- 16 Haziran 2017
- 67
- 53
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
-
Ben esime hic sormadim kimle ne yaptin ne ettin diye ama daha once hayatinda birileri oldugunu da birileriyle bir seyler yasadigini da biliyorum. Ustu kapali bir sekilde hizli yasadigini her seyin basindan gectigini soylemisti. Detayina girsem kafama takip kuruntu yapacagimi bildigim icin sormadim. Bunu da kafamda kabullendikten sonra evlenmeyi kabul ettim. Erkekler icin boyle seylerin o anlik olup biten seyler oldugunu biliyorum. Oyle kiyaslama yapilacak bir sey degil. Bir insani seviyosan ve evlilik yoluna girmeye karar veriyosan gecmis zaten coktan gecmiste kalmis demektir. Hem de erkeklerin bence bir seyleri yasayip gormus olmasinin iyi oldugu yanlari var. Evlendikten sonra degisip disariya yonelmez en azindan. Yasayip gormus hevesini almis artik yuvasinda huzur isteyen bir adamdir ki dusunme tarzi da onu gosteriyor. Seviyorsan, sevildigini dusunuyorsan ve guveniyorsan gerisinin bir onemi yok emin olabilirsin :) Yinede kafandaki tum soru isaretlerini konusmanda fayda var. Icini rahatlatacagindan eminim :)
+1İçinde kalmasın muhabbeti saçma geliyo bana.
Okadar esnek değilim.
Ben kimseyle yaşamadıysam o da yaşamamış olsun.
P... vs. izleyip böyle şeylere girmeden de evlenen var sonuçta.
fiilen birlikte olduysa benim midem almaz.
Alana da saygı duyarım, karşılıklı anlaştılarsa beni bağlamaz.
esas olan eş adayıyla bu konuda fikir birliğine varmak
Kotu seyleri duyma iyi seyleri duymaya calis bosver ben okumadim buraya yazilanlari ama tahmin edebiliyorum :) yuvana huzuruna bak. Her seyden onemlisi senin vicdaninin rahatligi. Sen haramdan uzak durmussun kendini masumca kocana saklamissin. Erkeklerin nefsi bizle ayni calismiyor malesef ne kadar bu bahaneler biz kadinlarin hosuna gitmese de gercek bu. Ben hep diyorum benim vicdanim rahat. Onun da gecmiste yasadiklari Allah ile onun arasinda. Bizden once yaptiklari seyleri birakalim Allah sorsun. Eminim Rabbim bizim hakkimizi da yerde birakmaz. Gerekeni sorar. Sen gelecege bak. Gecmiste yasadiklariyla helalim dedigiyle, kadiniyla yasamasi kiyaslanamaz bile :) Allah mesut etsin. Bunlar kafaya takilmicak seyler :)Ne kadar güzel anladın beni ya böyle laf sokmadan yargılamadan :) çok ihtiyacım olan şeyleri yazdın gerçekten çok teşekkür ederim Rabbim senin de mutluluğunu daim etsin inşallah :)
Kotu seyleri duyma iyi seyleri duymaya calis bosver ben okumadim buraya yazilanlari ama tahmin edebiliyorum :) yuvana huzuruna bak. Her seyden onemlisi senin vicdaninin rahatligi. Sen haramdan uzak durmussun kendini masumca kocana saklamissin. Erkeklerin nefsi bizle ayni calismiyor malesef ne kadar bu bahaneler biz kadinlarin hosuna gitmese de gercek bu. Ben hep diyorum benim vicdanim rahat. Onun da gecmiste yasadiklari Allah ile onun arasinda. Bizden once yaptiklari seyleri birakalim Allah sorsun. Eminim Rabbim bizim hakkimizi da yerde birakmaz. Gerekeni sorar. Sen gelecege bak. Gecmiste yasadiklariyla helalim dedigiyle, kadiniyla yasamasi kiyaslanamaz bile :) Allah mesut etsin. Bunlar kafaya takilmicak seyler :)
Sevindim rahatlatabildigime gercekten :) Insallah sen de cok guzel bir yuva kurarsin bu dusuncelerine endiselerine hatirladikca gulup gecersin :)Ya Allah razı olsun beni gerçekten çok rahatlattın İnşallah hep böyle kalbin gibi temiz şeyler yaşa :)
Sizi deniyorda olabilir. Siz bildiginiz dogru yoldan sasmayin bence.Merhaba arkadaşlar benim danışmak istediğim bir konu var. Şu an bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu. Sevgilim benden önce çok kızla yakınlaşmış beraber olmuş, benim başımdan hiç böyle bir olay geçmedi çünkü istemedim evleneceğim insanla olmak istedim. Sizce bu eşitsizlik kötü mü? Açıkçası Başka kızlarla böyle şeyler yaşamış olması beni irite etti beni onlarla kıyaslayacak mı diye bile düşündüm. Bir de bana eğer ben bişeyler yaşamış olsam bile onun için farketmeyeceğini, benim kalbimi sevdiğini söyledi. Sizce doğru mu bu? Ben çok çekiniyorum bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?