Erva147'nin Diyet Günlüğü

bu komili sızma zeytin yağı nasıl peki ondan alıyımmı?

komili alma tariş(devlet teşviki marka-hile hurda olmaz yani) al tavsiye ederim-yalnız riviera değil asla sızma zeytinyağı almalısın, en sağlıklısı yalnız sızma zeytinyağının kötü tarafı ısıya dayanıksız olması, yani pişirilen yemeklerde kullanılması önerilmiyo, içeriyi düşük ısılarda bile kötü yağ olarak tabir edilen trans yağa dönüşebilir! yemeklerde kullanmak için de fiskobirlik in ürettiği çotanak(devlet teşviki-güvenebilirsin) fındık yağını kullanabilirsin, tüm yağlar içerisinde ısıya en dayanıklı yağ, pişirilen yemeklerde güvenle kullanabilirsin, yalnız çotanak markayı her yerde bulmak zor biraz araman gerekebilir:44:

kızlar anlatmıştım ya, o kadar yorgunluğun üzerine bi de grip oldum fenayım iyileşmeye çalışıorum işte:2:

bugünkü menüm:

sabah:
tarhana çorbası
1 ceviz içi,fındık
1 dilim tam tahıllı ekmek(katık yaptım çorbaya:44:)

ara: ayvalı ıhlamur

öğlen:sirkeli,limonlu salata

akşam:
tarhana çorbası
yeşil mercimekten maydanozlu dereotu,nane,kekikli salata
az taze fasulye
1 ceviz içi

şimdi de siyah çay içiyorum açık tabi, boğazım biraz yumuşasın diye yatmadan az ballı ılık süt içebilirim:2:

kendine iyi bak canım. yüzmekkkkkkkk ben bilmiyorum ya yüzmeyiiiii çok kalori yakıcaksın ohhhhhhh görüşürüz canım

Öğrenmelisin şeker. BU kış öğren mesela:)

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun?
Menün güzel, öğle biraz az olmuş sanki...

Menüm:
Sabah:
1 yumurta
Light peynir
domates,maydanoz,dereotu,nane

Ara:
2 ceviz

Öğle: (saat 15.30-16.00 gibi geç bir öğle yemeği)
Taze fasulye
Domatesten salata
Haşlanmış dana eti (50 gr. kadar)

Ara:
Light süt
10 fındık
1 ceviz

Akşam21.30 spordan sonra)
1 elma
1 bardak light süt

Bugün biraz saçma oldu, idare edin

Son düzenleme:

niye ya saçma falan değil gayet başarılı

slm kızlar.
çok kalamıcam heemen 5 gnümü özetliyim. bnm diyet miyet hak getire şimdi afyondayım ev arayışı yerleşme derkn 5 gn bildgnz hep dışardaydık. kahvaltı öğle akşm hep dışarda neler yedgmi yazmaya gerek yok tost köfte pizza vs vs... toplayamadım bi türlü...
şimdi ev falan halloldu cuma memlekete gidiyorum yarın. orda tekrar düzene girip gelicem inş. kilomu bilmiyorum hiç tartılmadım..
geçmişi okudum herks aynı gbi. kendinize iyi bakın bn yarın akşam bildirimimi yapablrm artık. yarından itibarende hep girerm sanırım.
öpüldünüz :)

Özlettin kendini şeker... Afiyet olsun Umarım verdiklerini geri almamışsındır. Anladığım kadarıyla baya koşturmayla geçti, muhtemelen sabit kalmışsındır. Bu haftayı yok sayar, kaldığın yerden devam edersin artık. Yarın görüşmek üzere

Bugün kimse yok, ben kendi kendime konuşurum olsun
Menüm:

Sabah: (8.00)
2 yk yulaf ezmesi
1 ceviz
1 bardak light süt

Kahvaltı: (10.30)
1 çay kaşığı tereyağ
35 gr. light peynir
1 yumurta

Ara:
10 fındık

Öğleden sonra15.00)
1 tabak kısır

Akşam:
1/2 palamut
Yeşil salata

Fazla olmadı de mi?

ayy ne güsell kısır yemişin ohh afiyet olsun
ben hastalıktan başımı pek alamıyorum ya burnum falan akmıyo da boğazım berbat sesim kısık hatta hiç çıkmıyo, sürekli çorba sıcak şeyler ilaçlar falan... artık menü falan yazmıyım belli bi mönü yok çorba çorba çorba başka bi şey geçemiyo boğazımdan, ay ateşim de yok ki antibiyotik kullanabileyim, ööle bekliyorum geçsin diye,nese yavaştan sökülüyo sanki
öyle işte kızlar bi de yine de akşam gelince eliptik bisiklete bindim, ne kadar spor denirse... ama şu sıra benden diyet adına kilo verme yönünde hayır yok:18: sabah kilo bildirimi yaparım yine grş

Teşekkür ederim. Ne yapayım, misafir geldi o sırada yiyeceğim en masum şeydi yedim valla
Geçmiş olsun şekerim, antibiyotik almamakla iyi etmişsin. Zira enfeksiyon muhtemelen virüse bağlı. C vitamini alımını artırıp bol sıvı tüketebilirsin. Ihlamur, adaçayını zencefille birlikte demlersen faydalı olabilir.
Tavuk suyuna çorba, birebir...

sabah tartıldım 58,1 kiloyum-1 kilo almışım geçen süre zarfında:44:

Kilo aldığını sanmıyorum canım. Görünen 1 kilo fazla dukanda kaybettiğimiz suların bize geri dönüşü. Bol su içmeye devam..

Kızlar tartıldım bu sabah. Değişim yok 65.9 da kaldım bu hafta (

diyet sürecinde bazen duraklamalar oluyo ister istemez ama bu seni yıldırmasın... benim de geçmişte en büyük hatam bu oldu... asla salıverme vazgeçme,vücudun bi direnci aslında bu kilonun aynı kalması ya da duraklaması, gidicek bu kilolar daha çooook genciz yaaa

Çok teşekkür ederim canım, desteğin bana güç verecek. İnan gençlik konusunda bu grupla daha iyi hissetmeye başladım, gencim tabii 22 yaşıma döndüm sayenizde
Bu arada yarın akşam yemeğe davetliyiz. Mangal yakılacak, umarım abartmadan bu işten kurtulurum... Sadece et ve salata yemek istiyorum ama illa tatlı vs. de olacak... Önerin var mı bu konuda?

ooo zor yerden sordun tatlım ya, kelin merhemi olsa dicem ama baklavaysa eşinle yarısını paylaşmak koşuluyla 1 tane(yani yarım) yiyebilirsin, bir adet baklavanın 500kkal civarlarında olduğunu unutma, yine hamur işinde de 1 tane ile sınırlı kal, yapabilirsin inan, bak bi kitapta okuduğum ilginç bi anektodu seninle paylaşayım:

2 parça çikolatanın yaklaşık 100kkal olduğu düşünülürse yakılmadığı takdirde-ki her gün harcamadığımız enerji yağ olarak depolanır- 1 yıl sonra +5kg olarak geri dönebilirmiş, bak ne kadar masum geliyo 2 parça çikolata!!!
yine aynı şekilde yürümek yerine arabaya binmeyi tercih etmek aynı etkiyi yaparak 1 yıl sonra +5 kiloya dönüşmesi -ki bunu bizzat deneyimlemiş biri olarak sölüyorum-içten bile değil:18:
bu yazdığım hesaplamalar simge çıtak ın dönüşüm diyeti kitabından alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…