Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

hakkında hayırlı olur ınsallah. ben 2, ye baslıycam belkı bayram sonuna kalır...gorusuruz....

canım nıye oyle dıyorsun. enı sonu yaptırcaz:) bak benyaptırdım bıttı:) hakkımızda hayırlısı olsun canım ya ... bence sende yarın yaptır bıtsın bu sıtreslı bekleyışşş....

Elifcim gercekten gücün bana da kuvvet verdi negatif çıkmasından eskisi kadar korkmuyorum. .. okul is de önemli değil donmuslarla daha az gelirim oraya aetik yine olmazsa yaza beraber istanbul da deneriz inşallah yaza kalmadan olur tabi en başta. .. kendine ve yüreğine çok iyi bak olur mu?

merak etme canım senın pozıtıf cıkacak ınsallah. keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın :) ben senın yerınde olsam bugun yapar ogrenırdım bebegımın benımle oldugunu :) hadı bakalım....

merak etme canım senın pozıtıf cıkacak ınsallah. keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın :) ben senın yerınde olsam bugun yapar ogrenırdım bebegımın benımle oldugunu :) hadı bakalım....

üzgünüm ama kaderimiz aynı imiş... umudum donmuşlar artık yarı hastaneyi ararım elimden herşeyim alınmış gibi hissediyorum...

üzgünüm ama kaderimiz aynı imiş... umudum donmuşlar artık yarı hastaneyi ararım elimden herşeyim alınmış gibi hissediyorum...

hayırdır canım ne oldu test mı yaptın... kac cıktı. sakın adet oldum falan deme . kanaman gelmıs olsa bıle devam et ılaclarına. test yap mutlaka dr. uyardı kanamanız olsa bıle test yapın dıye...

hayırdır canım ne oldu test mı yaptın... kac cıktı. sakın adet oldum falan deme . kanaman gelmıs olsa bıle devam et ılaclarına. test yap mutlaka dr. uyardı kanamanız olsa bıle test yapın dıye...

hayır test yaptım ve olmadı... değer 0.55 yani fıs... beni cok ümitlendirdiler... embriyolar 1. kalite çok iyi dediler insan ister istemez daha bi olumlu bakıyor o zamaa yakup bey 2 adetimin 2. günü gelmemi söyledi... 3 tane donmuş var onlarla denerim bir... sonra da dediğim gibi İstanbul belki ankara nasip artık kendine dikkat et sen de ...

hım hayırlısı olsun canım. bende bugun bunyamın beyle konustum. sonucu negatıf dedım. oda ıkıncı adetımde gelmemı soyledı. belkı yıne aynı baslarız :) kader arkadasım benım. transfer gunu yıne orda oluruz. sen sadece o gun gelırsın belkı.:) ama o zaman senın o aykı yumurtalarda sende olacak bak o zaman ıkız bıle olur ınsallah:) bayramdan sonraya denk gelıyor. ıletısı kesmeyelım burda arada yaz:) bu arada bızımle trasferı olan çarşaflı bayanın tutmus :) masallah. ayrıca o gun asılama yapılmıstı ıkı kısıye bırıde tutmus...6 da 2 kısı mutlu sonuc almıs yanı ... sakın canını sıkma tatlım. ınan durumu daha kotu olan yumurtası olmayan esınde sorun olan cok kısı var. en azından bızım trasferımız oluyor gun sayıyoruz bu heycanı yasıyoruz... sukredelım dua edelım... bu arada adet oldun mu bende bugun agrılar basladı ılacı bıraktım sabah almadımdı zaten ... kırmızılar bır an once gelsınde cabucak baslayalım ınsallah :)

Hangi kadinin senin odanda olan 2 tane transferi olan mi... ben hasta olmadim hic de olacak gibi degilim

Arkadaşlar merhaba. Ben de son bir yıl içinde iki kez dış gebelik geçirdim. Artık tüp bebek düşünüyoruz. Memur olduğumuz için Erzurum'a tayinmiz çıktı. Ancak şu anda merkeze uzak bir ilçedeyiz. Yazdıklarınızı okudum. Sanırım Şifa hastanesinden memnun kalan pek yok. Peki bu araştırma hastanesinde tüp bebek nasıl oluyor. Ücreti falan diğer özel merkezlerle aynı mı? Bir de Yakup bey ve Bünyamin bey, araştırma hastanesinde mi? Hangisini tavsiye edersiniz? Ben 15 tatilde Samsunda yaptırmayı düşünüyordum ama baktım Erzurum da olabilir. En azından bi muayene olabilirim. Haftaya cuma günü Erzurum'a geleceğim nasip olursa. Randevu almadan araştırma hastanesinde gidebilirm değil mi? Cevap yazarsanız çok sevinirim.

merhaba

şifa hastahanesınde yakup bey vardı sımdıye kadar. ama artık oda arastırma hastahanesıne gectı. sımdı yakup bey de bunyamın beyde arastırma hastahanesınde. randevu almana gerek yok. gıttıgınde gorusursun mutlaka. sana tavsıyem adetın 2. gunu gıt mutlaka cunku normalde bıle gıtsen senı adetlıyken muayene edecek.o zaman gelmenı soyleyecek. ücret konusuna gelınce ılk denemen olunca esının 5 yıllık sıgortasıda varsa,daha once cocugun yoksa devlet karsılıyor ılaclar ortalama 500 hastahaneyede 400 falan derken 1000 lıra bıle tutmuyor. ozelde cok daha pahalı. şifa bana ortalama 7 bın falan demıstı telefonda... ama sen bılırsın yınede. araştırma hastahanesınde hafta sonuda dr oluyor genelde. ıkısıde ıyı maşallah. memnun kalırsın... sormak ıstedıgın bır sey olursa yaz yıne...

