Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Rabbim hakkında hayırlısını versin... ben hala hasta olmadım malum pko... belası ama sorunyok :) kendine iyi bak görüşürüz...

hadı bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. belkı yıne aynı zamana denk gelır ... ben bu aylarda kürlere başlıycam nasıp olursa...

Biz de Bünyamin Beyle tedaviye başladık.çook pozitif bi insan ilk kez doktora gitmek benim için kabus olmuyor.aşılamaya başladık bakalım hayırlısı dua edin olur mu benim için

Pko için soğan kürünü denedin mi arkadaşım?çooookkkk faydasını gören arkadaşım oldu.

tedavin hayırlı olsun canım:) ben evet soğan kürünü cok duydum ama cok düzenli yapadım aslında yapılabilir haklısın....

ne kürü ne yapmayı düşünüyorsun?

canım ben ıncır kuru yapıyordum zaten yumurtaların kalıtesı ıcın. Esıme kecıboynuzu kuru yapıyoırum. Sımdı aslanpencesı mı adında bır otttan kür duydum onu yapacagım... Bıtkısel cay gıbı ıcılen bırsey... Oyle ıste ...ıbrahım saracoglundan bunlar:)

slm kızlarrr. erzurumdan ayrıldım... ınsallah sızler oradan hayırlı haber alırsınız...

slm kızlarrr. erzurumdan ayrıldım... ınsallah sızler oradan hayırlı haber alırsınız...

elif hocam hayırdır ne oldu ne yaptın? birde sakıncası yoksa özelden tlf yaz görüşelim ben irtibatı kesmek istemem... ben adet olmayı bekliyorum donmuşları bir deneyeceğim sonra bakalım... sen de planlar değişmiş ne yapacaksın hakkıknda hayırlı olsun kararların inşallah...

kimse yok muuuu arkadaşlar lütfen cevapppp

merhabalar rana hanım... muayene için kadın doğuma gitmenize gerek yok. yakup hoca ile doktorların giriş katındaki odaya gidip kapıya isminizi yazıp görüşüyorsunuz. o tedavinin sekline göre yönlendiriyor. tüp bebek merkezi ise 3. katta oraya çıkıp bünyamin hocaylada başlayabilirsiniz... ilk gün biraz beklemek zor olabilir ama tedavi başlayınca hersey daha rahat sakın korkmayın...Rabbim gönlünüzdekini ellerinize versin...iyi günler

arkadaşlar merhaba,
biz de şifada önce ürologa muayene olduk. spermle ilgili sıkıntımız var yarın üç aylık süremiz doluyor ve kontrole gideceğiz. araştırmada bünyamin beye mi direk gitsek ne yapsak bilmiyorum . bana da akıl versenize noolur eşim proxeed plus ve tribestan kullandı 3 ay. ve bu sürede hamilelik yine olmadı bünyamin bey bize de yardımcı olur mu ki, yarın erzuruma gideceğiz. hemen muayene olabilir miyiz ki kalabalık da oluyormuş nasıl yapacaz ki Allahım yardım etsin bize

Konu eski ama yazan arkadaslar gorurler belkii
Ben de varimm bunyamin hoca ile gorusuyoruz
Onunla tedavi gormus olanlar var ama devam etmemişlerr burada..

merhabalar erzurumda tüp bebek yaptırdınızmı durum nedir ? bende yaptırıcam doktor araştırıyorum da yardımcı olursanız

merhabalar erzurumda tüp bebek yaptırdınızmı durum nedir ? bende yaptırıcam doktor araştırıyorum da yardımcı olursanız

Merhaba
arastirmada Bunyamin Börekciyi cok öneren var
Ben de ameliyat olacagim ona bu ay icinde tuplerim alinacak sonrasinda Tup bebek tedavisini de orda dusunuyorum.Hastane gayet iyi doktorlar da cok alakali ve guler yuzlu.
Şifa hastanesinde de yapiyorlar once orda tedavi goruyordum ama nacizane fikrim orada biraz fazla ticari yaklastiklari yonunde
Hakkinda hayirlisi olsun

bende 2. defa erzurumda tüp bebek yaptırdım olmadı. bu ay adet görünce gideceğim bünyamin hoca genetiklerime bakacak. çok zor bir süreç biz doğubayazıta gidiyoruz çok zor oluyor bize.

