- Konu Sahibi kaptanelif
-
Kalabalık mi hala hastane.doktorun kim canmdüşük doz lucrin başladım bugün 3. gün. 26 sında gel dedi doktor. bakalım artık yola düzüldük rabbim yüzümüzü güldürsün.
Eski halini bilmiyorum ama yoğun gibi ilk önce Bünyamin beye gittim ama sonra Yakup beye geçtimKalabalık mi hala hastane.doktorun kim canm
Anladım canm orası baya yoğundu bende ocak ayında sık gidip geldim çünküEski halini bilmiyorum ama yoğun gibi ilk önce Bünyamin beye gittim ama sonra Yakup beye geçtim
Sizde hala umut gördüğü için öyle demiş olabilir. Benim yasim çok genç olmasına rağmen adetin ikinci günü baktığı an aşılama olmaz direkt tüp bebek dedi.bünyamin bey nazik biri ama bana pek bilgili gelmedi. hastaneye ilk gittiğimde ona muayene oldum süreci iyi yönettiği söylenebilir ama başarısı tartışılır. zaten 3 tane aşılama yaptırdığım ve yaşımı bildiği halde bana aşılama önerdi aynı gün Yakup kumtepeye muayene oldum bana sol tarafımda 3 tane kistim olduğunu gösterdi. yani benim kistlerimi bile görememiş. hastanede tüp bebek benden sorulur havaları var. tamam pozitif olması iyi hiç bir sorunu olmayana da bu artı gelebilir. pko ve azospermi hastaları tercih edebilir bence. bunlarda tek çözüm zaten ıvf bu yapılınca da bebek sahibi olabiliyorlar. Amacım kimseyi karalamak değil yanlış anlaşılmasın sadece gözlemlerimi söylüyorum.
Yumurtlamakta sorun yaşamıyorum çok şükür ama endometriyozis ve yaşım var yumurtlama ilaçlarının kistler üzerindeki etkisini görmezden gelemez benceSizde hala umut gördüğü için öyle demiş olabilir. Benim yasim çok genç olmasına rağmen adetin ikinci günü baktığı an aşılama olmaz direkt tüp bebek dedi.
Inşallah sizin için en doğru tedaviyi bulursunuz. İnşallah kucaklarimiz dolar güzel haberler veririzYumurtlamakta sorun yaşamıyorum çok şükür ama endometriyozis ve yaşım var yumurtlama ilaçlarının kistler üzerindeki etkisini görmezden gelemez bence
Amin cümlemizin inşallahInşallah sizin için en doğru tedaviyi bulursunuz. İnşallah kucaklarimiz dolar güzel haberler veririz
vallahi 3 aydır gidiyorum henüz tedaviye başlayamadım insallah bu hafta adetimle beraber. Sizi yakından takip ediyorum. sorununuz ne ?arkadaşlar merhaba
erzurumda Bünyamin beye tedavi için gittim . İlaçlarım dün başladı bundan sonraki süreçle ilgili bilgi verebilir misiniz ? Bide hastahaneye ne ödeme yapacağım ?
Adet döngülerimiz aynı değil karşılaşmamışızdır. Benim de rezervin az 2. gün 2 taneden fazla folikül yok sizin kaç tane gözüküyor. Ben rapor hazırlıyorum siz aldınız mı rapor?yumurta rezervim azmış . Bende aynı anca bu ay başlayabildik . Karşılaştık mı acaba orada ?
Anladım sadece rezervimin çok az olduğunu çok geçmeden tüp bebek yapmam grektiğini söyledi. Ama kaç folikül var onu söylemedi hhiç.bide kist varmış iki taneAdet döngülerimiz aynı değil karşılaşmamışızdır. Benim de rezervin az 2. gün 2 taneden fazla folikül yok sizin kaç tane gözüküyor. Ben rapor hazırlıyorum siz aldınız mı rapor?
Bende kist yok hiç. Kist olacak kadar güçlenmiyor yumurtalar. Daha rapor çıkmadıysa ilaçlara ne kadar ödediniz onu çok merak ediyorum.Anladım sadece rezervimin çok az olduğunu çok geçmeden tüp bebek yapmam grektiğini söyledi. Ama kaç folikül var onu söylemedi hhiç.bide kist varmış iki taneRapor için gereken bazı evrakları verdim bi iki tane eksiğim var onları da pazartesi götürücem bakalım. Ama iğnelerim başladı ilk kontrol pazartesi
Ya sekreter hanım raporunuz tamam dedi eksik evrakları da getir dedi . 600 lira ödedik ilaçlaraBende kist yok hiç. Kist olacak kadar güçlenmiyor yumurtalar. Daha rapor çıkmadıysa ilaçlara ne kadar ödediniz onu çok merak ediyorum.
çok iyiymiş o zaman benim evrakların kan testleri hariç tamam onları da kanı verdik sonuçlarını sekreter çıkarıyor diye son gune bıraktık. Ben hastaneye 2000 ödeniyor ama raporla 1400e iniyor diye biliyorum transfer vakti. Ama emin değilim. Raporsuz bir hanım 5000e yaptık demişti raporsuz ilaçlar 3000 tutuyor. görüp öğreneceğizYa sekreter hanım raporunuz tamam dedi eksik evrakları da getir dedi . 600 lira ödedik ilaçlara
Ya bu konuyu bende merak ediyorum ilaçlarla beraber tamamı 2500 civarı diye duydum ama bende tam bilmiyorum. Yumurta toplama ve transferde ücret öderiz muhtemelen ama ne kadar bilemiyorumçok iyiymiş o zaman benim evrakların kan testleri hariç tamam onları da kanı verdik sonuçlarını sekreter çıkarıyor diye son gune bıraktık. Ben hastaneye 2000 ödeniyor ama raporla 1400e iniyor diye biliyorum transfer vakti. Ama emin değilim. Raporsuz bir hanım 5000e yaptık demişti raporsuz ilaçlar 3000 tutuyor. görüp öğreneceğiz
hayırlısı inşallah ben maddi olarak bi 2500 ayarladım bu ay insallah geçmez geçerse kartı zorlamak istemiyorum bi de rezerv azliginda ilk denemede tutmama ihtimali yüksek insallah hemen olur. Geçen gün yanımda 2 hanım tüple gebelik haberini aldılar insallah o mutluluğu yaşarız biz deYa bu konuyu bende merak ediyorum ilaçlarla beraber tamamı 2500 civarı diye duydum ama bende tam bilmiyorum. Yumurta toplama ve transferde ücret öderiz muhtemelen ama ne kadar bilemiyorum
Geçeceğini sanmıyorum bu civarda tutar muhtemelen. Ya bilmiyorum ilk seferde tutar inşallah. Ama herşeye hazırlıklı olmak lazım tabihayırlısı inşallah ben maddi olarak bi 2500 ayarladım bu ay insallah geçmez geçerse kartı zorlamak istemiyorum bi de rezerv azliginda ilk denemede tutmama ihtimali yüksek insallah hemen olur. Geçen gün yanımda 2 hanım tüple gebelik haberini aldılar insallah o mutluluğu yaşarız biz de
Yaş 25 senin kaçBu arada senin fsh kac çıktı bide ayıp olmazsa yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?