Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

bayramdan sonra ilk adette bi gidip görüşücem bakalım...hayırlısı..teşekkür ederim iyi niyetli tavsiyeler için

ben de bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum.evet karşılaşırız belki:) yakalarımıza kırmızı karanfil mi taksak?:))

Canım benim de geçen sene Şifa da Hümeyra Hanım çekmişti rahim filmimi.Forumda hsg için yazılanlar gerçekten korkunç.Doğal olarak ben de anestezili çekilmek için gitmiştim;fakat orada bilgilendirme için bi bayan görüştü benle.Anestezisiz çekilirsen yalnızca 1 dk lık adet sancısına benzer bir sancı çekeceksin sonra kalkıp hemen gideceksin dedi ama anestezilli çekilirsen damar yolu açcaz daha uzun sürecek ve kendine gelmen için bekledikten sonra kısaca uzun bi süre sonra evine gidebileceksin seçimini sen yap dedi.ben anestezisiz çekildim. 1-2 dk yoğunlaştırılmış adet sancısı gibi bir sancı çektim sonrasında kalktım o gün pikniğe bile gittim.Bilmiyorum benim ağrı eşiğim bayağı yüksektir ondan mı bana kolay geldi ama korkulacak birşey yok bence:)

Arkadaşım verdiğin cevap için teşekkür ederim. Ben daha önce hsg filmi çektirdim İstanbul'da. Hiç de sıkıntı yaşamadım. Zaten çok kısa süren bir ağrı oluyor. Bence de o kadar kısa bir ağrı için fazla para vermeye gerek yok. Benim adet sonum bayram sonraya geliyor nasipse. Tatil dönüşü Erzurum'a gelip çektirmem lazım. Her gün çektirilmiyor diye yazmış biri ama Şifa hastanesi için de geçerli mi, onu tam anlamadım mesajdan. Bakalım hayırlısı olsun. Çalışıyorum da, oda ayrı bir sıkıntı. Bir de uzak bir ilçedeyiz. Ama ne yapalım bebek için katlanacağız. Rabbim daha fazla aratmasın . Hepimizin kucaklarını doldursun inş. Yakup beyi araştırdık, herkes çok iyi diyor. Memnun olmayan yok gibi. Ben de bir kere burda denemeyi düşünüyorum . Tabii tüp bebek mi diyecek, yoksa aşılama mı, hsg den sonra birlikte karar vericez dedi. Önceki tahlillerime ve dış gebeliklerime bakarak hemen karar vermemesi hoşuma gitti. Böyle yaparak araştırdığını düşünüyorum, Mesela diğer doktorlar hep daha gençsin olur diyorlardı.(28 yaşındayım) Acele tme diyorlardı. İlk defa Yakup bey zaman aleyhine işliyor, yaşadıkların da vücudunu olumsuz etkilermiştir, dedi. Gerçekçi olması da hoşuma gitti. Her ne kadar üzülsem de :))

Şifa hastanesinde şu günlerde çekiliyor diye birşey yok bildiğim kadarıyla sadece doktorla görüşüyorsun adet sonrası beş gün içerisinde çekiliyordu herhalde.ama ben şifanın hastasıydım şifa dışında bir doktorun hastası için belirli gün şartı var mı bilemiyorum.Canım ben de yakup beyin hastasıydım.daha doğrusu fatma hanım ,hümeyra hanım ve yakup beyin hastaları oldum sırasıyla.evet yakup bey iyi bir doktor olabilir ki doğunun her yerinden hastalar sıraya giriyor kendisi için ama benim tarzım değil galiba.çok az konuşuyor aşırı geriyor beni her muayene kabus oluyor.bu kez bünyamin beyle deneyeceğim herhalde.onun da yakup bey kadar iyi olduğunu söylüyorlar.bakalım hayırlısı.duana içten bir AMİN diyorummmm

dediğın gıbı. adetten sonrakı gun cekıyorlar. sorun olmuyor ben hastası degıldım ama hemen cektıler. cok kısa bır ıslem o yuzden sorun olacagını sanmıyorum. adet olunca ara gun versınler olmadı o zaman ıcın da rahat eder. ben oyle yapmıstım adetten sonrakı gunlerde cekıyorlar nasıl olsa. hem bılgı alırsın hem rahat olursun. benımde yakup beyle yıldızım pek barışmadı :) bunyamın beyın ılgısınden sabrından guler yuzunden memnunum cok sukur. bız hastalarımızı uzmuyoruz demıstı bana bır kere:) haklıymıs:)

selam kızlar bugun dr gıttım... bunyamın bey yokmuş. yakup bey vardı yıne şansıma... bu ayda bekleme kararı aldık... bakalım nasıp bır dahakı aya ınsallah...

selam kızlar bugun dr gıttım... bunyamın bey yokmuş. yakup bey vardı yıne şansıma... bu ayda bekleme kararı aldık... bakalım nasıp bır dahakı aya ınsallah...

Rabbim hakkında hayırlısını versin... ben hala hasta olmadım malum pko... belası ama sorunyok :) kendine iyi bak görüşürüz...

Biz de Bünyamin Beyle tedaviye başladık.çook pozitif bi insan ilk kez doktora gitmek benim için kabus olmuyor.aşılamaya başladık bakalım hayırlısı dua edin olur mu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…