Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Sizde hala umut gördüğü için öyle demiş olabilir. Benim yasim çok genç olmasına rağmen adetin ikinci günü baktığı an aşılama olmaz direkt tüp bebek dedi.

Sizde hala umut gördüğü için öyle demiş olabilir. Benim yasim çok genç olmasına rağmen adetin ikinci günü baktığı an aşılama olmaz direkt tüp bebek dedi.
Yumurtlamakta sorun yaşamıyorum çok şükür ama endometriyozis ve yaşım var yumurtlama ilaçlarının kistler üzerindeki etkisini görmezden gelemez bence

Yumurtlamakta sorun yaşamıyorum çok şükür ama endometriyozis ve yaşım var yumurtlama ilaçlarının kistler üzerindeki etkisini görmezden gelemez bence
Inşallah sizin için en doğru tedaviyi bulursunuz. İnşallah kucaklarimiz dolar güzel haberler veririz

arkadaşlar merhaba
erzurumda Bünyamin beye tedavi için gittim . İlaçlarım dün başladı bundan sonraki süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz ? Bide hastahaneye ne ödeme yapacağım ?

arkadaşlar merhaba
erzurumda Bünyamin beye tedavi için gittim . İlaçlarım dün başladı bundan sonraki süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz ? Bide hastahaneye ne ödeme yapacağım ?
vallahi 3 aydır gidiyorum henüz tedaviye başlayamadım insallah bu hafta adetimle beraber. Sizi yakından takip ediyorum. sorununuz ne ?

yumurta rezervim azmış . Bende aynı anca bu ay başlayabildik . Karşılaştık mı acaba orada ?

yumurta rezervim azmış . Bende aynı anca bu ay başlayabildik . Karşılaştık mı acaba orada ?
Adet döngülerimiz aynı değil karşılaşmamışızdır. Benim de rezervin az 2. gün 2 taneden fazla folikül yok sizin kaç tane gözüküyor. Ben rapor hazırlıyorum siz aldınız mı rapor?

Adet döngülerimiz aynı değil karşılaşmamışızdır. Benim de rezervin az 2. gün 2 taneden fazla folikül yok sizin kaç tane gözüküyor. Ben rapor hazırlıyorum siz aldınız mı rapor?
Anladım sadece rezervimin çok az olduğunu çok geçmeden tüp bebek yapmam grektiğini söyledi. Ama kaç folikül var onu söylemedi hhiç.bide kist varmış iki tane Rapor için gereken bazı evrakları verdim bi iki tane eksiğim var onları da pazartesi götürücem bakalım. Ama iğnelerim başladı ilk kontrol pazartesi

Bende kist yok hiç. Kist olacak kadar güçlenmiyor yumurtalar. Daha rapor çıkmadıysa ilaçlara ne kadar ödediniz onu çok merak ediyorum.

Ya sekreter hanım raporunuz tamam dedi eksik evrakları da getir dedi . 600 lira ödedik ilaçlara
çok iyiymiş o zaman benim evrakların kan testleri hariç tamam onları da kanı verdik sonuçlarını sekreter çıkarıyor diye son gune bıraktık. Ben hastaneye 2000 ödeniyor ama raporla 1400e iniyor diye biliyorum transfer vakti. Ama emin değilim. Raporsuz bir hanım 5000e yaptık demişti raporsuz ilaçlar 3000 tutuyor. görüp öğreneceğiz

Ya bu konuyu bende merak ediyorum ilaçlarla beraber tamamı 2500 civarı diye duydum ama bende tam bilmiyorum. Yumurta toplama ve transferde ücret öderiz muhtemelen ama ne kadar bilemiyorum

Ya bu konuyu bende merak ediyorum ilaçlarla beraber tamamı 2500 civarı diye duydum ama bende tam bilmiyorum. Yumurta toplama ve transferde ücret öderiz muhtemelen ama ne kadar bilemiyorum
hayırlısı inşallah ben maddi olarak bi 2500 ayarladım bu ay insallah geçmez geçerse kartı zorlamak istemiyorum bi de rezerv azliginda ilk denemede tutmama ihtimali yüksek insallah hemen olur. Geçen gün yanımda 2 hanım tüple gebelik haberini aldılar insallah o mutluluğu yaşarız biz de

Geçeceğini sanmıyorum bu civarda tutar muhtemelen. Ya bilmiyorum ilk seferde tutar inşallah. Ama herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…