• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı altınları kabul etti, peki ben şimdi ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?

Hani diğer konuda bu birikimi çocuk için, sizin ortak geleceğiniz için vs istiyordun? O kadar altın istemeni savundun durdun.

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Siz geçen konu açan kizsiniz yuzbasiymis oymuş buymuş konu feyk gibi. Değilse de neyse linclenmek istemiyorum şiddete karşıyım cidden ama bazı cidden hakediyo ya

Aseksüelseniz neden karşınızda ki insanın yaşamını mahvetme yönünde hareket ediyorsunuz, pasif agresif davranışlar sergiliyorsunuz. Hayır demeyi öğrenemediniz mi? Hayır diyeceksiniz. Ki o da yoluna baksın.. Yazık bir yıl biriktirecekmiş o da ayrı bir vaka hoş..

Gidin tedavi olun,ya da gerçeği söyleyin Adamı kandırıp evlenirseniz mahkeme ve dava süreçlerine hazır olun İnsanların sizin hakkında yapacaklar dedikodu ise cabası....
Tüm suç sizin kendi durumunuzu bilip insanların hakkına giriyorsunuz,ne yapalım burda alkış mı tutalım?
Bir önceki konumuzda insanlar uyarınca üsten üsten konuşuyordunuz.........

Back
X