bende 2. defa erzurumda tüp bebek yaptırdım olmadı. bu ay adet görünce gideceğim bünyamin hoca genetiklerime bakacak. çok zor bir süreç biz doğubayazıta gidiyoruz çok zor oluyor bize.
…......................................

Son düzenleme:
Biz de Ağrı'dan gidiyoruz :)
Evet zor oluyor ama yapacak bisey yok
Sen 2 denemeni de bunyamin hocaya mi yaptirdin?Problem neydi seni tup bebege goturen?
hocadan memnun musun?

benim pko eşimden sperm yavaşlığı var 2 defada bünyamin hocadan yaptım. sizin kaç kez oluyor ve sorununuz neydi acaba
benim tuplerimde sivi birikmesi var hidrosalpenks deniyor.Bir hafta sonra ameliyatim var tuplerim alinacak.Sonra da tup bebek nasip olursa.onu da bunyamin beyle devam ederiz diye dusunduk
Sen memnun musun.Ben coksevdim hocayi nedense

arkadaşlar öylesine esti birden vefasızlık da etmeyeyim bu başlığa yeniden bakayım dedim.benim dönemden kimse kalmamış herhalde burada ama ben kaptanelif arkadaşıma çok şey borçluyum onun sayesinde bünyamin beyle tanıştım.bizim iki yıllık evliliğimizde ikimizde de herhangi bir sorun olmamasına rağmen hamilelik olmamıştı.doktor işlerine biraz erken başladığımı farkettim sonraları ama nasip.sırasıyla tüm gerekli gereksiz tedaviler farklı farklı doktorlar tarafından uygulandı.son olarak da şifa da yakup bey le aşılama işlemlerini denemeksizin başarısız bi tüp bebek denemesi ve geçen sene bu zamanlar da laparoskopi uygulandı.ondan da birşey çıkmadı.zaten yakup beyle hiiiiççç yıldızzımız barışmadı benim hamile kalabilme sürecimin uzamasına vesile olmuştur olsa olsa:)derken bünyamin bey le tanıştım.hastane şifa dan daha iyiydi bana göre çünkü hemşireler peşimde dolaşıyordu resmen çok moral veriyorlardı ve samimiydiler.bünyamin bey ilk görüşmemizde teşhisi koydu zaten.stresssss...:)bence bi tedaviye gerek yok ama daha çok stres yapıyorum diyorsan bi aşılama deneyelim dedi.olur dedim.ve ilk aşılamamızda ikiz oğullarıma hamile kaldım sonsuz şükür rabbime:)bünyamin bey den Allah razı olsun bu süreç boyunca hep moral verdi bana da eşime de.bu aralar doğum yapmak üzereyim yani bugün yarın en geç cuma.keşke önceden görseydim yardımcı olurdum sizlere.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.çok uzattım kusura bakmayın.ama ne olursa olsun her derdin bir dermanını yaratmış rabbim bunlar imtihan sadece.biliyorum çooook zor bir süreç umudunuzu asla kaybetmeyin rabbim bir gün nasip edecek inş diye düşünün ve stresten uzak durun.benim için de dua edin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım evlatlarımı.Rabbime emanet olun.

adınıza çok sevindim. bende bünyamin beyde iki defa tüp yaptırdım. olmdı. bu ay içinde genetiklerime bakacak. kendin bünyamin beyden çok memnunun. çok pozitif ve ılımlı. benim bir oğlum var şükür o normal oldi şuan 8 yaşına giderecek ve kardeş çok istiyor bizden ondan dolayı tedavi görüyoruz. RABBİM hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…