Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

benim tuplerimde sivi birikmesi var hidrosalpenks deniyor.Bir hafta sonra ameliyatim var tuplerim alinacak.Sonra da tup bebek nasip olursa.onu da bunyamin beyle devam ederiz diye dusunduk
Sen memnun musun.Ben coksevdim hocayi nedense

evet çok memnunum. ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor. demeki. inşallah hayırlısı olur senin için

evet çok memnunum. ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor. demeki. inşallah hayırlısı olur senin için

Amin tesekkur ederim...ilk seferinde tutacak diye birsey yok.besinci altinci tedavide tutturanlar var..Hersey nasip zamani gelince olucak elbet.insallah son denemen olumlu sonuclanir ve kavusursun bebegine

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ogullarini
Evet bunyamin beydeki pozitiflik bana da iyi geldi acikcasi...bircok doktordan sonra yolumuz onla kesişti yaklaşimi gayet olumlu birde şunu yapicam diyip kestirip atmiyor mantikli gerekcelerini falan anlatip rahatlatiyor insani
İnsallah bizim tedavimiz de seninki gibi olumlu sonuclanir
Sen de bize dua et :)

Mrb ben aranıza yeni katıldım,15 aylık Evliyim tüp bebek yaptıracaz Erzurum araştırma nasıl öneriyomusunuz yardımcı olun ne olur ...

Ne olur yardım edin eşim asospermi morale ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum

seker ben arastirmada bunyamin borekciye 2 defa asilama yaptirdim.biri kimyasalla sonuclandi digeri tutmadi. tup bebege cagirdi ama sanirim oraya gitmeyecegim.sen arastirmaya sordun mu hangi teknikleri kullaniyorlarmis? mikroenjeksiyon ve imsi tekniginin olmasi cok onemli

Hiç bir bilgim yok sadece eşim iki kere test yaptı ve bu Tanı konuldu tüp bebek dedi doktor tese ameliyatı ile olacakmış haftaya gidip gün alacaz sizin eşinizi demi öyle

Hiç bir bilgim yok sadece eşim iki kere test yaptı ve bu Tanı konuldu tüp bebek dedi doktor tese ameliyatı ile olacakmış haftaya gidip gün alacaz sizin eşinizi demi öyle
bizde ileri hareketli ve morfoloji sorunu var canim.ama azosperm degil. bizim sayi 75 milyon. olmadi 2 senefir. bizde beklemek istemiyoruz artik. yakup beye mi gideceksin yoksa bunyamin beye mi. gidince mikroenjeksiyonu ve IMSI teknigini mutlaka sor. onlar yoksa onlarin oldugu bir yerde yaptir derim ben.
gorusme sonrasi buraya da yazarsan sevinirim şeker

Tabi yazarım eşimde hiç sperm bulunamadı şansımız ne kadar bilmiyorum Çok korkuyorum fiyatları ne biliyomusunuz Allah sizede bizede nasip etsin inş.

Tabi yazarım eşimde hiç sperm bulunamadı şansımız ne kadar bilmiyorum Çok korkuyorum fiyatları ne biliyomusunuz Allah sizede bizede nasip etsin inş.

seker naptin gittin mi gorusmeye. fiyati ve teknigi sordun mu?? merak ettim seni

mrb..bir haftadıünmi ey gidiyorum..keinlikle tavsiye ediyorum..dr unglryüzlüoması çok öemli ve insana güven veriyor..ben çok dr gitmedim..ama bünyamin hocayı tavsiye ettiler..2.yılımbitti..bakalım tedavideyim şu an ..allah nasip edecek önce:)

Yeni arkadaslar gelmiş
Merhabalar ben de bunyamin hocanin hastasiyim ameliyatimi yapti tuplerimde ileri derece sivi birikimi vardi tuplerim kapatildi tup bebek tedavimi de orada yapacagim
Ben yakup beyi hic tanimiyorum bunyamin beyden cok memnunum insallah tedavim de iyi gecer onunla
Tedavi goren ve gormekte olan arkadaslar gelismeleri yazarsa sevinirim
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah

selamlar . tedavin hayirla sonuclansin insallah. tup bebek tedavisi mi goruyorsun? eger oyleyse bunyamin bey mikroenjeksiyon ve imsi teknigi mi kullaniyor?? fikrin var mi.? umarim cevap yazarsin sevgiler

tedavin hayirli olsun arkadasimm... insallah hayirli haberler alirsin. tup bebek tedavinde mikroenjeksiyon ve imsi teknigi mi kullanilacak bilgin var mi?? benim 2 asilamami bunyamin hoca yapti ama tup bebek tedavisi icin hangi teknigi kullandigini bilmedigimden sanirim istanbula gidicez tedavi icin

ya bu erzurumda tedavi olan kadınlar internet kullanmıyor mu acep yoksam kullanıyorlar da bize mi yazmıyorlar

Valla canim inan onu hic bilmiyorum
Microenjeksiyon kendiliginden dollenme olmazsa kullanilmiyor mu?
bi tup bebek merkezinde mutlaka vardir sonucta bir kac spermle yada tek yumurtayla tedavi olanlar var
İmsi nedir onu bilmiyorum
Telefonla bilgi alabilirsin hoca gayet guzel cevapliyor aklina takilan birsey olursa

benim 2 aşılamamı bünyamin hoca yaptı ama maalesef biri kimyasal gebelikle sonuçlandı birisi ise hiç tutmadı. ve hoca çok yoğun olduğu için telefonlara ancak akşama doğru cevap veriyor ve o kadar hasta içinde beni hatırlayıp hatırlamayacağını bilemiyorum. o yzüden zaten istanbulda yaptıracağız biz.
mikroenjeksiyon en iyi teknik. mutlaka tüp bebek yaptıracağın yerde o var mı yok mu diye öğren.
imsi tekniği ise şu; normal tekniklerde atıyorum 5000 6000 defa büyütüp öyle spermleri inceliyorlarken, imsi tekniğined bu rakam milyonlara çıkıyor. o yüzden tüp bebek yaptıracağın yerde mikroenjeksiyon ve imsi tekniğinin olmasına dikkat et.

bugün aşılm oldu..tüp de ne yapıyo bilmiyorum ama şunu söyliyi her dr gidişimde başarılı sonuç görüyorum kadınlar dr a sarılıyo..valla

selamlar . tedavin hayirla sonuclansin insallah. tup bebek tedavisi mi goruyorsun? eger oyleyse bunyamin bey mikroenjeksiyon ve imsi teknigi mi kullaniyor?? fikrin var mi.? umarim cevap yazarsin sevgiler
tşk ederim inşallah cümlemize :)) hiçbir fikrim yok sadece başarılı olduğunu duyuyorum..şimdilik aşlama yaptırım..tutmassatüp olacakmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…