Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

kızlar ben adet oldum yarın doktora gideceğim Allah izin verirse benim için dua edin nezle oldum sesim kısık burnum tıkanık kulaklarım uğulduyo başım ağrıyo nasıl yapıcam bu durumda
Canım nane limon falan yap iç iyi gelir .baştan mı tedaviye başlıcaksin yoksa dondurulmuş ile mı

Canım nane limon falan yap iç iyi gelir .baştan mı tedaviye başlıcaksin yoksa dondurulmuş ile mı
baştan tatlım keşke olsaydı dondurulmuşum. doktora sordum zencefil kaynat iç dedi. şimdi daha iyiyim artık resmi olarak başladım tedaviye hayırlısı Allah'tan

baştan tatlım keşke olsaydı dondurulmuşum. doktora sordum zencefil kaynat iç dedi. şimdi daha iyiyim artık resmi olarak başladım tedaviye hayırlısı Allah'tan
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasin inşallah.bebislerimiz tez vakitte gelsinlr bende yarın bı daha kontrole gidecem dondurulmuş embriyo il transfer günü belli olacak insalalh bu kez tutunur

Merhaba kızlar,ben Google’dan tüp bebek araştırması yaparken kadınlar kulübünü fark ettim ve üye oldum:)
Sizlerin yazdıklarını okuyordum bir süredir.
Ben gümüşhanedeyim tüp bebeğe Trabzon’da başladık 20 gün önce.
Başlarda sadece eşimde sorun var sandık,tedaviye başlayınca doktor yumurtalarımın az olduğunu ve gelişemediğini söyledi ,iğne yaptırmama rağmen.
Sonra da sonlandırdı tedaviyidhea diye bir ilaç verdi yumurtalım bununla artar ve büyürmüş.3 ay sonra gel dedi.Fakat ben bu doktorla devam etmek istemiyorum,yumurta toplama olayına bile giremeden 3 bin çöp oldu.
Ben Gümüşhane’nin bir ilçesindeyim Erzurum’da Trabzon kadar yakın bana.
Araştırmaya gelmeyi çok istiyorum,yazdıklarınızı okuduğumda iki doktor olduğunu gördüm.
Benim rahmimde miyom var ,doktor birden fazla olduğunu söyledi ve bunun düşüğe sebep olacağını ekledi.
28 yaşındayım ve biz 1 yıllık evliyiz.
Ben ne yapmalıyım, ümidim çok kırıldı
Miyom için embolizasyon ameliyatı olmayı önerir misiniz?
Ve bu iki doktordan hangisi benim için uygun olur.
Ve randevu alamıyor muyum?
İl dışından geldiğimde doktorun ameliyatta olma olasılığı çok yüksek.Ne yapmalıyım?
Lütfen yardım edin.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum Rabbim yardımcn olsun.
Söyle canm iki doktorda çok iyi..
Randevu sistemi yok. Sabah 8 de orda olup hemsireye isim yazdırıp öyle muayane oluyorsunuz .
Genelde doktorla görüşüyorsun bu konuda ben hiç skinti yaşamadım .

Allah hayırlısını versin :)
İnşallah 2 si de tutunur..
Cevabınız için teşekkürler ,dua ettim sizin için :)
Dikkat edin kendinize ,inşallah pozitif haberinizi de paylaşmak nasip olur:)

Allah hayırlısını versin :)
İnşallah 2 si de tutunur..
Cevabınız için teşekkürler ,dua ettim sizin için :)
Dikkat edin kendinize ,inşallah pozitif haberinizi de paylaşmak nasip olur:)
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah inşallah :) Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar benim transferim oldu 2 tane 3.gun embriyosu sizden ricam bana ayetel kürsü okur musunuz :)
RABİM yardımcın olsun işallah ikiside tutar RABİM yüzünü göldurur bir şey soracam canım iki tane veriyorlarmı çünki bende istiyorum ama yaşımdan dolayı vermiyorlarmış 27 yaşındayım bilgi verirsen sevinirim

Amin canm Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Bende 26 yaşındayım evet canm veriyorlar söylersin doktoruna yine 2 embriyo koyarlar

Sağol canm amin amin Allah razı olsun inşallah.senin nasıl bebiş canm duydun mu kalp atışını
Ayy Allaha şükür ctesi günü kalp atışlarını duyduk...burdaki dr um gayet sağlıklı güzel yere yerleşmiş dedi..kistlerim oldugu için rapor verdi 15 günde bi kontrol dedi :)

Merhaba canım,allah sorunsuz bebeklerine kavuşmayı nasip etsin:)
Kist demişsin ,benimde rahimde miyom var bu benim embiryomun tutunmasında etkili dediler.Bende çok korkuyorum.benim ilk denemem olacak fakat Trabzon’dan yumurta için ilaç verip ara verdi doktor.bende Erzurum’a da görünmek istiyorum.
Kist tutunmada da etkili miydi doktorun nasıl bir yol izledi,ve doktorunun ismi nedir?

Kızlar bir sorum olacak ,benim yumurta gelişimi ve sayısı için doktor şu ilaçları yazdı;
Q10
Bıosteron(dhea)
Deca tabs
Sizce bunlar yumurta sayısını ve kalitesini artırıyor mu
İlaç değildir yazıyor üzerlerinde ,kafam karıştı.
Ben sizce yaşın etkisi çok mu,yaşım 28 ve sanki ben hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor
Sanırım deliriyorum

amin Rabbim cümlemize nasip etsin tez zamanda bebişlerimizi korusun inşallahhh...Benim dr umun ismi yakup kumtepe canım kistlerim çikolata kisti oldugu için beni geçici menapoza soktu miyom sanırım hamile kalmaya engel diye biliyorum bi arkadaşım miyomlarını aldırdı hemen kendi kendine hamile kalmıştı..dr kistlerim oldugu için şansımın az oldugunu söyledi normal tüp bebek yapanlara göre..inandım denedim Allaha şükür oldu ki kalp atışı duyana kadar çok zor zamanlar geçirdik...bi git görün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…