- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta Yakup beyle görüştüm, aman Allah ım ne kadar kalabalık oluyor odasının önü. Muayene oldum, durumumu konuştuk. Benden tekrar hsg filmi istedi. Şifa hastanesinden yaptırmanı rica ediyorum dedi (sanırım ordan geldiği için) Nette araştırdım, şifa hastanesinde 75 tl diyorlar hsg. aranızda orda çektiren var mı ya da bilgisi olan? Bakalım sonra karar vericez tüp bebek mi ya da başka bir şey mi. Heyecanlanıyorum da düşününce. Zor ama umudu olan bir süreç bizi bekliyor. Bakalım artık çok kafaya takmıyorum. Rabbim nasip ederse olacak inş. Gariptir bu aralar da hep hamile hamile haberi alıyorum etrafımda, moralim azıcık bozuluyor ama uzun sürmüyor. hayırlısı hakkımızda :)
merhaba arkadaşlar...erzurum şifa hastanesinde iki başarısız aşılamadan sonra ben de tüp bebek yaptırmaya kara verdim.araştırmaya gitmeye karar verdim ama süreç hakkında hiçbir bilgim yok.giden arkadaşlar,özellikle kaptanelif, rica etsem beni süreç hakkında bilgilendirir misin?yani hastaneye randevu ile gitmezsem görüşebilir miyim?saat kaçta gitmek lazım?ücret ne kadar?...şimdiden teşekkürler..rabbim herkesin dileğini kabul etsin..
merhaba arkadaşlar...erzurum şifa hastanesinde iki başarısız aşılamadan sonra ben de tüp bebek yaptırmaya kara verdim.araştırmaya gitmeye karar verdim ama süreç hakkında hiçbir bilgim yok.giden arkadaşlar,özellikle kaptanelif, rica etsem beni süreç hakkında bilgilendirir misin?yani hastaneye randevu ile gitmezsem görüşebilir miyim?saat kaçta gitmek lazım?ücret ne kadar?...şimdiden teşekkürler..rabbim herkesin dileğini kabul etsin..
ben emekli sandığına bağlıyım,öğretmenim.bu kısmı tamam da...2 yıllık evliyiz.bu durumu değiştirir mi?
çok teşekkür ederim bilgiler için..sen araştırmada tüp bebek yaptırdın mı? sonuç ne oldu peki?ya da gittiğin sürede olumlu sonuçlara şahit oldun mu?
ben arastırmada yaptırdım ılk tup bebegımı ama olmadı. benımle bırlıkte aynı gun 4 kısı vardı. sadece bırının tutmuş gerı kalanlarınkı olmadı malesef. asılamalarımıda orda yaptırdım ama dr farklıydı. bılemıyorum ama ınsallah senınkı olumlu olurda bıze umut olur. ben sımdı ıkı ay beklıycem ıkıncı ıcın. bır aklım ankaraya gıt dıyor bır aklım burda bır daha dene dıyor. ılgı alaka cok guzel ozel hastahane gıbı. dr cok guler yuzlu cok rahatlatıyor senı. ama ben ankarada ozelde yaptıran bır arkadasla kıyaslıyorum ortamı tabı bazı eksılıkler var ama yınede devlet hastahanesı olmasına ragmen cok ıyı temız ılgılı...
hayırlısı olsun inşallah...tekrar teşekkür ederim..ben önce şifada yaptırayım dedim ama 8.000i gözden çıkarmak lazım..araştırmada denemeye karar verdim.bu süreci buradan paylaşırım,buralardayım...senin sorunun neydi peki?çok soru sordum biliyorum ama...sadece bir umut..
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta Yakup beyle görüştüm, aman Allah ım ne kadar kalabalık oluyor odasının önü. Muayene oldum, durumumu konuştuk. Benden tekrar hsg filmi istedi. Şifa hastanesinden yaptırmanı rica ediyorum dedi (sanırım ordan geldiği için) Nette araştırdım, şifa hastanesinde 75 tl diyorlar hsg. aranızda orda çektiren var mı ya da bilgisi olan? Bakalım sonra karar vericez tüp bebek mi ya da başka bir şey mi. Heyecanlanıyorum da düşününce. Zor ama umudu olan bir süreç bizi bekliyor. Bakalım artık çok kafaya takmıyorum. Rabbim nasip ederse olacak inş. Gariptir bu aralar da hep hamile hamile haberi alıyorum etrafımda, moralim azıcık bozuluyor ama uzun sürmüyor. hayırlısı hakkımızda :)
2 yıllık evliyim.bunun 6 ayını ilişkisiz geçirdik.doktora gittim vajinismus değilsin dedi.eşim üroloğa muayene oldu.onda da bir sorun yoktu.çok şükür bu derdi atlattık,halen ağrılı da olsa bir ilişkimiz var.şifada fatma hanıma muayene oldum.pko olduğumu söyledi.ilaçlı,iğneli tedavi derken...iki aşılama..yine hüsran,yine hüsran.."çocuk yapsana artık" diyen meraklı eş,dost,akrabaya "biz daha düşünmüyoruz" numaraları yapmam...her görüşte karnıma bakan,"hamile misin?" diyenlere dışardan utana sıkıla "hayır" demem...içimden "size ne yaaa!!!" diye bağırıp çağırmam...zorrr...çok zorrr...burda birbirini anlayan insanlar gördümm..teşekkür ederim şimdiden yardımların için...
şimdi ben saat kaçta gitmeliyim hastaneye?çok mu erken? ve ücreti?
hayırlı olsun allah kucagına almayıda nasıp eder ınsallah...merhaba meyra bende yakup beyin hastasıydım dediğin gibi oldukça kalabalık oluyor
benden de hsg istemişti ben üniversitede çektirdim tabi benim oldukça sancılı geçti seni korkutmak istemem ama ben sedyeden kalktığımda bayılmışım tabi herkesin ağrı eşiği farklıdır anestezi içinde önceden randevu almak gerekiyormuş ayrıca hsg içinde randevu alınıyor tabi haftada sadece üç gün çekiliyor ve çekilen gün içerisinde 5 yada 6 kişiden fazla kişi almıyorlar şifada ise yakın 2 arkadaşım çektirdi biri hiç rahatsız olmadım dedi diğeri ise ben gibi rahatsız olmuştu benimde hsg den sonra tüp bebek olucaktı çok şükür hsg den sonra kendiliğinden gebe kaldım Rabbim sizede nasip etsn moralinizi bozmayın herşeyin hayırlısı olsun...
merhaba canım üniversteye gittiğinde tüp bebek servisinde sekreterle görüşüp gerekli bilgiyi alırsın ayrıca şifaya giden arkadaşım oda pko hastasıydı yakup beye gidiyordu ikinci aşılması tuttu şimdi gebe olmazsaydı oda tüp bebeğe geçecekti ama işte Mevla nasip etti size tavsiyem hiç beklemeyin tüp bebeğe geçin...
kafanı hiç takma Rabbim büyük zamanı geldiğinde olucaktır
özele göre ücreti gayet düşük ama yinede sen bilirsin
tüp bebekde nereye gidersen aynı uygulamaları yapıyorlar
olasılık oranı aynıdır ama işte özel olunca daha pahallı oluyor
hakkınızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?