Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Kamu stoğu olanı bulmak için eczacıya mi sormak lazım siz hangi eczaneden aldınız acaba
Benim zamanım kısıtlıydı eşim gitti aldı cnım, bu eğitim araştırmanın karşısındaki eczanelerin ilk sırasndan almış bi kaç eczaneye sormuş 720 tl lik ilacı hepsi farklı dedi en son aldığı 520 den verdi mesela..erzurumluysan araştır ben ığdırdan geldiğimden çok araştıramadım

Bende erzincandan gelicem ondan sordum sana.. bilmiyorum fazla oralari

Raporlu olursan o sıraya uyarsın canım raporsuzda fark etmiyo o yüzden en uygunu bulmalısın..

Nasıl bir sıra bu ,biraz açar mısınız biz Erzurum’a ilk kez gidenlerdeniz.
Yani biz raporu alıyoruz eczaneye mi veriyoruz ?
Raporsuz mu raporlu mu henüz belli değil benimkisi.
Raporsuz olursa kesinlikle ilk eczaneden almayın,biz Trabzon’da yarım bırakmıştık.doktor iğneleri yazdı benim yumurtam büyümedi.
İğneler 1300 dedi biz sora sora 800 e aldık.
Bu yüzden araştırın derim.

Ayy maşallahhh maşallahhh çok sevindim bende nasıl olim kesenin altında kanama alanıvardı evde dinleniyorum canım..erzuruma gidiyon dimi kontrole
Kizlar hemsireler oda numarasini bilen biri lutfen yazarmi simdi aramam lazim
Canım bende vardı ama sildil çünkü asla açan biriyle karşılaşmadım

Evet canım Erzurum'a girip geliyoruz .çok şükür bin şükür Rabbime kalp atışinida duysam rahatlıcam.
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.korkma canım inşallah hiç birşey olmicak .
Peki o alan nasıl oluşmuş kistten dolayı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…