• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı altınları kabul etti, peki ben şimdi ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
İnşaAllah bu adam bir yıl boyunca güzel bir birikim yapar ve ona layık biri ile evlenir.

Bir önceki konunuzla bu konunuz ne kadar tutarsız, tezat. Madem böyle bir durum var diğer konuda insanlar neden sayfalarca yorum yaptı ve siz neyi savundunuz?

Karşınızdaki kişi sizin istekleriniz üzerine, ailesiyle fikir ayrılığı yaşamasına rağmen altın için çalışacak. Sizse yok işi yokuşa sürdüm, ne yapacağımı bilmiyorum vs. Bu alenen kötülük. Adam kandırmak, saygısızlık...

Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.

1 senede nasıl biriktirerek o parayı gerçi zenginse biriktirir. Kız net olup istemiyorum niye demedin?

Dün üstüne gittik diye kendi çapında 'bakııığnn altınları kabul etti' diyor. 😁🧿 Tamam bacım ben yedim burdakiler de yedi. 😁😁 Sen haklısın okeyy
1 yıl süre istemiş. Kim öle kim kala 1 yıla. Belki adam o zamana kadar 100 grama razı ederim olmazsa sepetlerim hesabı yapıyor?

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Çok sacma kolaydı öyle bir yilda 600bin lira biriktirip 350 gr altın yapmak

Ayril bacim o adam o altini bir senede biriktiremez insanları zora sokmanın anlamı yok. Sen babana soyle sirke limon tuz alsın günümüz şartlarında o altını düğün masrafı hariç sanmıyorum senin üstüne taksin

Back
X