Eş adayının geçmişi

Soguksever

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
67
53
18
Merhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bir konu var. Şu an bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu. Sevgilim benden önce çok kızla yakınlaşmış beraber olmuş, benim başımdan hiç böyle bir olay geçmedi çünkü istemedim evleneceğim insanla olmak istedim. Sizce bu eşitsizlik kötü mü? Açıkçası Başka kızlarla böyle şeyler yaşamış olması beni irite etti beni onlarla kıyaslayacak mı diye bile düşündüm. Bir de bana eğer ben bişeyler yaşamış olsam bile onun için farketmeyeceğini, benim kalbimi sevdiğini söyledi. Sizce doğru mu bu? Ben çok çekiniyorum bu konularda

Kalben razı olabiliyorsan tabiki olur. Sonuçta birini sevebilmek karşılık görebilmek herzaman olmayan bişey. Şansına da böyle biri denk gelmiş. Ve senden beklentisi de yok anladığım kadarıyla. İçin alıyorsa devam ettirebilirsin.

Haklısınız çok teşekkür ederim

Yarisma mi bu yahu
X daha iyi opustu y daha iyi sevisiyordu diye kiyaslama mi yapacak saniyorsun?
Insana haz veren sey bu ozel anlari sevdigi insan ile yasamaktir
Bence boş yere kuruntu yapıyorsun

Haklısınız sanırım ya kıyaslanmak düşüncesi sanırım beni rahatsız etti. Kuruntu olabilir evet :)

Erkeklerin bekarken mumkun oldugu kadar kadin tanimasi ve beraber olmasi,gece hayati ve ortamlari bilmesi ve sonra evlenmesi taraftariyim. Yoksa bazi seyler iclerinde kaliyor. Esimin yakasina yapisip bizi Ankaranin pavyonlarina gotur nolur diyen evli ama bekarken hic kadin yuzu gormemis arkadaslari ve akrabalari var cunku

bakire olmayan erkekmi var. varsa onda problem var ben sana söyleyeyim. bizim ülkemizde cinsellik ayıp kkötü günah diye algılanıyor . fakat bu doğal birşey bizim ülkemizde bayanlar daha bu baskıda yetişiriz fakat erkekler öyle değil. bence erkeğin daha önceden böyle bir şeyi yaşaması daha iyidir die düşünüyorum.

Çok haklısın fakat aynı şey iki cins içinde geçerli bence. Kadında erkekte evlenmeden önce dilediği şeyleri yaşayıp öyle evlenmeli ki içinde kalmasın hiçbirşey. Sonrasında bu yaşanmamışlıklar evlilik bitirebiliyor. Eşim hep der okadar kişiyle ilişki yaşamasaydım senin bukadar değerini bilemezdim diye. Aradaki farkı görüyorum diyor. Keza bende aynı şekilde.

Elbette, hadi iliski yasamisligi gectim gorgu bile cok fark ediyor. Bekarken karsi cinsi hic tanimamissin gormemissin,ona nasil davranacagini bilemezsin ki.

fake sin.
sabah sabah bellegim taze inanamadım size : p

İçinde kalmasın muhabbeti saçma geliyo bana.
Okadar esnek değilim.
Ben kimseyle yaşamadıysam o da yaşamamış olsun.
P... vs. izleyip böyle şeylere girmeden de evlenen var sonuçta.
fiilen birlikte olduysa benim midem almaz.
Alana da saygı duyarım, karşılıklı anlaştılarsa beni bağlamaz.
esas olan eş adayıyla bu konuda fikir birliğine varmak

Ya niye karsilastirsin? Siz hala sevgilinizi eski sevgililerinizle mi kiyasliyorsunuz? Eger eski sevgilisiyle kiyaslayacak olsaydi cinsellige gelene kadar huyunuzu, sacinizi basinizi filan kiyaslardi. Cinsel beraberlik mukemmel bir sey degil, bilmedginiz icin gözünüzde büyütüyorsunuz. Cinsel beraberliği mukkemmel yapan sey karsilikli ten ve duygusal uyumdur. Sizi seviyor. Bir insan birini severse dunyada baska kimse kalmaz. Sizinle de her seyi ilk kez yasiyor gibi hisseder. Ben de ilk kez esimle beraber oldum ama o ilk kez benimle değildi. Ama bana ne? Ben su ana bakarim. Cok mutluyuz. Siz de lutfen gecmisi bosverip mutluluğunuzu yasayin.

Kimse bakire olmak zorunda değil önce bunda anlaşalım bakire olmamak bozulmak, ikinci el kadın-erkek anlamına da gelmez. Eğer çok rahatsız oluyorsanız da gidip bakir bir adam bulacaksınız.
Ben iyi bir cinsel hayat için her iki tarafın da tecrübeli olmasını isterim mesela.
25-26-27 yaşında hiç deneyimi olmamış bir çiftin cinsel hayatı gerçekten içler acısı olabilir.

Duymak istediğim bunun normal olduğuydu ki benim de içim rahat etsin. Çok teşekkür ederim. Arkamı döndüğümde şunu da yapsaydım dediğim hiçbir şey yok herşeyi yaşadım öyle geldim sana senin yüreğini seviyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…