Erva147'nin Diyet Günlüğü

Günaydın. Dün geç saatte eve döndüğüm için menümü yazamadım. Dünkü menüm:

Kahvaltı:
1 bardak light süt
1 elma

Öğle:
Yağsız kıyma ile yumurta
1 kase light yoğurttan kereviz salatası

Ara:
Çam fıstığı ilaveli maydanoz salatası
1 bardak light kefir

Akşam:
1/2 kase domates çorbası
Küçük boy salata
50 gr biftek

Merhaba Serapd..Benim 4-5 kg fazlam kaldı..Ama bunlar gitmemek için direniyor..Bende çok ciddi yaklaşamıyorum..

Merhaba, boyun kaç? O kadar kilo vermişsin, 4-5 kilo mu gitmeyecek. Aslında diyet dediğimiz şey normalde olması gereken beslenme sistemi. Biz hamur işi, tatlı ile normalden çıkıyoruz.

İyi akşamlar kızlar. Bugün kimse uğramamış anlaşılan. Ben menümü yazayım:

Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
1 dilim glutensiz ekmek
1 dilim light peynir
maydanoz

Öğle:
Yağsız kıymadan kavurma
Light yoğurt

Ara:
4 Hurma
1 bardak light süt
1 tatlı kaşığı toz kakao

Akşam:
1 tabak patlıcan yemeği
2 kase cacık
1 dilim glutensiz ekmek

Bugün karnım çok acıktı. Hurmaları yemesem kesin nutellaya saldıracaktım.

Son düzenleme:
Merhaba, boyun kaç? O kadar kilo vermişsin, 4-5 kilo mu gitmeyecek. Aslında diyet dediğimiz şey normalde olması gereken beslenme sistemi. Biz hamur işi, tatlı ile normalden çıkıyoruz.

Boyum kısa canım 1.58 ..Ben çok zayıf olayım demiyorum ama aynaya baktığımda da rahatsız olmak istemiyorum..4-5 kilo bana yeter..48 kilo olduğum zamanlarda da çok çirkin oluyorum..

Boyum kısa canım 1.58 ..Ben çok zayıf olayım demiyorum ama aynaya baktığımda da rahatsız olmak istemiyorum..4-5 kilo bana yeter..48 kilo olduğum zamanlarda da çok çirkin oluyorum..

Haklısın canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Belli bir yaştan sonra da çocuk gibi görünmenin manası yok. Ben de S beden olmayı istemiyorum. M beden olsam bana yeter. İnşaallah olabilirim

Kimsecikler yok. Herkes kaçmış.... Demirbaşı oldum topiğin. Menümü yazayım bari:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim yağsız beyaz peynir
1/2 Domates
Bir tutam maydanoz

Ara:
Çilekli probiyotik yoğurt
10 fındık

Öğle:
1/2 Palamut
Kıvırcık salata

Ara:
1 Kupa yağsız süt ile Türk kahvesi (inanılmaz tok tutuyor )

Akşam:
1 Dilim bonfile
1/2 tabak zeytinyağlı patlıcan

Bu kadar proteine de yarın sabah kilomu azalmış görmezsem daha da diyet yapmıcaaaaam

Kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim yağsız peynir
Domates, maydanoz

Ara:
1 kutu çilekli probiyotik yoğurt

Öğle:
1/2 musakka
1 su bardağı haşlanmış kepekli makarna( zeytinyağı ilave ettim)
1 Kase bol salatalıklı ve dereotlu yağsız yoğurt

Ara:
1 Kupa karanfilli tarçınlı yeşil çay

Akşam:
Tavuk sote
1 kase yağsız yoğurt

Son düzenleme:
ay serap süpersin yazamasam da telefonda e-postadan takip ediyorum listelerini, gerçekten başarılı(musakka olayına bayıldım=yaratıcı olmak da fayda var) yani yazamasam da takip ediyorum serapcım lütfen yazmaya devam et...
ben yine firarlardayım biliyorum ama işte hakkaten oturamadım internet başınatelden de uzun uzun bi şey yazılmıyo ya:26:

benim diyet bugün epey bozuldu yaa ama yarın elimden geldiğince toparlamaya çalışıcam... ben duraklamadayım nedense sanırım vücudum direniyo kilo vermemek için ama bu sabah şükür 56,8 i gördüm(56,9 un aşağısına inememiştim, insanlık için küçük benim için büyük bi adım) bugünkü yediklerimi yazmaya utanıyorum, kaçamak kaçamak üstüne uzun zamandır bildiğin tatlı yedim ya, yağsız tatlı pandispanyalı ama olsun tatlı tatlıdır
ama telafi edicem zaten haftasonu geliyo, spor-spor-sporartık cezalarınızı-kızlar girmeyecekse de serap senin cezanı- bekliyorum dememe gerek var mı?

Günaydın Ceren. Teşekkür ederim. Musakka makarnaya sos oldu işte Bu arada sabahları Ebru Şallı ile platese başladım Çok iyi geldi.
Bu sabah itibarı ile 65 kg. oldum

