Merhaba Serapd..Benim 4-5 kg fazlam kaldı..Ama bunlar gitmemek için direniyor..Bende çok ciddi yaklaşamıyorum..
Merhaba, boyun kaç? O kadar kilo vermişsin, 4-5 kilo mu gitmeyecek. Aslında diyet dediğimiz şey normalde olması gereken beslenme sistemi. Biz hamur işi, tatlı ile normalden çıkıyoruz.
Boyum kısa canım 1.58 ..Ben çok zayıf olayım demiyorum ama aynaya baktığımda da rahatsız olmak istemiyorum..4-5 kilo bana yeter..48 kilo olduğum zamanlarda da çok çirkin oluyorum..
Günaydın Ceren. Teşekkür ederim. Musakka makarnaya sos oldu işteBu arada sabahları Ebru Şallı ile platese başladım Çok iyi geldi.
Bu sabah itibarı ile 65 kg. oldum
Evde olduğum için diyet daha kolay. Sen çalışıyorsun, dışarıda tüm caydırıcılarla baş etmek çok da kolay değil... Büyük adımın için tebrik ederim, 100 gr, 100gr.dırSana elipticalda interval cezası vereceğim tatlım. Senin için daha iyi olacak. Elipticalda standart kaç devirde, hangi levelda çalıştığını bildirirsen cezanı ona göre belirleyeceğim, gittikçe zorlaştırıcaaz di mi
ayy ay yandım desene...:18: ya benim bisiklet elektronik değil yani bi ekran var ama sertlik ayarı için level yok elle bantı sıkılaştırarak kendimce sertliğini ayarlıyorum, ben en alt=en kolay seviyede çalışıyorum,3,5 dk da nefes nefese kalıyorum ama 10dk ya tamamlıyorum,devir olayını hatırlayamadım şimdi ama interval olarak çalışıyorum zaten ilk 3 dk hızlı genelde sonra 7 dk ya kadar orta hız 7 den 9 a kadar hızlı son 1 dk hafif yavaş, zaten bi günde en fazla 20dk yapabildim toplamda 2 set halinde ama bakıcam devire hızlı ve yavaş anlarımda kaç civarında olduğunabu haftasonu bi şekilde günde 4 set yapmak istiyorum
Günaydın Ceren. Teşekkür ederim. Musakka makarnaya sos oldu işteBu arada sabahları Ebru Şallı ile platese başladım Çok iyi geldi.
Bu sabah itibarı ile 65 kg. oldum
Evde olduğum için diyet daha kolay. Sen çalışıyorsun, dışarıda tüm caydırıcılarla baş etmek çok da kolay değil... Büyük adımın için tebrik ederim, 100 gr, 100gr.dırSana elipticalda interval cezası vereceğim tatlım. Senin için daha iyi olacak. Elipticalda standart kaç devirde, hangi levelda çalıştığını bildirirsen cezanı ona göre belirleyeceğim, gittikçe zorlaştırıcaaz di mi
slm kızlar ben giremedim biliyorum hepinzden özr diliyorum
geçen cuma eve gittim girdim nete 5 dk sonra trojen diyye çok zararlı bir virs grdi. yaptrmadım bnde pcyi kaldı öle açamadımda bir daha.
sonra dediğim gbi diyet miyet hak getire neden böle oldum yasak şeyleri yerken hiç umursamıyom diyeti tamamen unuttum napcam bilemiyorum
bnde durum bu. bana bişey diyin
Bravo 65 gördün demek..Çok sevindim..
Herkese kocaman selamlarr!!! Ben de aranıza katılmak isteyen, 22 yaşında, üniversite son sınıf öğrencisiyim.Dukan diyeti yapıyorum.Başlangıç tarihim 21.09.12.haa bir de pko liyim :) Yani normalde gıdım gıdım kilo veren biriyim ama maaşalh şimdilik iyi gidiyor gibi ama tabi daha yolun başındayız o da varBu güzel günlük için teşekkürler.Umarım birbirimize maddi manevi destek olur bu işin üstesinden geliriz! Heyt be gaza geldim bir anda!
Bu arada hemen bugünkü menümü yazıp olaya dahil olayım :)
Sabah
Dukan ekmeğimin yarısı
1 adet haşlanmış yumurta
bir bardak light süt
Ara: maden suyu
yarım splendalı türk kahvesi
Öğlen
Az ciğer
yarım yağlı yoğurt
Akşam
küçük boy tavuk budu
3 dilim hindi füme
az lor peyniri( doymadım da :18: )
dukan ekmeğinin yarısı
ara : 2 bardak yeşil çay
1 bardak yarım splendalı tarçın çayı ( bugün biraz aşerme günümdü ancak böyle durdurabildim)
Normalde günde 40-45 dk yürüyüş yapıyorum ama bugün 2 saat alışveriş yaptığım için hiç halim kalmadı
Üzüldüm canım, umarım en kısa sürede seni yeniden burada görebiliriz. Şeker buraya gelemediğin için motivasyonun düşmüş anlaşılan. Şu aldığın siyah elbise vardı ya, o elbiseyi görebileceğin yerde tut. Mesela gardırobun kapağına as, her sabah giyinirken görürsen belki seni yeniden motive edebilir. Bu da yetmezse buraya geri döndüğünde aldığın kilo ya da sabit kaldığın hafta ölçüsünde ceza alacağını hatırlatırım canım
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?