- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Rabbim hakkında hayırlısını versin... ben hala hasta olmadım malum pko... belası ama sorunyok :) kendine iyi bak görüşürüz...
hadı bakalım canım hakkında hayırlısı olsun. belkı yıne aynı zamana denk gelır ... ben bu aylarda kürlere başlıycam nasıp olursa...
Biz de Bünyamin Beyle tedaviye başladık.çook pozitif bi insan ilk kez doktora gitmek benim için kabus olmuyor.aşılamaya başladık bakalım hayırlısı dua edin olur mu benim için
Pko için soğan kürünü denedin mi arkadaşım?çooookkkk faydasını gören arkadaşım oldu.
ne kürü ne yapmayı düşünüyorsun?
slm kızlarrr. erzurumdan ayrıldım... ınsallah sızler oradan hayırlı haber alırsınız...
merhaba
şifa hastahanesınde yakup bey vardı sımdıye kadar. ama artık oda arastırma hastahanesıne gectı. sımdı yakup bey de bunyamın beyde arastırma hastahanesınde. randevu almana gerek yok. gıttıgınde gorusursun mutlaka. sana tavsıyem adetın 2. gunu gıt mutlaka cunku normalde bıle gıtsen senı adetlıyken muayene edecek.o zaman gelmenı soyleyecek. ücret konusuna gelınce ılk denemen olunca esının 5 yıllık sıgortasıda varsa,daha once cocugun yoksa devlet karsılıyor ılaclar ortalama 500 hastahaneyede 400 falan derken 1000 lıra bıle tutmuyor. ozelde cok daha pahalı. şifa bana ortalama 7 bın falan demıstı telefonda... ama sen bılırsın yınede. araştırma hastahanesınde hafta sonuda dr oluyor genelde. ıkısıde ıyı maşallah. memnun kalırsın... sormak ıstedıgın bır sey olursa yaz yıne...[/Q
canım bende araştırmada tedavi görmek istiyorum ama bi türlü emin olamıyodum bu yazılanları gördükten sonra bu fikre ısınmaya başladım. hastaneye gidince direk prof.ların olduğu yere mi çıkıyosunuz yoksa önce normal poliklinikte mi muayene oluyosunuzz şimdiiden teşekkürler.. bizde 2 yıldır bebek istiyoruz ama henüz vakti zamanı değil heralde
kimse yok muuuu arkadaşlar lütfen cevapppp
merhabalar rana hanım... muayene için kadın doğuma gitmenize gerek yok. yakup hoca ile doktorların giriş katındaki odaya gidip kapıya isminizi yazıp görüşüyorsunuz. o tedavinin sekline göre yönlendiriyor. tüp bebek merkezi ise 3. katta oraya çıkıp bünyamin hocaylada başlayabilirsiniz... ilk gün biraz beklemek zor olabilir ama tedavi başlayınca hersey daha rahat sakın korkmayın...Rabbim gönlünüzdekini ellerinize versin...iyi günler
dediğın gıbı. adetten sonrakı gun cekıyorlar. sorun olmuyor ben hastası degıldım ama hemen cektıler. cok kısa bır ıslem o yuzden sorun olacagını sanmıyorum. adet olunca ara gun versınler olmadı o zaman ıcın da rahat eder. ben oyle yapmıstım adetten sonrakı gunlerde cekıyorlar nasıl olsa. hem bılgı alırsın hem rahat olursun. benımde yakup beyle yıldızım pek barışmadı :) bunyamın beyın ılgısınden sabrından guler yuzunden memnunum cok sukur. bız hastalarımızı uzmuyoruz demıstı bana bır kere:) haklıymıs:)
merhabalar erzurumda tüp bebek yaptırdınızmı durum nedir ? bende yaptırıcam doktor araştırıyorum da yardımcı olursanız
…......................................bende 2. defa erzurumda tüp bebek yaptırdım olmadı. bu ay adet görünce gideceğim bünyamin hoca genetiklerime bakacak. çok zor bir süreç biz doğubayazıta gidiyoruz çok zor oluyor bize.
Biz de Ağrı'dan gidiyoruz :)bende 2. defa erzurumda tüp bebek yaptırdım olmadı. bu ay adet görünce gideceğim bünyamin hoca genetiklerime bakacak. çok zor bir süreç biz doğubayazıta gidiyoruz çok zor oluyor bize.
benim tuplerimde sivi birikmesi var hidrosalpenks deniyor.Bir hafta sonra ameliyatim var tuplerim alinacak.Sonra da tup bebek nasip olursa.onu da bunyamin beyle devam ederiz diye dusundukbenim pko eşimden sperm yavaşlığı var 2 defada bünyamin hocadan yaptım. sizin kaç kez oluyor ve sorununuz neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?