Canim cevap verdigin icin oncelikle cok tesekkur ederim. Adetim yeni gecti. Ama ben daha once yaptirdigim testleri goturup bundan sonra nasil bir yol izlemeliyiz onu sormak istiyorum. Daha agustos ayinda dis gebelik gecirdim ilacla sonlandirdilar. Adetim eylul ayinda aksamadan geldi yine. Doktorum dinlen iki ay sonra korunmayin dedi. Ama ben tekrar dis gebelik riski oldugu icin korkuyorum. Zaten tek tupum var ( Her seyin hayirlisi. Ben cuma gunu gelmisken bi doktorla gorusmek istiyordum. İyi oldu bu. Peki genel anlamda memnun musunuz. Yani temizlik, ilgilenme, falan nasil? Belki de bir kere burda denerim bilmiyorum. Goruseyim de bi :))

yok canım o degıl kapalı carşaflı olan bayan... hanı ıkı cocugu olupta tüplerını baglattıgı ıcın tup bebek yaptıran.... bu arada ben bugun adet oldum....

hımm hatırladım nasip işte... ben hala adet olmadım ama bugün aradım doktoru bekle dedi. bakalım hayırlısı ama ben pek iyi değilim hocam yaa hiç aklımdan çıkmıyor. sanırım başından beri tüp bebeğe cok güvendiğimizden... doktorlar hep en fazla sansı olan grup olduğumuzu söyledi embriyolog transfer sonrası dedi 1. kalite cok iyiydi embriyo... kalan 3 tanesi de çok iyi dondurmanızı tavsiye ederiz falan... biz de özellikle ben de sanırım çok ciddiye aldım herseyi... hayırlısı nasipten ötesi yok...
bizim plan belli önce donmuşları deneyeceğiz. yoksa yaza İstanbul... sen ne yapmayı düşünüyorsun??????

bence araştırma olmasına rağmen gayet iyi... ben bir ke da şifa da aşılama yaptırdım burası oradan çok farklı değil... maalesef sonuçlarımız olumsuz olmasına rağmen biz (kaptanelif ve ben) gayet memnun ayrıldık... görüşmene değer bence...

nasıl sevindimm erzurumdan birilerinin olmasına:)arkadaşlar bizim de mayıs sonunda bi tüp bebek denememiz oldu şifa da yakup bey tarafından.tutmadı nasip değilmiş.biz de görünen bi sorun yok söylediklerine göre.tutmayınca bi de laparoskopi yapalım dediler onu da yaptırdım üzerinden üç adet dönemi geçmesine rağmen hala bebişimiz olmadı.çooooook zor günler geçiriyorum.tekrar tüp bebek düşünüyorum eşimin bekleyelim yönündeki ısrarına rağmen.bir milyar dediğiniz tüp bebek fiyatı mı aşılama mı?bi de yakup bey bana çok soğuk geliyor her muayene öncesi o kadar geriliyorum ki.bünyamin bey nasıl?bir şeyler yazarsanız çok mutlu olurum:)

canım ya sen cok etkılenmısın gercekten ... bak her son bızım ıcın yenı bır baslnagıc oluyor bunu unutma... hersey yolunda gıdecek ınsallah. hayırlısı ıle ... sen merak etme canım. bu sana tecrube olmus oldu ıste. ınsallah bu sefer olur.... ben ıkı ay sonra yenıden aynı yerde aynı sekılde devam edecem bunyamın beyden memnunum. bakalım nasıp.

o zaman gorus bır . ben bunyamın beyı cok sevdım... allah razı olsun cok ılgılı bırı. hemsıreler cok ıyı cok ılgılıler. bence bır gıt gor...

1 mılyar dedıgımız tup canım. bunyamın bey daha sıcak kanlı geldı banada:) ama ıkısıde cok ıyı dr. masallah. aklına takılan olursa sor...

biz açıkçası yarıyıl tatilinde istanbulda falan yaptırmayı düşünüyorduk ama beklemek beni çok yoruyor.1 milyar çok uygun geldi ya, bize şifa da yaptırdığımız ilk denememiz yaklaşık 6 milyara mal olmuştu.rapor çıkardığınız için mi böyle uygun?bi de rapor çıkarmak için hangi şarrtların olması gerekiyor?biz aşılama falan yaptırmadık bi tüp bebek denememiz var sadece.haziran 19 da üçüncü yılımız dolacak.ikimiz de çalışıyoruz.sanırım rapor için şartlar tutmuyor.bi de hastaneye gittiğimizde bünyamin bey i kesin görebilecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…