Evde olduğum için diyet daha kolay. Sen çalışıyorsun, dışarıda tüm caydırıcılarla baş etmek çok da kolay değil... Büyük adımın için tebrik ederim, 100 gr, 100gr.dır Sana elipticalda interval cezası vereceğim tatlım. Senin için daha iyi olacak. Elipticalda standart kaç devirde, hangi levelda çalıştığını bildirirsen cezanı ona göre belirleyeceğim, gittikçe zorlaştırıcaaz di mi

ayy ay yandım desene...:18: ya benim bisiklet elektronik değil yani bi ekran var ama sertlik ayarı için level yok elle bantı sıkılaştırarak kendimce sertliğini ayarlıyorum, ben en alt=en kolay seviyede çalışıyorum,3,5 dk da nefes nefese kalıyorum ama 10dk ya tamamlıyorum,devir olayını hatırlayamadım şimdi ama interval olarak çalışıyorum zaten ilk 3 dk hızlı genelde sonra 7 dk ya kadar orta hız 7 den 9 a kadar hızlı son 1 dk hafif yavaş, zaten bi günde en fazla 20dk yapabildim toplamda 2 set halinde ama bakıcam devire hızlı ve yavaş anlarımda kaç civarında olduğuna bu haftasonu bi şekilde günde 4 set yapmak istiyorum

Cerenciğim, ne çok ağlamışsın yahu 3,5 dk nefes nefese kalmalar filan Acı yok, acı yok I of the tiger eşliğinde (sizin nesil yetişti mi rocky bilboa' ya bilmem ama, bizim nesilde efsanedir bu şarkı) 10 dk.lık interval veriyorum sana canım İlk 2 dk. normal hız, sonraki 1 dk. süper hız Bu şekilde 10 dk.tamamlıyoruz canımcım. Kolaylıklar diliyorum. öptüüüüüüm

Bugün menüm:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim yağsız peynir
domates, salatalık, maydanoz

Öğle:
1 Çilekli probiyotik yoğurt
10 fındık

Ara:
1 krem karamel

Akşam:
1/2 tavuk sote
1 kase yağsız yoğurt

Gece acıkabilirim gibi geliyor. 1 kupa laktozsuz süt içebilirim...

slm kızlar ben giremedim biliyorum hepinzden özr diliyorum
geçen cuma eve gittim girdim nete 5 dk sonra trojen diyye çok zararlı bir virs grdi. yaptrmadım bnde pcyi kaldı öle açamadımda bir daha.
sonra dediğim gbi diyet miyet hak getire neden böle oldum yasak şeyleri yerken hiç umursamıyom diyeti tamamen unuttum napcam bilemiyorum
bnde durum bu. bana bişey diyin

Herkese kocaman selamlarr!!! Ben de aranıza katılmak isteyen, 22 yaşında, üniversite son sınıf öğrencisiyim.Dukan diyeti yapıyorum.Başlangıç tarihim 21.09.12.haa bir de pko liyim :) Yani normalde gıdım gıdım kilo veren biriyim ama maaşalh şimdilik iyi gidiyor gibi ama tabi daha yolun başındayız o da var Bu güzel günlük için teşekkürler.Umarım birbirimize maddi manevi destek olur bu işin üstesinden geliriz! Heyt be gaza geldim bir anda!
Bu arada hemen bugünkü menümü yazıp olaya dahil olayım :)
Sabah
Dukan ekmeğimin yarısı
1 adet haşlanmış yumurta
bir bardak light süt

Ara: maden suyu
yarım splendalı türk kahvesi
Öğlen
Az ciğer
yarım yağlı yoğurt

Akşam
küçük boy tavuk budu
3 dilim hindi füme
az lor peyniri( doymadım da :18: )
dukan ekmeğinin yarısı

ara : 2 bardak yeşil çay
1 bardak yarım splendalı tarçın çayı ( bugün biraz aşerme günümdü ancak böyle durdurabildim)

Normalde günde 40-45 dk yürüyüş yapıyorum ama bugün 2 saat alışveriş yaptığım için hiç halim kalmadı

Son düzenleme:

Bravo 65 gördün demek..Çok sevindim..

Üzüldüm canım, umarım en kısa sürede seni yeniden burada görebiliriz. Şeker buraya gelemediğin için motivasyonun düşmüş anlaşılan. Şu aldığın siyah elbise vardı ya, o elbiseyi görebileceğin yerde tut. Mesela gardırobun kapağına as, her sabah giyinirken görürsen belki seni yeniden motive edebilir. Bu da yetmezse buraya geri döndüğünde aldığın kilo ya da sabit kaldığın hafta ölçüsünde ceza alacağını hatırlatırım canım

Bravo 65 gördün demek..Çok sevindim..

Çok teşekkür ederim canım. Aynen söylediğin gibi ben de direnince bedenim vazgeçti :) Her sabah plates yapmam da olumlu etkiledi tabii...

Merhaba Birdy. Verdiğin kilolar için tebrik ederim. Grupta 3 kişi dukan diyeti yapıyorduk. Fakat bir süre sonra vücudumuzdaki asit birikimi bizi korkuttu ve dukan diyetinden vazgeçtik. Kendin için uygun bir beslenme sistemi seçmeni tavsiye ederim.

Günaydın Kızlar, hafta sonu listelerimi yazmaya üşendiğimi itiraf edeyim. Kısaca yazayım: Kaçamak yapmadım. Akşam yemeklerimde tavuk, balık, ciğer ve bol salata yedim. Sabah klasik kahvaltımı yaptım, ekmek yerine birer dilim light etimek yedim. Pazar günü tarifini Ender Saraç' ın verdiği hurma, ceviz ve kakaodan oluşan bir tatlı yaptım, yanında 1 çay bardağı laktozsuz süt içtim. Spor yapmadım

cnm motivsyon kaybldu evet bnde kaybolmamsı içn hiç çaba sarfetmedim aferin bana
içinde oldgm durumu nasıl anlatım bilmiyorum ki. yavaş yavaş tekrar toplamaya çalışcam inş .
sanırım başlangç kiloma geri döndüm. ha şunuda söyliyim suyu bile günde 1 bardak içmeye başladım. unutuyorum çünkü.
Buda çok şişkinlik olmasına neden oluyor...
serapcm sende 65 i görmşsn tebrk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…