Eş adayının geçmişi

Ne kadar güzel anladın beni ya böyle laf sokmadan yargılamadan :) çok ihtiyacım olan şeyleri yazdın gerçekten çok teşekkür ederim Rabbim senin de mutluluğunu daim etsin inşallah :)

Yani ben de bisey yasamadim dolayısıyla ben de biseyler yasamis bir insanla olmak istemem dediginiz gibi esitsizlik oldugunu dusunurum he yaptigi sey yanlis mi hayır herkes istedigini yapabilir,yasayabilir ama bu durum kadın yapmis erkek yapmamis olsaydi bu sekilde dusunulmezdi erkek olunca normal oluyor ben buna katılmıyorum

+1

Ne kadar güzel anladın beni ya böyle laf sokmadan yargılamadan :) çok ihtiyacım olan şeyleri yazdın gerçekten çok teşekkür ederim Rabbim senin de mutluluğunu daim etsin inşallah :)
Kotu seyleri duyma iyi seyleri duymaya calis bosver ben okumadim buraya yazilanlari ama tahmin edebiliyorum :) yuvana huzuruna bak. Her seyden onemlisi senin vicdaninin rahatligi. Sen haramdan uzak durmussun kendini masumca kocana saklamissin. Erkeklerin nefsi bizle ayni calismiyor malesef ne kadar bu bahaneler biz kadinlarin hosuna gitmese de gercek bu. Ben hep diyorum benim vicdanim rahat. Onun da gecmiste yasadiklari Allah ile onun arasinda. Bizden once yaptiklari seyleri birakalim Allah sorsun. Eminim Rabbim bizim hakkimizi da yerde birakmaz. Gerekeni sorar. Sen gelecege bak. Gecmiste yasadiklariyla helalim dedigiyle, kadiniyla yasamasi kiyaslanamaz bile :) Allah mesut etsin. Bunlar kafaya takilmicak seyler :)

Ya Allah razı olsun beni gerçekten çok rahatlattın İnşallah hep böyle kalbin gibi temiz şeyler yaşa :)

Ya Allah razı olsun beni gerçekten çok rahatlattın İnşallah hep böyle kalbin gibi temiz şeyler yaşa :)
Sevindim rahatlatabildigime gercekten :) Insallah sen de cok guzel bir yuva kurarsin bu dusuncelerine endiselerine hatirladikca gulup gecersin :)

Bu mesele herkese göre değişir. İçine sinme meselesi tamamen. Ben çok sevdiğim birinden bunun yüzünden ayrıldım mesela takmayan da takmıyor

Bu sartlarda ayni egitim ayni maddiyat ayni gecmis falanda olsun.
Hirsiz, katil degilse lutfen insanlari gecmisleriyle yargilamayi birakin.
Ayrica bana evlenecek yasa gelene kadar erkeklerin %90inin bir kadinla hic irtibat halinde olmadigini yada mesajlasmadigini dahi kimse inandiramaz..
Ayricaaa Bu adamla olmadi diyelim, sizde eskiden biriyle gorusmus olacaksiniz, sizden eksilen bir deger var mi? Belki hayatinizin aski olacak adam sirf suan biriyle konustunuz diye sizin kisiliginizi karakterinizi cope atsaydi
Ne hissederdiniz?

Sizi deniyorda olabilir. Siz bildiginiz dogru yoldan sasmayin bence.

Benim eşim de evlenmeden önce bir ka çtane ilişkisi olmuş bana dediği tek şey hiçbir kadına kesinlikle sırf yakınlaşmak için birlikte olmadım ciddi oldum ama olmadı.Ne yaparsam yapayım benim de bir kızkardeşim var demişti.Bu sözüne zaten evlilik teklifini kabul ettim.Geçmiş geçmişte kalmıştır hiç takılmadım sonradan gözü açılanlardan korkacaksın.Benimde flörtüm olmuştu ama hiç bir şey yaşamamıştım.Ama asla bunu sorun etmedim o yaşadı yaşamadı bir süre sonra zaten unutuyor erkeler :)

Yanlış yere takılırsan hata yaparsın
Bence seni başkalarıyla mukayese etmeye hakkı yok.zaten böyle birşey de olmaz.sen daha önce kimseyle birliktelik yaşamadığın için bu konuda özgüvensiz bir düşünceye kapılman normal
Ama asıl düşünmen gereken onu bu şekilde kabul edip etmeyeceğin
Eğer kalbinde bir sıkıntı duymayacaksan benim için problem değil diyorsan devam et. iyi düşün çünkü şimdi kabul edip ilerde pişman olmayacağından da emin ol.
Senin kararın..

durumunuz eşitlenmeli, yoksa kendinize haksızlık edeceksiniz.
ya onunla beraber olun eğer bunu sorun etmiyorsanız, ya da kendinize kendiniz gibi bir adam bulun.

Mutluluğunuza odaklanın. Eğer her an bu düşünce aklınıza geliyorsa da bi ömür bunla yaşamak istiyormusunuz diye düşünün. Şimdi kolay gelir ama 10 sene sonra bu şekilde içiniz içinizi yemeye devam ederse yazık değil mi kendinize? Geçmişi değiştiremezsiniz ama geçmişinizi kabullenebileceğiniz başka biri Ile devam etmeyi düşünebilirsiniz, bir takıntı uğruna hayatı zindan etmeyin kendinize

Benim eski sevgilim de bakirim diyordu meğerse m yemediği halt yokmuş direkten döndüm resmen yoksa evleniyordum onunla bide bana kac kere boynuz takmış haberim yok ..bence bakır olmuş olmamış iş önemli değil bence sizde bu konuları konuşmasına fazla izin vermeyin tavrınız net olsun çünkü bu defada evlenince anlatmaya başlar bir defa anlattı bitti. Ikinci ye anlatmaya ne cesaret nede yuz bulsun .yoksa kimin geçmişi yok en azından dürüst davranmış ya yalan söyleseydi evlenince ogrenseydiniz iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…