• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş adayı altınları kabul etti, peki ben şimdi ne yapacağım?

1 yıl süre istemiş. Kim öle kim kala 1 yıla. Belki adam o zamana kadar 100 grama razı ederim olmazsa sepetlerim hesabı yapıyor?
Bir yılda başka kızlarla görüşecek, daha iyisini bulursa ayrılır. Bulamazsa altınları feda eder. Tanıdığım asker polis ekibi kar- zarar hesabı yapar böyle konularda 😂

Yalnız ileriye taşımak istemediğim adaylarıma ikinci mesajı bile atmışlığım yoktur. Hatun istemediği adamla düğün istemiyorumdan tut, damadın annesine kadar ulaşmış. Vay anasını sayın seyirciler 😳😳

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Hayır demek varken neden bu tantana

Merhaba arkadaşlar kafamda büyük bir dert var. Gaziantep'in örf adetleri gereği ve birazda karşı tarafı aslında yeterince istemediğim için ve aseksuel olduğum için ondan altından kalmayacağı şeyler talep ettim. 350 Gr altın vs. Elbette kabul etmedi, ayrılık mesajı atsın diye beklerken sizin mahalledeyim gel son kez konuşalım dedi gittim ve bir yıl birikim yapacağını, bir yıl sonra düğün yapacağımızı vs söyledi benden de söz aldı. Altınları vs her şeyi kabul etti. O an ben de tamam dedim ne diyeceğimi bilemedim fakat ben kendimden emin değilim şimdi ne yapacağım, nasıl bir çıkış yolu önerirsiniz?
Gaziantep in örf ve adetleri gereği diye bir gereklilik yok, isteyen yapar isteyen yapmaz. Bir Antepli olarak böyle bir zorunluluk ne hissettim ne hissettirdim.

Aynanın karşısına geçin ve "Hayır" demeyi öğrenin.

Sen bizle dalga mi geçiyorsun
Diğer konunda hiçte istemiyorum eş adayını demedin aksine

Ana kuzusu anasının lafını dinliyor 350 gr takmamak için uğraşıyor aslında 800 gr altın isteniyor dedin ya

Ne ara istemiyorum onu zora soktum oldu konu

Aileniz bu altınları kendilerine mi istiyor,size mi istiyorlar

Ne çabuk istemiyorum oldu mevzu altını yapicam tamam deyince senin de istediğin buydu

Istenmeyen sem bırakmayan o mu oldu şimdi

Çok ilginç cidden

Ne diye konu açtınız o zaman. Hem sevgilinizle hem bizimle dalga mı geçiyorsunuz siz?

Üzücü değil mi karşınızdaki insan için, yetişkin bireyler gibi duygularınızı ifade edip ilişkiyi bitirmek çok mu zor? Bu şekilde gram gram altın hesabı yaparak karşı tarafı yıldırıp ilişkiyi bitirmek size kendinizi iyi mi hissettirecekti? Üzgünüm ama aseksuel olmak vs. en son sorununuz bana kalırsa, evlenmek için yeterli olgunlukta olup olmadığınızı ölçüp biçin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu adamın maaşı ne kadar? 100 verebilirim dedi demiştiniz arada 150 Gr var 250 bini 1 senede nasıl biriktirecek?
1 yılda bu miktar birikiyormus masrafları görev yerinde karşılıyorlar mis
Madem zora koşmak için istemiştiniz ne diye âdet gelenek yok yatırım cart curt diye sinir uçlarımızla oynadınız siz? Aklınızca bizimle dalga mı geçiyorsunuz?
Evliliği gerçekten düşündüğüm zamanlarda hakikaten o gözle baktım fakat imkansız görününce gözüme hoş geliyor evlilik, çocuk vs ama ulastigimi hissettiğimde bir anda zorluklari düşüyor gözümün önüne. Dokunulma, cinsellik fobisi vs.
Güzel senaryo ama bir şeyler eksik kalmış.🧿
Birebir gerçek.
Hani diğer konuda bu birikimi çocuk için, sizin ortak geleceğiniz için vs istiyordun? O kadar altın istemeni savundun durdun.
Evlilik için bu amaçla bakıyorum ama evlilik istiyor muyum, yapabilecek miyim ona emin değilim
Neden ona dokanılma fobinden bahsetmiyorsun? 😁
Sordu geçen gün 😂 niye uzak duruyorsun , birşey mi var falan nasıl söylenir ki🤭
Aseksuel olduğunuzu nasıl anladınız? Konu bir tutarsız. Gerçek mi emin değilim. Dün bizim adetleri biliyordu zaten diyordu. Garip.
Karşı cinse karşı cinsel ya da duygusal çekim hissetmiyorum. Düşününce tiksiniyorum, korkuyorum, çekici gelmiyor falan. Kızlara karşı da böyle. Bu durumda aseksuel grubuna girdiğimi söylemişti bir yakınım araştırınca yakın geldi
Bir önceki konunuzla bu konunuz ne kadar tutarsız, tezat. Madem böyle bir durum var diğer konuda insanlar neden sayfalarca yorum yaptı ve siz neyi savundunuz?

