- 16 Ocak 2021
- 101
- -58
- 28
- Konu Sahibi Love_lover
-
Bu işin az buz içinde olan biriymişsin gerçekten ben bu işin içinde olmadigim halde sana çıkacak sonucu söyleyeyim " şüphelinin varsayılan suçu işlediğine dair somut bir delil elde edilemediğinden kovuşturma yapılmasına yer olmadığına " bence kendini biraz geliştir. Görüntü itibariyle boş sallayarak bu işin icinde değil de bilginle bu isin icinde ol.Bu işin az buz içinde biri olarak sizi uyarmaya çalıştım, beyan önemli, ifade önemli. Zannettiğinizden daha önemli hem de. Hata bende, ne haliniz varsa görün.
@Mune arkadaşın acelesi varmış. Sırada araştırılacak ipsiz sapsız tipler bekliyormuşSize zahmet sevabına bir el ativerin ki ortalık temizlensin :)
Velev ki dediğiniz gibi ola, o zamana kadarki baş ağrısı size de polis memuru bey /hanıma da yeter. O da öğrenir bu kadar büyük fedakarlığa kimsenin değmediğini. Çünkü herkesin ağzı sıkı değil.Bu işin az buz içinde olan biriymişsin gerçekten ben bu işin içinde olmadigim halde sana çıkacak sonucu söyleyeyim " şüphelinin varsayılan suçu işlediğine dair somut bir delil elde edilemediğinden kovuşturma yapılmasına yer olmadığına " bence kendini biraz geliştir. Görüntü itibariyle boş sallayarak bu işin icinde değil de bilginle bu isin icinde ol.
Velev ki dediğiniz gibi ola, o zamana kadarki baş ağrısı size de polis memuru bey /hanıma da yeter. O da öğrenir bu kadar büyük fedakarlığa kimsenin değmediğini. Çünkü herkesin ağzı sıkı değil.
Bismillah :) bu konuları ben mi açmışım yaw :) sen bu dolulukla beni bayıltacaksın ya nasıl bu hale geldin anlatsana biraz. :)Siz araştırmadığiniz için hergün burda kocam benle param için evlenmiş nişanlı iken beni aldatmış başka birisi var boşanmak istiyorum gibi konular açıyorsunuz
Beni görüşümden fikrimden dolayı aşağılamaya çalışan birine mal olup olmadığını sordum... hakaret etmedim..
Boş fikirlerini kendine sakla .
Sizin gibi ağır işsizlerin boş insanların olduğu biyerde zaten fazla kalmayı düşünmüyordum oyüzden banım süresiz olursa sevinirim...daha önemli işlerim var byeeeee
Aha bi fitneci eksikti oda geldiBelli ki yetersiz iletşim beceriniz var.
Hakaret ederek anlamsız söz öbekleri yazarak kendinizi ifade edebiliyorsunuz sadece.
Bol bol kitap okuyun faydasını görürsünüz umarım.
Belli ki yetersiz iletşim beceriniz var.
Hakaret ederek anlamsız söz öbekleri yazarak kendinizi ifade edebiliyorsunuz sadece.
Bol bol kitap okuyun faydasını görürsünüz umarım.
O zaman iyi sardın bana mı demem gerek bu bilgiyi veriş amacınız bu galibaHederahelix Latince orman sarmaşığı demek ayrıca.
Değişik bakış açınla gülümsettin
Siz araştırmadığiniz için hergün burda kocam benle param için evlenmiş nişanlı iken beni aldatmış başka birisi var boşanmak istiyorum gibi konular açıyorsunuz
şüphelinin varsayılan suçu işlediğine dair somut bir delil elde edilemediğinden kovuşturma yapılmasına yer olmadığına
Fazla bilgi göz çıkarmaz diyelimO zaman iyi sardın bana mı demem gerek bu bilgiyi veriş amacınız bu galiba
Sabıka kaydından mi öğreniyorsunuz birinin sizi aldatıp aldatmayacağını, cidden miSiz araştırmadığiniz için hergün burda kocam benle param için evlenmiş nişanlı iken beni aldatmış başka birisi var boşanmak istiyorum gibi konular açıyorsunuz
Aha bi fitneci eksikti oda geldiemredersiniz fitne fücur hanım
Sanane ya kendimle ilgili kararlar verirken sanamı danışacağım? Kimsin ki fikirlerimi yargılıyorsun? Ağır issiz git kendi mutsuzluğunla meşgul olSabıka kaydından mı öğreneceksin aldatıp aldatmayacağını ya da para için evlenip evlenmediğini?
Ayrıca bak sen de suç işlemişsin. Ceza almamış olman, ortaya çıkmamış olması suç işlediğin gerçeğini değiştirmiyor. Sevgilinin sabıka kaydını görseydin "ama sen suç işlemişsin, seninle olmaz" demeye yüzün olacak mıydı?
Ya da senin gibi suç işleyip işleyip
sonucuyla yırtmıştır
Mama i'm in love with a criminal şarkısı çınladı kulaklarımda nasıl bir konuya döndü sayfaaaaSabıka kaydından mi öğreniyorsunuz birinin sizi aldatıp aldatmayacağını, cidden mi
Süresiz ban isteğinize katıldım.Sanane? Sana giren çıkan ne burda?
Ahahah.Sabıka kaydından mi öğreniyorsunuz birinin sizi aldatıp aldatmayacağını, cidden mi
Üslubunuzdan nasıl tiplerle birlikte olacağınız az çok anlaşılıyor, endişe etmeniz normal, hak verdim ben size.Sanane? Sana giren çıkan ne burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?