- 9 Temmuz 2017
- 214
- 825
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
-
Adı üstünde geçmiş önemli olan sana olan ciddiyeti..Merhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bir konu var. Şu an bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu. Sevgilim benden önce çok kızla yakınlaşmış beraber olmuş, benim başımdan hiç böyle bir olay geçmedi çünkü istemedim evleneceğim insanla olmak istedim. Sizce bu eşitsizlik kötü mü? Açıkçası Başka kızlarla böyle şeyler yaşamış olması beni irite etti beni onlarla kıyaslayacak mı diye bile düşündüm. Bir de bana eğer ben bişeyler yaşamış olsam bile onun için farketmeyeceğini, benim kalbimi sevdiğini söyledi. Sizce doğru mu bu? Ben çok çekiniyorum bu konularda
Nasil yani sen baskasiyla olsaydin fakretmezmiymis canim kusura bakma ama bu nasil bir dusunce ben bir senelik evliyim esimden baskasina elim degmedi muhtemelen o bircok kizla beraber oldu fakat beni cok seviyor ve kiskaniyor baskasiyla olsam evlenemezdik belkide erkegin bunu kabul etmesi garip seni sevdiginden eminmisinMerhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bir konu var. Şu an bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu. Sevgilim benden önce çok kızla yakınlaşmış beraber olmuş, benim başımdan hiç böyle bir olay geçmedi çünkü istemedim evleneceğim insanla olmak istedim. Sizce bu eşitsizlik kötü mü? Açıkçası Başka kızlarla böyle şeyler yaşamış olması beni irite etti beni onlarla kıyaslayacak mı diye bile düşündüm. Bir de bana eğer ben bişeyler yaşamış olsam bile onun için farketmeyeceğini, benim kalbimi sevdiğini söyledi. Sizce doğru mu bu? Ben çok çekiniyorum bu konularda
öyle der ama ileride başına kakmasını da bilirMerhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bir konu var. Şu an bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu. Sevgilim benden önce çok kızla yakınlaşmış beraber olmuş, benim başımdan hiç böyle bir olay geçmedi çünkü istemedim evleneceğim insanla olmak istedim. Sizce bu eşitsizlik kötü mü? Açıkçası Başka kızlarla böyle şeyler yaşamış olması beni irite etti beni onlarla kıyaslayacak mı diye bile düşündüm. Bir de bana eğer ben bişeyler yaşamış olsam bile onun için farketmeyeceğini, benim kalbimi sevdiğini söyledi. Sizce doğru mu bu? Ben çok çekiniyorum bu konularda
Erkeklerin bekarken mumkun oldugu kadar kadin tanimasi ve beraber olmasi,gece hayati ve ortamlari bilmesi ve sonra evlenmesi taraftariyim. Yoksa bazi seyler iclerinde kaliyor. Esimin yakasina yapisip bizi Ankaranin pavyonlarina gotur nolur diyen evli ama bekarken hic kadin yuzu gormemis arkadaslari ve akrabalari var cunku
Aslında eminim çok üzerime düşüyor her konuda. Ama bana göre daha rahat bir hayatı olmuşNasil yani sen baskasiyla olsaydin fakretmezmiymis canim kusura bakma ama bu nasil bir dusunce ben bir senelik evliyim esimden baskasina elim degmedi muhtemelen o bircok kizla beraber oldu fakat beni cok seviyor ve kiskaniyor baskasiyla olsam evlenemezdik belkide erkegin bunu kabul etmesi garip seni sevdiginden eminmisin
Eger sizin eliniz bir erkek eline dahi degmediyse, bir yakinlasmaniz vs soz konusu dahi olmadiysa kendiniz gibi birini istemeniz en dogal hakkiniz.. Bu bir tercih meselesidir. Eger iciniz almiyorsa bastan yollari kesmeliydiniz..
Sende benim gibisin canim benim esimde kizlarla cok konusmusti zamaninda ama benim sevgilim bile olmadi ondan baska ama su an mutluyum insallah sende olursun
Geçmişe çok takılma yapmayan erkek bir elin 5 parmağını geçer mi ki?Merhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bir konu var. Şu an bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu. Sevgilim benden önce çok kızla yakınlaşmış beraber olmuş, benim başımdan hiç böyle bir olay geçmedi çünkü istemedim evleneceğim insanla olmak istedim. Sizce bu eşitsizlik kötü mü? Açıkçası Başka kızlarla böyle şeyler yaşamış olması beni irite etti beni onlarla kıyaslayacak mı diye bile düşündüm. Bir de bana eğer ben bişeyler yaşamış olsam bile onun için farketmeyeceğini, benim kalbimi sevdiğini söyledi. Sizce doğru mu bu? Ben çok çekiniyorum bu konularda
Siz onu neden kıskanmadınız o halde?bunun kızı erkeği mı vardı? Böyle kültür olmaz olsun.Nasil yani sen baskasiyla olsaydin fakretmezmiymis canim kusura bakma ama bu nasil bir dusunce ben bir senelik evliyim esimden baskasina elim degmedi muhtemelen o bircok kizla beraber oldu fakat beni cok seviyor ve kiskaniyor baskasiyla olsam evlenemezdik belkide erkegin bunu kabul etmesi garip seni sevdiginden eminmisin
Siz ne demek istedigimi anladinizmi peki onyargili davranmakta dinen ve kulturen uygun degilSiz onu neden kıskanmadınız o halde?bunun kızı erkeği mı vardı? Böyle kültür olmaz olsun.
Dinen de yazdığınız doğru değil insanı olarakta doğru değil hanımefendi
Benim icin sorun degil daha once yasadiklari. Dini acisi ayri mesele ama o onun sorunu Allahla arasinda. Amaaa bana sen baskasiyla olsan ben senle evlenmezdim diyen ama kendi her halti yemis adami kopek diye kapinin onune baglamam. Nokta.Nasil yani sen baskasiyla olsaydin fakretmezmiymis canim kusura bakma ama bu nasil bir dusunce ben bir senelik evliyim esimden baskasina elim degmedi muhtemelen o bircok kizla beraber oldu fakat beni cok seviyor ve kiskaniyor baskasiyla olsam evlenemezdik belkide erkegin bunu kabul etmesi garip seni sevdiginden eminmisin
Hah iate bende onu anlatmaya calisiyom diyorumki baskasiyla olsam o adamla evlenirdim bunla degil ben her zaman tek ve duzgun iliski taraftariyimdir yanlis anlatmisim demekkiBenim icin sorun degil daha once yasadiklari. Dini acisi ayri mesele ama o onun sorunu Allahla arasinda. Amaaa bana sen baskasiyla olsan ben senle evlenmezdim diyen ama kendi her halti yemis adami kopek diye kapinin onune baglamam. Nokta.
Yo gayet iyi anlattin bence. Kadin sorun etmesin erkegin yasadigi iliskiyi ama erkek kadinin eski iliskisini sorun etsin hatta etmeli etmiyorsa sikinti. Ben yazdiginizdan bunu anladim?!Hah iate bende onu anlatmaya calisiyom diyorumki baskasiyla olsam o adamla evlenirdim bunla degil ben her zaman tek ve duzgun iliski taraftariyimdir yanlis anlatmisim demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?