Eş adayının geçmişi

Geçmişle kıyaslama diye birşey söz konusu olabilir mi sizce ? Yeni bir başlangıç yapmışsınız ne güzel. Geçmişe takılıp kurcalayıp hiç yoktan evhamlar üretmeye gerek var mı ki.
Erkeklerde kadınlarda geçmişi sorgulamayı kesip karşısındaki insanı olduğu gibi tanımaya çalışsa önyargılar hiç olmayacak

Adı üstünde geçmiş önemli olan sana olan ciddiyeti..

Öyleyse bakir erkek bulun yazacakken bir gülme geldi (!)

Nasil yani sen baskasiyla olsaydin fakretmezmiymis canim kusura bakma ama bu nasil bir dusunce ben bir senelik evliyim esimden baskasina elim degmedi muhtemelen o bircok kizla beraber oldu fakat beni cok seviyor ve kiskaniyor baskasiyla olsam evlenemezdik belkide erkegin bunu kabul etmesi garip seni sevdiginden eminmisin

öyle der ama ileride başına kakmasını da bilir

ben de katılıyorum size
biraz kadınları tanıyıp evlenmesi işimize bile gelir

Aslında eminim çok üzerime düşüyor her konuda. Ama bana göre daha rahat bir hayatı olmuş

Sende benim gibisin canim benim esimde kizlarla cok konusmusti zamaninda ama benim sevgilim bile olmadi ondan baska ama su an mutluyum insallah sende olursun

Geçmişe çok takılma yapmayan erkek bir elin 5 parmağını geçer mi ki?

Benim eşim ne kızlar görmüş geçirmiş. Sonra evlendik. Bana ilk dediği şey iyi ki kurtuldum. Çünkü sen daha kimseyi görmemişsin ama o bir sürü kişi görmüş.
Toplumda bizim kültürümüzde hep bakire kız istenir. Niyetim hiçbir kimseyi kötülwmek degil ben zaten bakire veya değil buna takılmıyorum. Ama erkek için sen önemlisin ve sen ilk kez onun olacaksın. Çok sıkıntı etme adam aşk yaşayacak artik.

Siz onu neden kıskanmadınız o halde?bunun kızı erkeği mı vardı? Böyle kültür olmaz olsun.
Dinen de yazdığınız doğru değil insanı olarakta doğru değil hanımefendi

Siz onu neden kıskanmadınız o halde?bunun kızı erkeği mı vardı? Böyle kültür olmaz olsun.
Dinen de yazdığınız doğru değil insanı olarakta doğru değil hanımefendi
Siz ne demek istedigimi anladinizmi peki onyargili davranmakta dinen ve kulturen uygun degil

Ben saçma bulmadım istediğiniz şeyi. Yani nasıl her haltı yemiş erkekler "Bakire gız isterük" diyebiliyorsa siz de pek tabii bakir bir erkekle beraber olmak isteyebilirsiniz. Ya da cinsel beraberlik yaşadıktan sonra evlenmeyi tercih edebilirsiniz. Bunlar çok doğal ve yargılanacak şeyler değil benim nezlimde. Ama beni kıyaslar mı düşüncesi sağlıklı değil, o zaman kimse kimseyle sevgili olmasın eski sevgilisiyle beni kıyaslar diye. Düşüncenizin bundan pek de bir farkı yok.

Benim icin sorun degil daha once yasadiklari. Dini acisi ayri mesele ama o onun sorunu Allahla arasinda. Amaaa bana sen baskasiyla olsan ben senle evlenmezdim diyen ama kendi her halti yemis adami kopek diye kapinin onune baglamam. Nokta.

Benim icin sorun degil daha once yasadiklari. Dini acisi ayri mesele ama o onun sorunu Allahla arasinda. Amaaa bana sen baskasiyla olsan ben senle evlenmezdim diyen ama kendi her halti yemis adami kopek diye kapinin onune baglamam. Nokta.
Hah iate bende onu anlatmaya calisiyom diyorumki baskasiyla olsam o adamla evlenirdim bunla degil ben her zaman tek ve duzgun iliski taraftariyimdir yanlis anlatmisim demekki

Hah iate bende onu anlatmaya calisiyom diyorumki baskasiyla olsam o adamla evlenirdim bunla degil ben her zaman tek ve duzgun iliski taraftariyimdir yanlis anlatmisim demekki
Yo gayet iyi anlattin bence. Kadin sorun etmesin erkegin yasadigi iliskiyi ama erkek kadinin eski iliskisini sorun etsin hatta etmeli etmiyorsa sikinti. Ben yazdiginizdan bunu anladim?!

Ben esime hic sormadim kimle ne yaptin ne ettin diye ama daha once hayatinda birileri oldugunu da birileriyle bir seyler yasadigini da biliyorum. Ustu kapali bir sekilde hizli yasadigini her seyin basindan gectigini soylemisti. Detayina girsem kafama takip kuruntu yapacagimi bildigim icin sormadim. Bunu da kafamda kabullendikten sonra evlenmeyi kabul ettim. Erkekler icin boyle seylerin o anlik olup biten seyler oldugunu biliyorum. Oyle kiyaslama yapilacak bir sey degil. Bir insani seviyosan ve evlilik yoluna girmeye karar veriyosan gecmis zaten coktan gecmiste kalmis demektir. Hem de erkeklerin bence bir seyleri yasayip gormus olmasinin iyi oldugu yanlari var. Evlendikten sonra degisip disariya yonelmez en azindan. Yasayip gormus hevesini almis artik yuvasinda huzur isteyen bir adamdir ki dusunme tarzi da onu gosteriyor. Seviyorsan, sevildigini dusunuyorsan ve guveniyorsan gerisinin bir onemi yok emin olabilirsin :) Yinede kafandaki tum soru isaretlerini konusmanda fayda var. Icini rahatlatacagindan eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…