- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi yalnizkus_
Herseye zam geliyor bir yıl sonra altın gramını bu sebeple arttırın bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden bugüne ne ara anasını danasını ikna etmiş de zengin olmuş adam yaaHeeeedun eksik kalmisim burdan aa nasil olmus da gormemisim konuyu acaba sjsjs
İnşaAllah bu adam bir yıl boyunca güzel bir birikim yapar ve ona layık biri ile evlenir.Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Şahsen adamda pek zeka pırıltısı görmedim ama. Nasip artıkahaha
ya asker polis kısmı genelde araç- arsa, yeni nesli de bitcoin borsa vs takılıyor. yalnız 1 koy 5 al gibi şeyler vaad edenlere filan gitmez umarım
1 yıl süre istemiş. Kim öle kim kala 1 yıla. Belki adam o zamana kadar 100 grama razı ederim olmazsa sepetlerim hesabı yapıyor?Dün üstüne gittik diye kendi çapında 'bakııığnn altınları kabul etti' diyor.Tamam bacım ben yedim burdakiler de yedi.
Sen haklısın okeyy
Tabi sadece altın olarak bakarsak güzel birikimBoşa olmaz yahu. Bu piyasada mis gibi birikim.
Hatta red yiyince göbek bile atabilir![]()
Hee o yüzden 350 gr altın ediyor dokanılmamış diye.Neden ona dokanılma fobinden bahsetmiyorsun?![]()
Çok sacma kolaydı öyle bir yilda 600bin lira biriktirip 350 gr altın yapmakMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Bence de. Hanım kızımız da süre istedi diye bozulmuş belli.1 yıl süre istemiş. Kim öle kim kala 1 yıla. Belki adam o zamana kadar 100 grama razı ederim olmazsa sepetlerim hesabı yapıyor?
Bence kapora vermesi lazım1 yıl süre istemiş. Kim öle kim kala 1 yıla. Belki adam o zamana kadar 100 grama razı ederim olmazsa sepetlerim hesabı yapıyor?
Dünden bugüne ne ara anasını danasını ikna etmiş de zengin olmuş adam yaa![]()
Adam kendi de dokanamayacak ki.Hee o yüzden 350 gr altın ediyor dokanılmamış diye.![]()
O kadar altını olunca başka hayaller de kurar :))Tabi sadece altın olarak bakarsak güzel birikimama hayallerini de kattım ben içine onun için yazık yani.
Ayril bacim o adam o altini bir senede biriktiremez insanları zora sokmanın anlamı yok. Sen babana soyle sirke limon tuz alsın günümüz şartlarında o altını düğün masrafı hariç sanmıyorum senin üstüne taksinMerhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?