- 11 Kasım 2015
- 217
- 94
- 48
- 34
- Konu Sahibi kaptanelif
-
- #1.121
Bebişe iyi bak ve bakalım çünkü biz onların kokusunu duymak için çok çekiyoruz rabim yardımcımız olsun canimAmin canım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla alalım kucağımiza inşallah . Hamilelik bulantı kusmayla devam ediyor canım .
İnşallah Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım hemde nasıl çekiyoruz.Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasun.bakiyorum teyzesi iyi bakmaz miyim hiç :)))Bebişe iyi bak ve bakalım çünkü biz onların kokusunu duymak için çok çekiyoruz rabim yardımcımız olsun canim
Rabbim kucağına almayida nasip etsin canımAmin canım hemde nasıl çekiyoruz.Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasun.bakiyorum teyzesi iyi bakmaz miyim hiç :)))
Güzel yükselecek işallah bebeğin seni bırakmayacak allahın izniyleKızlar bugünkü kan sonucum 34 çıkmış pazartesi günkü 16ydıdireniyor galiba miniğim
İnşallah canım inşallahGüzel yükselecek işallah bebeğin seni bırakmayacak allahın izniyle
İnşallah canm Allah razı olsun.Allah sana da nasip etsinRabbim kucağına almayida nasip etsin canım
Canım iki kat artmış maşallah çok sevindim :))) insallah Miniğin hep seninle olur canım. Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugünkü kan sonucum 34 çıkmış pazartesi günkü 16ydıdireniyor galiba miniğim
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım iki kat artmış maşallah çok sevindim :))) insallah Miniğin hep seninle olur canım. Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin
Canım kusma falan var mıKızlar Karnım çok şişmiş çooooooook rahatsız ım ne yapabilirim yardım
Yok kusmuyorum ama bugün Karnım çok şişmiş tuvalete çıkamıyorum otururken çok zorluk çekiyorumCanım kusma falan var mı
Hemşireleri yada doktoru ara canımYok kusmuyorum ama bugün Karnım çok şişmiş tuvalete çıkamıyorum otururken çok zorluk çekiyorum
fırsat olmadı tatlım tebrik ederim bu arada . ohss riski olduğundan benim iki ay önceki toplamamda öyle oldu şimdi sadece estrofem kullanıyorum iğne yok bildiğim kadarıyla cuma kontrolüm var gelişmelerden haberdar ederim seni.Kızlar acil cvp benim bugün yumurta toplama oldu fazla yumurta toplanmış 22 tane Bünyamin bey dediki şişlik olur diye yapmıyacakmış transferi bir ay sonra yaparsa tekrar iğne kulanırmıyım bilen varmı acaba bide çok ağrım var sizde böyle oldunuzmu
Beni yarına çağırmışlar niye bilmiyorum acaba tırasverimi yaparlar yoksa öylesinemi çağırmışfırsat olmadı tatlım tebrik ederim bu arada . ohss riski olduğundan benim iki ay önceki toplamamda öyle oldu şimdi sadece estrofem kullanıyorum iğne yok bildiğim kadarıyla cuma kontrolüm var gelişmelerden haberdar ederim seni.
merak ettim sonucunu tatlım bugün test günün sanırım? ilk denemenmiydi senin?Canım gördüğüm kadarıyla gebesin hayırlı olsun. Sana bir sorum var 24ünde transferim oldu yakup hoca beni perşembe günü çağırdı kan vermek için. Ben dün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 16çıktı sence yükselirmi
kan değerlerini kontrol için tatlım benim transferi iptal ettiler ama yine de 2 kere daha gittim. e2 çok yüksekse önlemini alabilmek için kan tahlili alıyorlar.korkacak bişey yok yani.Beni yarına çağırmışlar niye bilmiyorum acaba tırasverimi yaparlar yoksa öylesinemi çağırmış
Hayırlısı işallah rabim herseyin hayirlısını versin işallah merak ediyorum vallah beklemek çok zor sabır gerektiriyor valahkan değerlerini kontrol için tatlım benim transferi iptal ettiler ama yine de 2 kere daha gittim. e2 çok yüksekse önlemini alabilmek için kan tahlili alıyorlar.korkacak bişey yok yani.
kendini başka bişeyle meşgul etmeye çalış tatlım. iyi tarafından bak bu sefer o kadar rahatım ki anlatamam sana ağrım sızım yok süslenip gidiyorum hastaneye perişandım geçen sefer . inşallah hepimizin kucağını doldurur rabbimHayırlısı işallah rabim herseyin hayirlısını versin işallah merak ediyorum vallah beklemek çok zor sabır gerektiriyor valah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?