- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 103
- 35
- Konu Sahibi kaptanelif
-
amin Rabbim cümlemize nasip etsin tez zamanda bebişlerimizi korusun inşallahhh...Benim dr umun ismi yakup kumtepe canım kistlerim çikolata kisti oldugu için beni geçici menapoza soktu miyom sanırım hamile kalmaya engel diye biliyorum bi arkadaşım miyomlarını aldırdı hemen kendi kendine hamile kalmıştı..dr kistlerim oldugu için şansımın az oldugunu söyledi normal tüp bebek yapanlara göre..inandım denedim Allaha şükür oldu ki kalp atışı duyana kadar çok zor zamanlar geçirdik...bi git görün canım
Olsun canım bi.çözümü vardır dr kesin tanısını koyar bence gönlünü ferah tut Rabbim yeterki ol desin emin ol olurGideceğim inşallah perşembe yada cuma.
Benim miyomlar alınamazmış öyle dedi Trabzon’daki doktor.
Yaygın bir şekilde olduğunu söyledi.
Bende normal gebelik olmaz sanmıyorum çünkü eşimde de sorun var.
Hayırlısı olsun bakalım:)
Dua ile kalın..
Maşallah canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahAyy Allaha şükür ctesi günü kalp atışlarını duyduk...burdaki dr um gayet sağlıklı güzel yere yerleşmiş dedi..kistlerim oldugu için rapor verdi 15 günde bi kontrol dedi :)
İnsalalh canm Allah yardımcın olsun. Haberi okudum senin adına çok sevindim inşallah miyomlardan kurtulursun canım tedavine hayırlısi ile baslarsin Rabbim yüzünü güldürsünArkadaşlar size bu haberi göstermek istedim.
Belki çare arayanlar vardır aranızda
Ben Trabzon’da tedaviye başlamıştım önce eşimde sorun vardır sonra bende de miyom ,yumurta azlığı ve kalitesizliği var denildi.
Ben bu işi Trabzon medikalde çözemeyeceğimi düşündüm ve hastane doktor arayışına başladım.
Yumurtaların iyi olsaydı transfer olurdu büyük ihtimal,ama sorunu çözmeden başla adıma atlamak istemiyorum.
Çünkü transfer etseydi hem tüp bebek için ayırdığım tüm birikimim gidecek hemde uzun süre tedaviye bir daha başlayamayaktım.
Bu yüzden önce miyom tedavisi olmam gerekiyor diye düşünüyorum.
Sanırım bu doktor bana baya yardımcı olabilir.
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...obotik-cerrahiyle-istanbul-yerelhaber-914633/
İnşallah bir aksilik çıkmadan hocayla görüşme fırsatım olur
Canım kistlerim küçülmüş 1 cm yakın inşallah böyle böyle yok olurlar..dr kistler kasık ağrısı yapar bol bol dinlen dedi..raporluyum...yattım canım evde kalktm gezindim işlerimi yaptım ama zorlamadım..çiğ kabak çekirdeği kivi arada ananas yidim..bol su içtim ve bol dua ettim..karnını sıvazla ya şafi, ya muhafız, ya varis, el mübdi çektim hala her gün çekiyorum, ayetel kürsi okudum sürekli..hergün yasin okuyorum şimdi..çayı çok açık içtim yumurta yedim portakalda ye çiğ badem yedim aklıma gelenler bunlarMaşallah canm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Canım kist büyüyor mu nasıl olmus öyle çok geçmiş olsun inşallah hiç birşey olmicak
Peki canm transfer sonrası nasıl geçirdin canım
Canım Q10 vitamin. Rabbim yeterki ol desin hiç birşey önüne geçmez umutlu ol bol dua etKızlar bir sorum olacak ,benim yumurta gelişimi ve sayısı için doktor şu ilaçları yazdı;
Q10
Bıosteron(dhea)
Deca tabs
Sizce bunlar yumurta sayısını ve kalitesini artırıyor mu
İlaç değildir yazıyor üzerlerinde ,kafam karıştı.
Ben sizce yaşın etkisi çok mu,yaşım 28 ve sanki ben hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor
Sanırım deliriyorum
Canm kistlerinin küçüldüğune çok sevindim inşallah zamanla yok olacaklar .sağol canm cevap verdiğin için Allah razı olsunCanım kistlerim küçülmüş 1 cm yakın inşallah böyle böyle yok olurlar..dr kistler kasık ağrısı yapar bol bol dinlen dedi..raporluyum...yattım canım evde kalktm gezindim işlerimi yaptım ama zorlamadım..çiğ kabak çekirdeği kivi arada ananas yidim..bol su içtim ve bol dua ettim..karnını sıvazla ya şafi, ya muhafız, ya varis, el mübdi çektim hala her gün çekiyorum, ayetel kürsi okudum sürekli..hergün yasin okuyorum şimdi..çayı çok açık içtim yumurta yedim portakalda ye çiğ badem yedim aklıma gelenler bunlar
Ne demek canım bişe olursa sor adet olmicagım için kistlerde inşallahh küçülür aminn :)Canm kistlerinin küçüldüğune çok sevindim inşallah zamanla yok olacaklar .sağol canm cevap verdiğin için Allah razı olsun
Aa adet olunca kist atılır demi pardon canım kusura bakma valla bilemedim inşallah küçülur kistlerin bebişini kucağına alırsın hayrlisi ileNe demek canım bişe olursa sor adet olmicagım için kistlerde inşallahh küçülür aminn :)
:) bu çikolata kistleri adet oldukça içerde büyüyo çünkü kanaman dışarı değil içeri kiste gidiyo kuzum...amin inşallahhh Allahım tamamına erdirsinAa adet olunca kist atılır demi pardon canım kusura bakma valla bilemedim inşallah küçülur kistlerin bebişini kucağına alırsın hayrlisi ile
İnsalalh canm Allah yardımcın olsun. Haberi okudum senin adına çok sevindim inşallah miyomlardan kurtulursun canım tedavine hayırlısi ile baslarsin Rabbim yüzünü güldürsün
Benim eşimde skinti var canm hem sayı az hem hareket az.oyle olunca 2016 araluk ayında tedaviye başladık direk tüp bebek dedi bünyamin hoca. 2017 ocakta başladık yumurtalar toplandı 5 embriyom oldu 1 tane transfer edildi tutmadı. Nisan ayında 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi oda tutmadı .2 embriyom kalmıştı onuda dün transfer yaptırdık inşallah bu defa tutunur bebislerim :) bizde durum bu ağrıdan git gel yaptık çok yorulduk yiprandik Rabbim büyük dua Edip beklicezAmin inşallah
Sizin durumunuz nedir ben yeni üye oldum
Güzel bir yer olmuş benim aklıma Erzurum’u burası sokmuştu
Bir çok güzel şeyler öğrenmeme vesile oldunuz .
