- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
- Konu Sahibi kaptanelif
-
biz açıkçası yarıyıl tatilinde istanbulda falan yaptırmayı düşünüyorduk ama beklemek beni çok yoruyor.1 milyar çok uygun geldi ya, bize şifa da yaptırdığımız ilk denememiz yaklaşık 6 milyara mal olmuştu.rapor çıkardığınız için mi böyle uygun?bi de rapor çıkarmak için hangi şarrtların olması gerekiyor?biz aşılama falan yaptırmadık bi tüp bebek denememiz var sadece.haziran 19 da üçüncü yılımız dolacak.ikimiz de çalışıyoruz.sanırım rapor için şartlar tutmuyor.bi de hastaneye gittiğimizde bünyamin bey i kesin görebilecek miyiz?
bunyamın bey orda oldugu surece kesın canım... merak etme randevu yok ama herkesle ılgılenıyorlar. ben raporluydum evet. rapor ıcın ıkı basarısız asılama 3 yıllık evlı olma eslerın bırının en az 5 yol sıgortalı olması yaş olarakta 27 galıba ondan emın degılım buyuk olma. sartlar galıba bu. ancak eger sorun varsa dırek tup bebek derlerse dr lar o zaman bu sartlar goz ardı edılıp rapor cıkıyor. oraya gıttıgınde daha dogru cevap alabılırsın canım. hemsıreler bıle bu konuda yardım edıyor. sekreterı var ayrı orda odasını goreceksın onada sorabılırsın...ozelde pahalı evet malesef.
selam canım nasılsın? benim dünden beri kahverengi akıntım var cuma günü akıntım başlamadan aradım yine hastaneyi adet olmadım diye... doktor beklememi olacağımı söyledi...bakalım tuvalete git gel bir hal oldum............
canım benım testı yaptıgım gun aksam kahverengı leke gelmıstı sonra sabahına kırmızıya dondu senınde az kalmıs .... onlınbe olmana sevındım:)
bunyamın bey orda oldugu surece kesın canım... merak etme randevu yok ama herkesle ılgılenıyorlar. ben raporluydum evet. rapor ıcın ıkı basarısız asılama 3 yıllık evlı olma eslerın bırının en az 5 yol sıgortalı olması yaş olarakta 27 galıba ondan emın degılım buyuk olma. sartlar galıba bu. ancak eger sorun varsa dırek tup bebek derlerse dr lar o zaman bu sartlar goz ardı edılıp rapor cıkıyor. oraya gıttıgınde daha dogru cevap alabılırsın canım. hemsıreler bıle bu konuda yardım edıyor. sekreterı var ayrı orda odasını goreceksın onada sorabılırsın...ozelde pahalı evet malesef.
Bir de bir şey soracağım...tüp bebek de 2 defa mı rapor alıyoruz?... ben bu donmuşlarda öyleyse rapor hakkımı kullanmasam mı diye düşünüyorum... hani bu da olmazsa elimde çokça ilaç var zaten özel hastanede İstanbul'da mesela rapor la da çok uyguna 3. denerim diyorum o zaman sabahtan beri İstanbul daki klinikleri araştırıyorum artık en kötüyü düşüneceğim... yol olacağına inan falan boş bunlar... hergün bebişim benle diye konuştum bile onla ama yokmuş...
teşekkür ettim canım.bu ay da geçsin inş birşey yapmaya gerek kalmadan hamile kalırım.olmadı önümüzdeki adetle birlikte yeniden hastane yollarına düşeriz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaslar,
Erzurumda olanlar bayağı çoğalmış. Insallah Rabbim tez zamanda hepimize yavrularimizi kulağımıza almayi nasip eder.
Ben o kadar yoruldum ki. Beni yoran doktorlara gitmek degil, eşimin bir türlü doktora gitmemesi. 2 yildir ben çabalıyorum ama eşim zar zor iki kere gitti doktora. Bünyamin beyde esimi gormek istedi. Esimi bir türlü razi edemiyorum. 2 yildir dil dokuyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sizin esleriniz hic problem yapti mi, nasil razi ettiniz? Esim artik olmiyacagini dusunuyor, doktor doktor dolasmak istemedigini soyluyor, hatta artik cocuk istemedigini soyluyoro kadar bunaldim ki. Buraya sadece yazabiliyorum. Kimseyle derdimi paylasamiyorum.
Kayinvaldem benden dolayi cocugumuzun olmadigini düşünüyor. Sadece o degil disardaki insanlardan o kadar kirici seyler duyuyorumki. Artik kimseyle gorusmek bile icimden gelmiyor.
Ben de kimseyle görüşmek istemiyorum sanırım herkes aynı süreci yaşıyor ama eşim Allah razı olsun hep yardımcı oldu bana.eşiniz kendisinde problem olduğunu düşündüğü için mi doktora gitmek istemiyor?sorunun belki de kendinizde olduğunu söyleseniz daha doğrusu buna onu inandırsanız eğer onda sorun olsa bile bunu kimseye söylemeden halledebileceğinizi söyleseniz bi etkisi olmaz mı?ama belki sorun sendedir demeyin sakın
Doktorlar bende bi sorun olmadığını eşimde olduğunu söylediler zaten. Acaba onu mu problem ediyor cidden. Ya önemli değil herkeze benim yüzümden olmadığını derim yeterki o problem yapmasın.
ben ıkıcı denememıde erzurumda yaptırmaya karar verdım...
hadi bakalım hayırlısı inşallah... ben de daha yakup bey le görüşemedim hiç arayasım yok ama donmuşlarım var orda ikinciyi onlarla denerim artık sadece kafamı ne karıştırıyor acaba hem donmuşları kullanıp hem de yeniden ilaç kullanır mı bunu istediğimden emin değilim bir an önce arasam iyi olur aslında ....... bu sırada sen nasılsın
ben ıyıyım cok sukur. adetım bıttı. ıkıncıyı beklıyorum:) bayramdan sonra nasıpse baslamayı dusunuyorum bır aksılık olmazsa. ankarada bır dr arastırdım bır ara ona gıtmeyı planladım ama bakalım sımdılık aynı yerde yapmaya karar verdık. zaman bakalım ne gosterecek... hem ankaradakı dr. cıft embrıyo ıle denıyor:) aklıma o gırıyor bazen:)
aman zaten 2. denemeden sonra nereye gitsek çift embriyo...hayırlısı ben bu defa belki çift koyarlar diye ümit ediyorum ama sanırım hayal kuruyorum...bayramdan sonraya benim olmaz daha dün hastalığım bitti zaten nasip artık...
aman zaten 2. denemeden sonra nereye gitsek çift embriyo...hayırlısı ben bu defa belki çift koyarlar diye ümit ediyorum ama sanırım hayal kuruyorum...bayramdan sonraya benim olmaz daha dün hastalığım bitti zaten nasip artık...
ya dr tek yapacaktır kesın. prosedur kanun falan. ama acaba konuşsak bır kılıfa uydursa olmaz mı kı...
selam haocam nasılsın? benim biraz canım sıkıldı bugün cok az da olsa kanamam var yine niye oldu acaba yakup beye mail attım bakalım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?