- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.999
- 528
- Konu Sahibi yalnizkus_
Güzel senaryo ama bir şeyler eksik kalmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok özür dilerim işedim ndfnfkgnEflak ,Boğdan ve 12 adaları isteyin şimdi de.
Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Allah sana vicdan ve merhamet versinkarşı tarafı aslında yeterince istemediğim için
Boşa olmaz yahu. Bu piyasada mis gibi birikim.Şaka mısınız? Adam bir yıl sizin istekleriniz için neden boşa çabalasın yazık değil mi? İstemiyorum deyip ayrılın da yoluna baksın.
2 aylık sevgilisi elinden tuttu diye taciz diyodu, bu adamı tecavüzden astırır bu ablaNeden ona dokanılma fobinden bahsetmiyorsun?![]()
Bu da mi f*keYav ne kabul etmesi siz de yiyin.
Siz geçen konu açan kizsiniz yuzbasiymis oymuş buymuş konu feyk gibi. Değilse de neyse linclenmek istemiyorum şiddete karşıyım cidden ama bazı cidden hakediyo yaMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Dün üstüne gittik diye kendi çapında 'bakııığnn altınları kabul etti' diyor.Bu da mi f*ke
Gidin tedavi olun,ya da gerçeği söyleyin Adamı kandırıp evlenirseniz mahkeme ve dava süreçlerine hazır olun İnsanların sizin hakkında yapacaklar dedikodu ise cabası....Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
ahahaYüzbaşı maaşıyla 350gr altını anca geceler otobana çıkarak biriktirebilir korkmayın.
HeeeeDün üstüne gittik diye kendi çapında 'bakııığnn altınları kabul etti' diyor.Tamam bacım ben yedim burdakiler de yedi.
Sen haklısın okeyy