Allah gönlümüze göre versin
Bebeği mi bekliyorsunuz siz
Bende Gümüşhane’den gidip gelicemBenim eşimde skinti var canm hem sayı az hem hareket az.oyle olunca 2016 araluk ayında tedaviye başladık direk tüp bebek dedi bünyamin hoca. 2017 ocakta başladık yumurtalar toplandı 5 embriyom oldu 1 tane transfer edildi tutmadı. Nisan ayında 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi oda tutmadı .2 embriyom kalmıştı onuda dün transfer yaptırdık inşallah bu defa tutunur bebislerim :) bizde durum bu ağrıdan git gel yaptık çok yorulduk yiprandik Rabbim büyük dua Edip beklicez
Bu arada eşlerimizin durumu aynı.Benim eşimde skinti var canm hem sayı az hem hareket az.oyle olunca 2016 araluk ayında tedaviye başladık direk tüp bebek dedi bünyamin hoca. 2017 ocakta başladık yumurtalar toplandı 5 embriyom oldu 1 tane transfer edildi tutmadı. Nisan ayında 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi oda tutmadı .2 embriyom kalmıştı onuda dün transfer yaptırdık inşallah bu defa tutunur bebislerim :) bizde durum bu ağrıdan git gel yaptık çok yorulduk yiprandik Rabbim büyük dua Edip beklicez
Yok canm birşey demedi nasipte olmadı demekki.bide iki transferde de çok yattım ben bı iş yapmadım sadece yemek wc onun dışında hep yattim bundan olabilir diye düşünüyorum:))( bünyamin Hocada işinde çok iyiidr canım pozitif sonuç alan çok hastası var. Diğer doktor Yakup Kumtepe nunda cogu hastaları hep pozitif sonuç almış canım. Dediğim gibi doktor önemli ama Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş :))Bende Gümüşhane’den gidip gelicem
Eşimin görev yeri burası,yoksa Hatay’da (memleketimiz) bu imkanlar çok daha iyi ama ben eşimden ayrı bir yerde tedavi görmek istemiyorum
Canım peki neden tutunmadığı ile ilgili bir fikir sahibi oldu mu hoca?
Ben sanırım diğer doktora gideceğim adını unuttum
Onun alanı kist ve benzeri şeyler sanırım
Ağrı Erzurum kaç saat
Nedense içimden bir ses tutacak diyor bu arada 6. Hisim çok iyidir
Bak bu dediğimi unutma 10 gün sonra hatırlatırım
Kaç yıllık evlisiniz?
Yok canm ne rahatsızlığı istediğini sorabilirsin.Bu arada eşlerimizin durumu aynı.
Biz 1 yıllık evliyiz eşimde 3 sperm tahlili var,benim problemimi sonradan tüp bebeğe başlayınca öğrendik.
Bide eşim buraya yeni atandı sayılır 6 ay oldu. 900 gün sigorta istiyor rapor için sizin onunla ilgili bilginiz var mı?
Bu arada sizi rahatsız etmiyorum diil mi ,size stres hiç gelmez
İsterseniz cevap vermeye bilirsiniz
İnşallah bizde senşn geldiğin aşamalara geliriz,ben öyle korktum ki snki benim embiryom dahi oluşmayacak gibiEem aysun aynen insan eşinde ayrı tedavi olmak istemiyor bu süreçte zaten yalnızlık psikolojisi mahvediyor .
Ama siz bı görüşme yapın hocalardan biriyle kafanıza yatarsa devam edersiniz
Ya hadi hayırlısı ile gidin canm güzel haberlerini bekliyorum valla canm oranın bı randevu sistemi yok sabah 8 de orda olmak lazım ama doktor orda mıdır nasıl öğrenilir bilmiyorum ki sekreter var onu ararsan belki öğrenebilirsinİnşallah bizde senşn geldiğin aşamalara geliriz,ben öyle korktum ki snki benim embiryom dahi oluşmayacak gibi
Bu arada az önce eşim aradı perşembe gidelim izin aldım dedi.
Şimdi ben doktorun orda olup olmadığını nasıl öğrenecem
Randevu sistemi yok.
Ne yapmalıyım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?