Karşınızdaki kişi sizin istekleriniz üzerine, ailesiyle fikir ayrılığı yaşamasına rağmen altın için çalışacak. Sizse yok işi yokuşa sürdüm, ne yapacağımı bilmiyorum vs. Bu alenen kötülük. Adam kandırmak, saygısızlık...

Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kimsenin zamanını almak istemiyorum, sevgilimin de öyle. Bu yüzden çabalıyorum da ama benim duygularım geçişli. Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan ama yaklaşınca su , bu kısımları nasıl çözeceğim diye düşünüyorsun. Uzakken gelmiyor bu, nasıl halledecegim düşüncesi.

Sen bizle dalga mi geçiyorsun
Diğer konunda hiçte istemiyorum eş adayını demedin aksine

Ana kuzusu anasının lafını dinliyor 350 gr takmamak için uğraşıyor aslında 800 gr altın isteniyor dedin ya

Ne ara istemiyorum onu zora soktum oldu konu
Aç gözlülükten değil de aslında istemediğim için zora koştum demeye getiriyor. İstemem yan cebime koy.
Ya da bakın adam sizin imkansız bulduğunuz miktarı benim önüme seriyor demeye de getiriyor olabilir. Aseksüelliği nereye bağlayacak onu anlamadım ama. 😂😂

Aç gözlülükten değil de aslında istemediğim için zora koştum demeye getiriyor. İstemem yan cebime koy.
Ya da bakın adam sizin imkansız bulduğunuz miktarı benim önüme seriyor demeye de getiriyor olabilir. Aseksüelliği nereye bağlayacak onu anlamadım ama. 😂😂

Aynen bana kör kütük aşık istediğimi yaptırdım
Diyor alt metin de

Ama istemiyormuş gel gelelim yemedik

Evliliği gerçekten düşündüğüm zamanlarda hakikaten o gözle baktım fakat imkansız görününce gözüme hoş geliyor evlilik, çocuk vs ama ulastigimi hissettiğimde bir anda zorluklari düşüyor gözümün önüne. Dokunulma, cinsellik fobisi vs.
Yahu çocuğa gelene kadar siz de... Evliliği teletabi dünyası gibi mi zannediyorsunuz ya? Bebeği de leylekler getirecek zaten. Evlilik partnerle anlamlı bir şey. Öyle evlenmiş olayim pembis koltuklarım, mutfak setim olsun altınlarımı şıngırdatarak gezeyim ama kocam bana dokunmasın hatta uzak çok uzak dursun ama kocam var diyeyim 🥴 ama hata sizde değil partnerinizde. İnsan arzulanmadığını ne bileyim sevilmedigini hiç mi anlamaz 😒

1 yılda bu miktar birikiyormus masrafları görev yerinde karşılıyorlar mis

Birebir gerçek.

Evlilik için bu amaçla bakıyorum ama evlilik istiyor muyum, yapabilecek miyim ona emin değilim

Sordu geçen gün 😂 niye uzak duruyorsun , birşey mi var falan nasıl söylenir ki🤭

Karşı cinse karşı cinsel ya da duygusal çekim hissetmiyorum. Düşününce tiksiniyorum, korkuyorum, çekici gelmiyor falan. Kızlara karşı da böyle. Bu durumda aseksuel grubuna girdiğimi söylemişti bir yakınım araştırınca yakın geldi

Kimsenin zamanını almak istemiyorum, sevgilimin de öyle. Bu yüzden çabalıyorum da ama benim duygularım geçişli. Evlilik sıcak görünür uzaktan, altınlar yatırım falan ama yaklaşınca su , bu kısımları nasıl çözeceğim diye düşünüyorsun. Uzakken gelmiyor bu, nasıl halledecegim düşüncesi.
Nasıl açık açık altın istemeyi biliyorsanız, aseksüel olduğunuzu da öyle söyleyeceksiniz. Bence altın istemekten çok daha kolay.

Back
X