip edersin canım.
Kahveye gelince ben eriyen kahve tüketmiyorum, çünkü sağlıklı bulmuyorum. Kahve doğası gereği eriyebilen bir şey değil, erimesi için kimyasal işlemden geçiriliyor. Türk kahvesi en iyisi, bazen de filtre kahve yapıyorum. Sen de ofisine bir french press alarak filtre kahve yapabilirsin. Ben laktozsuz light süt tercih ediyorum. Bir kupa sütü cezveye koyup yarım çay kaşığı Türk kahvesi ile pişiriyorum.
Canım yaaa haklısın, kardeşim izne ayrılmış. Bugün sabahtan bana geldi. Sonra da dışarı çıktık az önce döndüm. Yemek yap filan derken bu saat oldu işte :26:
Sabah erken kalktım sporumu yaptım. Tam 40 dk. Sonra suyumu içtim biraz dinleneyim dedim. Kardeşimle konuştuk, bana gelmesini kararlaştırınca kahvaltım biraz sarktı. Dışarı çıkınca da hadi şunu yapalım, hadi bunu da halledelim sonra yiyelim derken saat 16.30 oldu. Yemeğimi yedim, evdekiler akşamı yerken ben akşam ara öğünü yapacağım.
Sabah: (saat 11.00)
1 yumurta
Light peynir
Domates,salatalık,roka
Ara:
1 kahve
Akşam: (saat 16.30)
Izgara
Salata
Light kola
Ara:
Yoğurtlu semizotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?