- Konu Sahibi kaptanelif
-
Canm maşallah Rabbim kucagina almayı nasip etsin insalalh .bizimde erkek faktörlü sorunumuz daha önce tüp denedik tutmadı şimdi dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyorum. Transferden sonra naptin canm sürekli yattın mı iş falan yaptın mıKese gözüktükten sonra kan testini bıraktık. Bünyamin Bey beni memleketimdeki Kadın Doğuma yönlendirdi kalp sesini duyduğum zaman beni haberdar et diye söylemişti. Kalbini dinledikten sonra aradım tebrik etti. Kese gözüktüğünden beri Erzurum'a gitmiyorum. Eğer transfer gününü sayarsak 56. günüm son adet tarihini sayarsak 70. günüm
Allah yüzünü güldürsün inşallah. Evde 3 gün istirahat ettim daha sonra mecburen işe başlamak zorunda kaldım. En çok dikkat ettiğim şey radyasyon.Çok fazla radyasyonlu ortamda bulunmuyorum. Çocuğun kalbini dinleyinceye kadar herhangi bir iş yapmadım. Bol bol su içtim ve meyve yedim, moralimi hep yüksek tuttum. Özellikle dikkat ettiklerim bunlar oldu.Canm maşallah Rabbim kucagina almayı nasip etsin insalalh .bizimde erkek faktörlü sorunumuz daha önce tüp denedik tutmadı şimdi dondurulmuş embriyo transferi için hazırlanıyorum. Transferden sonra naptin canm sürekli yattın mı iş falan yaptın mı
Anladım tatlım darısı bize inşallahTeşekkür ederim şeker Rabbim size de nasip etsin inşallah. Bunun aslında iki sebebi varbirincisi o gece o kadar çok belim ağrıdı ki galiba hamileyim dedim ikincisi hem ben hem de eşim rüyamızda çocuğumuz olduğunu gördük. O yüzden 9'unda yaptırdım. Yumurta toplandığı gün folik asit, coraspin, prednol(sadece 4 gün kullandım), rulid(kutu bitinceye kadar), minoset(gerekli olduğunda kullanabilirsiniz demişlerdi ihtiyaç duymadım hiç kullanmadım)
Maşallah içine doğdu demek ki bazılarına oluyomuşKaç çıktığını söylemeyi unutmuşum 9. gün değerim 39 çıktı 11. gün 112 13. gün 256'ya yükselmişti.
Maşallah minik yavruna sağlıkla kucağına al inşallahKese gözüktükten sonra kan testini bıraktık. Bünyamin Bey beni memleketimdeki Kadın Doğuma yönlendirdi kalp sesini duyduğum zaman beni haberdar et diye söylemişti. Kalbini dinledikten sonra aradım tebrik etti. Kese gözüktüğünden beri Erzurum'a gitmiyorum. Eğer transfer gününü sayarsak 56. günüm son adet tarihini sayarsak 70. günüm
Aynen öyleMaşallah içine doğdu demek ki bazılarına oluyomuş
Allah razı olsun, Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahMaşallah minik yavruna sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah inşallahAnladım tatlım darısı bize inşallah
İnşallah inşallahMaşallah minik yavruna sağlıkla kucağına al inşallah
Bugün pazar aramazlar yarın bilgi verirler canım benim cuma toplandı ctesi ben hastaneye gittğimde bilgi vermişlerdi kaçının döllendiğini ne zaman transfer olcağını falanKızlar nasılsınız? Bir sorum olacaktı size. Benim dün yumurtalarım toplandı. Sizleri yumurta toplandıktan nekadar süre sonra arayıp bilgilendirdiler? Döllenme olup olmadığına dair? Ben bugün ararlar diye düşündüm ama kimse aramadı acaba döllenme olmadımı diye düşünmeye başladım
Bugün pazar aramazlar yarın bilgi verirler canım benim cuma toplandı ctesi ben hastaneye gittğimde bilgi vermişlerdi kaçının döllendiğini ne zaman transfer olcağını falan
Canım hayırlı olsun işallah Rabbim herşeyin en güzelini nasip etsinKızlar nasılsınız? Bir sorum olacaktı size. Benim dün yumurtalarım toplandı. Sizleri yumurta toplandıktan nekadar süre sonra arayıp bilgilendirdiler? Döllenme olup olmadığına dair? Ben bugün ararlar diye düşündüm ama kimse aramadı acaba döllenme olmadımı diye düşünmeye başladım
Canım hayırlı olsun işallah Rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin
Sen ara canim bazen geç bilgi verebiliyorlar. Kaç yumurta toplandı inşallah hepsi döllenmiştir canımÇok teşekkür ederim. Ama hala aramadılar korkmaya başladım artık olumsuz diyebakalım olmazsa öğleden sonra ben arayacağım
Sen ara canim bazen geç bilgi verebiliyorlar. Kaç yumurta toplandı inşallah hepsi döllenmiştir canım
İyi düşün iyi olsun canım.insallah ikiside döllenmiştirZaten azdı yumurtam 2 taneydi. Eşim aramış bizden haber bekleyin demişler. Galiba olumsuz olacak
Hadi ya çok üzüldüm inanki :-(Maalesef ikiside olmamış
Maalesef ikiside olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?