- 16 Ocak 2021
- 101
- -58
- 28
- Konu Sahibi Love_lover
-
Devletin işi gücü yok senin gibi ağır işsizlerin egosunu tatmin etmek için suç olmayan bir durumda bir suçluyu bulup suçun nerde olduğunu öğrenmeye çalışacak cidden hayal dünyan çok gelişmişKendi beyanınız var. Bu ihbar olmasın da ne olsun?
Sırf laf söyleyebilmek için "sizin ortalama hayatınız, benim ortalama hayatım" vs. şeklinde örnekleme yapmış birdebilmez canım bazı bilgiler parayla satın alınmaz
Benim fakültemde çan sistemi yoktu. Çanı manı boşverinde. Siz bi durunÖyle!
Farkettiyseniz çana takıldık dedim.
Çan sistemi nedir bilir misiniz love lover?
Evet, adınıza yapılmış suç duyurusu ile uğraşmakla meşgul olacaksınız.Sizin gibi ağır işsizlerin boş insanların olduğu biyerde zaten fazla kalmayı düşünmüyordum oyüzden banım süresiz olursa sevinirim...daha önemli işlerim var byeeeee
Parayla neler alınır bilemiyorum ama size cevap vermekle harcadığım zamanları ne geri getirebilirSırf laf söyleyebilmek için "sizin ortalama hayatınız, benim ortalama hayatım" vs. şeklinde örnekleme yapmış birdevah ki ne vah
Hanımefendi, anlamıyor musunuz? Suç işlediğinizi kendi eliniz ile yazdınız.Devletin işi gücü yok senin gibi ağır işsizlerin egosunu tatmin etmek için suç olmayan bir durumda bir suçluyu bulup suçun nerde olduğunu öğrenmeye çalışacak cidden hayal dünyan çok gelişmişsuçluyu bulmak için önce suçu bulmak gerektiğini bilmek icin hukuk okumaya gerek olmamalı hani suç nerde somut delil tanık varmı ama yok herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz dimi?
Çok korktuğumu titredigimi söylemiştim lütfen beni alacağım idam cezası için fazla bekletmeyinEvet, adınıza yapılmış suç duyurusu ile uğraşmakla meşgul olacaksınız.
Çok korktuğumu titredigimi söylemiştim lütfen beni alacağım idam cezası için fazla bekletmeyinEvet, adınıza yapılmış suç duyurusu ile uğraşmakla meşgul olacaksınız.
Ben elimle herşeyi yazabilirim... Ama sen elimle yazdığım herşeyin beni mahkum edebileceğini düşünecek kadar saf isen o senin sorunun... neyse daha fazla muattabim degilsiniz muneye söyleyin de beni süresiz banlasin zira birdaha sizin gibi insanlarin içinde bulunmak istemiyorumHanımefendi, anlamıyor musunuz? Suç işlediğinizi kendi eliniz ile yazdınız.
Boş fikirlerini kendine sakla .
Babana bile güvenmemek gerektiğini sen duymamış olabilirsin oyüzden boş fikirlerini kendine sakla olur mu?
Bağlantı yavaştı sen kimsin ki seni kaale alıp hırs yapayım
Kankiler durum ciddi!Parayla neler alınır bilemiyorum ama size cevap vermekle harcadığım zamanları ne geri getirebilir
Katibim yeni üye daha önceden neler yaşandı veya bundan sonra nelerin başına geleceğini bilmiyor olabilir.Hanımefendi, anlamıyor musunuz? Suç işlediğinizi kendi eliniz ile yazdınız.
Hırsını alamamışsın belli hala boş konuşuyorsunBağlantı o kadar yavaşmış ki mesaj iletilene kadar cümle o arada evrim geçirmiş. Milyonlarca yıl geçtiyse demek
Heder ettim beni hederahelix yeter laf vurma.Kankiler durum ciddi!
Parayla neler alınır bilmiyor ama hala bana laf sokuşturma derdinde.
Parayla ekmek alınır mesela, su alınır, çikolata alınır, yüzük alınır 35.000 tela değerinde
Bu işin az buz içinde biri olarak sizi uyarmaya çalıştım, beyan önemli, ifade önemli. Zannettiğinizden daha önemli hem de. Hata bende, ne haliniz varsa görün.Ben elimle herşeyi yazabilirim... Ama sen elimle yazdığım herşeyin beni mahkum edebileceğini düşünecek kadar saf isen o senin sorunun... neyse daha fazla muattabim degilsiniz muneye söyleyin de beni süresiz banlasin zira birdaha sizin gibi insanlarin içinde bulunmak istemiyorum
Hederahelix Latince orman sarmaşığı demek ayrıca.Heder ettim beni hederahelix yeter laf vurma.
Neler yaşayabilirim ucunda ölüm mü var hapis mi ne var? sandığım kadar değil sandığımdan da boşsunuzKatibim yeni üye daha önceden neler yaşandı veya bundan sonra nelerin başına geleceğini bilmiyor olabilir.
Korkmuş titremis zaten
Bundan sonrasını yaşasın görsün bırak
Neler yaşayabilirim ucunda ölüm mü var hapis mi ne var? sandığım kadar değil sandığımdan da boşsunuzKatibim yeni üye daha önceden neler yaşandı veya bundan sonra nelerin başına geleceğini bilmiyor olabilir.
Korkmuş titremis zaten
Bundan sonrasını yaşasın görsün bırak
Sizin gibi ağır işsizlerin boş insanların olduğu biyerde zaten fazla kalmayı düşünmüyordum oyüzden banım süresiz olursa sevinirim...daha önemli işlerim var byeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?