bu komili sızma zeytin yağı nasıl peki ondan alıyımmı?
Marketten yağ almadığım için markaların hangisinde ne var bilmiyorum. Sızma iyi, soğuk sıkma daha iyi. Bütçeni zorlamayacak olan hangisi ise onu al şeker.
tamam ozaman canım alışveriş listeme ekledim
Peki şeker ben çıkıyorum. Bu akşam gidip biraz yüzeyim dedim. Gece menümü yazarım. Görüşmek üzere, hoşça kal
bu komili sızma zeytin yağı nasıl peki ondan alıyımmı?
kendine iyi bak canım. yüzmekkkkkkkk ben bilmiyorum ya yüzmeyiiiii çok kalori yakıcaksın ohhhhhhhgörüşürüz canım
kızlar anlatmıştım ya, o kadar yorgunluğun üzerine bi de grip oldum fenayım iyileşmeye çalışıorum işte:2:
bugünkü menüm:
sabah:
tarhana çorbası
1 ceviz içi,fındık
1 dilim tam tahıllı ekmek(katık yaptım çorbaya:44:)
ara: ayvalı ıhlamur
öğlen:sirkeli,limonlu salata
akşam:
tarhana çorbası
yeşil mercimekten maydanozlu dereotu,nane,kekikli salata
az taze fasulye
1 ceviz içi
şimdi de siyah çay içiyorum açık tabi, boğazım biraz yumuşasın diye yatmadan az ballı ılık süt içebilirim:2:
Menüm:
Sabah:
1 yumurta
Light peynir
domates,maydanoz,dereotu,nane
Ara:
2 ceviz
Öğle: (saat 15.30-16.00 gibi geç bir öğle yemeği)
Taze fasulye
Domatesten salata
Haşlanmış dana eti (50 gr. kadar)
Ara:
Light süt
10 fındık
1 ceviz
Akşam21.30 spordan sonra)
1 elma
1 bardak light süt
Bugün biraz saçma oldu, idare edin
slm kızlar.
çok kalamıcam heemen 5 gnümü özetliyim. bnm diyet miyet hak getireşimdi afyondayım ev arayışı yerleşme derkn 5 gn bildgnz hep dışardaydık. kahvaltı öğle akşm hep dışarda neler yedgmi yazmaya gerek yok tost köfte pizza vs vs... toplayamadım bi türlü...
şimdi ev falan halloldu cuma memlekete gidiyorum yarın. orda tekrar düzene girip gelicem inş. kilomu bilmiyorum hiç tartılmadım..
geçmişi okudum herks aynı gbi. kendinize iyi bakın bn yarın akşam bildirimimi yapablrm artık. yarından itibarende hep girerm sanırım.
öpüldünüz :)
Bugün kimse yok, ben kendi kendime konuşurum olsun
Menüm:
Sabah: (8.00)
2 yk yulaf ezmesi
1 ceviz
1 bardak light süt
Kahvaltı: (10.30)
1 çay kaşığı tereyağ
35 gr. light peynir
1 yumurta
Ara:
10 fındık
Öğleden sonra15.00)
1 tabak kısır
Akşam:
1/2 palamut
Yeşil salata
Fazla olmadı de mi?
ayy ne güsell kısır yemişin ohh afiyet olsun
ben hastalıktan başımı pek alamıyorum ya burnum falan akmıyo da boğazım berbat sesim kısık hatta hiç çıkmıyo, sürekli çorba sıcak şeyler ilaçlar falan... artık menü falan yazmıyım belli bi mönü yok çorba çorba çorba başka bi şey geçemiyo boğazımdan, ay ateşim de yok ki antibiyotik kullanabileyim, ööle bekliyorum geçsin diye,nese yavaştan sökülüyo sanki
öyle işte kızlar bi de yine de akşam gelince eliptik bisiklete bindim, ne kadar spor denirse... ama şu sıra benden diyet adına kilo verme yönünde hayır yok:18: sabah kilo bildirimi yaparım yine grş
sabah tartıldım 58,1 kiloyum-1 kilo almışım geçen süre zarfında:44:
Kızlar tartıldım bu sabah. Değişim yok 65.9 da kaldım bu hafta(
diyet sürecinde bazen duraklamalar oluyo ister istemez ama bu seni yıldırmasın... benim de geçmişte en büyük hatam bu oldu... asla salıverme vazgeçme,vücudun bi direnci aslında bu kilonun aynı kalması ya da duraklaması, gidicek bu kilolar daha çooook genciz yaaa
Çok teşekkür ederim canım, desteğin bana güç verecek. İnan gençlik konusunda bu grupla daha iyi hissetmeye başladım, gencim tabii22 yaşıma döndüm sayenizde
Bu arada yarın akşam yemeğe davetliyiz. Mangal yakılacak, umarım abartmadan bu işten kurtulurum... Sadece et ve salata yemek istiyorum ama illa tatlı vs. de olacak... Önerin var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?