- Konu Sahibi kaptanelif
-
benim tuplerimde sivi birikmesi var hidrosalpenks deniyor.Bir hafta sonra ameliyatim var tuplerim alinacak.Sonra da tup bebek nasip olursa.onu da bunyamin beyle devam ederiz diye dusunduk
Sen memnun musun.Ben coksevdim hocayi nedense
evet çok memnunum. ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor. demeki. inşallah hayırlısı olur senin için
arkadaşlar öylesine esti birden vefasızlık da etmeyeyim bu başlığa yeniden bakayım dedim.benim dönemden kimse kalmamış herhalde burada ama ben kaptanelif arkadaşıma çok şey borçluyum onun sayesinde bünyamin beyle tanıştım.bizim iki yıllık evliliğimizde ikimizde de herhangi bir sorun olmamasına rağmen hamilelik olmamıştı.doktor işlerine biraz erken başladığımı farkettim sonraları ama nasip.sırasıyla tüm gerekli gereksiz tedaviler farklı farklı doktorlar tarafından uygulandı.son olarak da şifa da yakup bey le aşılama işlemlerini denemeksizin başarısız bi tüp bebek denemesi ve geçen sene bu zamanlar da laparoskopi uygulandı.ondan da birşey çıkmadı.zaten yakup beyle hiiiiççç yıldızzımız barışmadı benim hamile kalabilme sürecimin uzamasına vesile olmuştur olsa olsa:)derken bünyamin bey le tanıştım.hastane şifa dan daha iyiydi bana göre çünkü hemşireler peşimde dolaşıyordu resmen çok moral veriyorlardı ve samimiydiler.bünyamin bey ilk görüşmemizde teşhisi koydu zaten.stresssss...:)bence bi tedaviye gerek yok ama daha çok stres yapıyorum diyorsan bi aşılama deneyelim dedi.olur dedim.ve ilk aşılamamızda ikiz oğullarıma hamile kaldım sonsuz şükür rabbime:)bünyamin bey den Allah razı olsun bu süreç boyunca hep moral verdi bana da eşime de.bu aralar doğum yapmak üzereyim yani bugün yarın en geç cuma.keşke önceden görseydim yardımcı olurdum sizlere.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.çok uzattım kusura bakmayın.ama ne olursa olsun her derdin bir dermanını yaratmış rabbim bunlar imtihan sadece.biliyorum çooook zor bir süreç umudunuzu asla kaybetmeyin rabbim bir gün nasip edecek inş diye düşünün ve stresten uzak durun.benim için de dua edin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım evlatlarımı.Rabbime emanet olun.
Ne olur yardım edin eşim asospermi morale ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum
Hiç bir bilgim yok sadece eşim iki kere test yaptı ve bu Tanı konuldu tüp bebek dedi doktor tese ameliyatı ile olacakmış haftaya gidip gün alacaz sizin eşinizi demi öyleseker ben arastirmada bunyamin borekciye 2 defa asilama yaptirdim.biri kimyasalla sonuclandi digeri tutmadi. tup bebege cagirdi ama sanirim oraya gitmeyecegim.sen arastirmaya sordun mu hangi teknikleri kullaniyorlarmis? mikroenjeksiyon ve imsi tekniginin olmasi cok onemli
bizde ileri hareketli ve morfoloji sorunu var canim.ama azosperm degil. bizim sayi 75 milyon. olmadi 2 senefir. bizde beklemek istemiyoruz artik. yakup beye mi gideceksin yoksa bunyamin beye mi. gidince mikroenjeksiyonu ve IMSI teknigini mutlaka sor. onlar yoksa onlarin oldugu bir yerde yaptir derim ben.Hiç bir bilgim yok sadece eşim iki kere test yaptı ve bu Tanı konuldu tüp bebek dedi doktor tese ameliyatı ile olacakmış haftaya gidip gün alacaz sizin eşinizi demi öyle
Tabi yazarım eşimde hiç sperm bulunamadı şansımız ne kadar bilmiyorum Çok korkuyorum fiyatları ne biliyomusunuz Allah sizede bizede nasip etsin inş.bizde ileri hareketli ve morfoloji sorunu var canim.ama azosperm degil. bizim sayi 75 milyon. olmadi 2 senefir. bizde beklemek istemiyoruz artik. yakup beye mi gideceksin yoksa bunyamin beye mi. gidince mikroenjeksiyonu ve IMSI teknigini mutlaka sor. onlar yoksa onlarin oldugu bir yerde yaptir derim ben.
gorusme sonrasi buraya da yazarsan sevinirim şeker
Tabi yazarım eşimde hiç sperm bulunamadı şansımız ne kadar bilmiyorum Çok korkuyorum fiyatları ne biliyomusunuz Allah sizede bizede nasip etsin inş.
mrb..bir haftadıünmi ey gidiyorum..keinlikle tavsiye ediyorum..dr unglryüzlüoması çok öemli ve insana güven veriyor..ben çok dr gitmedim..ama bünyamin hocayı tavsiye ettiler..2.yılımbitti..bakalım tedavideyim şu an ..allah nasip edecek önce:)
Yeni arkadaslar gelmiş
Merhabalar ben de bunyamin hocanin hastasiyim ameliyatimi yapti tuplerimde ileri derece sivi birikimi vardi tuplerim kapatildi tup bebek tedavimi de orada yapacagim
Ben yakup beyi hic tanimiyorum bunyamin beyden cok memnunum insallah tedavim de iyi gecer onunla
Tedavi goren ve gormekte olan arkadaslar gelismeleri yazarsa sevinirim
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
Valla canim inan onu hic bilmiyorum
Microenjeksiyon kendiliginden dollenme olmazsa kullanilmiyor mu?
bi tup bebek merkezinde mutlaka vardir sonucta bir kac spermle yada tek yumurtayla tedavi olanlar var
İmsi nedir onu bilmiyorum
Telefonla bilgi alabilirsin hoca gayet guzel cevapliyor aklina takilan birsey olursa
bugün aşılm oldu..tüp de ne yapıyo bilmiyorum ama şunu söyliyi her dr gidişimde başarılı sonuç görüyorum kadınlar dr a sarılıyo..vallatedavin hayirli olsun arkadasimm... insallah hayirli haberler alirsin. tup bebek tedavinde mikroenjeksiyon ve imsi teknigi mi kullanilacak bilgin var mi?? benim 2 asilamami bunyamin hoca yapti ama tup bebek tedavisi icin hangi teknigi kullandigini bilmedigimden sanirim istanbula gidicez tedavi icin
asilaman hayirli olsun canimmm insallah guz3l haberi alip bebisini kucagina almak nasip olurbugün aşılm oldu..tüp de ne yapıyo bilmiyorum ama şunu söyliyi her dr gidişimde başarılı sonuç görüyorum kadınlar dr a sarılıyo..valla
tşk ederim inşallah cümlemize :)) hiçbir fikrim yok sadece başarılı olduğunu duyuyorum..şimdilik aşlama yaptırım..tutmassatüp olacakmış...selamlar . tedavin hayirla sonuclansin insallah. tup bebek tedavisi mi goruyorsun? eger oyleyse bunyamin bey mikroenjeksiyon ve imsi teknigi mi kullaniyor?? fikrin var mi.? umarim cevap yazarsin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?