- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Senin ailen damada gac gram altin taktı düğünde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesele altın falan değil hatta ben sırf bu yüzden sesimiKaç gr altın taksaydı karışabilirdi?
Baba yerine koyup koymamak icin kendinize bictiğiniz değer ne kadar?
Es ailesi değil, ailem de bana karisamaz.
Ama kimseye de saygısızlık ederim diye tehdit edemezsiniz. Size bir saygısızlık yapıldığını düşünüyorsanız konuşarak çözmeyi deneyin. Olmazda daha az görüşün mesafe koyun .
Ama siz de karakteri oturmuş biri değilsiniz..
Kişilerin davranışlarına göre sekil alıyorsunuz.
Önce bunları bir cozun
O sadece bir örnekti para mal vermesine zaten benim durumum iyi ama karışmasınlar da o samimiyeti koymadım ben aramızda düğün zamanı yüz göz olmadım bunu demek istiyorum suan 30 yasindayimAile oluyorsun onlar kim ki tavrı çirkin. Her şey mal mülk değil. Parayla mı baba sayacaktınız, size akşam 7'de evde ol diyebilecekti ? Bu nasıl mantık ?
Başka konuda haklısınız. Bence o an tepki vermeliydiniz. 25 yaşındayım eve gidip geleceğim saati bilirim deseniz daha doğru olurdu. Bu saygısızlık da değil. Eşinize taşımayın boş yere.
Yahu takı umrumda değil ben düğün zamanı yüz göz olmadım evimin maddiyatinda o mesafeyi korudum samimi olmadım bunu demek istiyorumTabiki de karışıp laf söyleme hakkına sahip değil ama düğünde takı takmamasi ne alaka?
Şu takı mevzusuna kim duymayı da bu sitede okuyorum.
Düşünceniz çok yanlış.
Sanane hey Allahım yaSenin ailen damada gac gram altin taktı düğünde?
Tabiki hayır takiye düğünü yapmadılar benim de işime geldi zamanında söyle düşündüm evimde maddiyatimda Vs söz sahibi olmayacaklar böyle daha iyi olacak yüz göz olmayacagizEğer bir aile olmak veya aile gibi olmak niyetindeyseniz hayatınızdan ‘babana söyle’ ‘annene söyle’ gibi kalıpları çıkartmanız lazım. Yetişkin insansınız rahatız olduğunuz bir durumu aracı kullanmadan kendiniz söyleyebilirsiniz. Takı muhabbetine girdiğinize göre 100 bin lira takı taksa istediği gibi karışabilir mi? Bence siz söylenen lafa değil söyleyen kayınpedere bozulmuşsunuz
Sanane hey Allahım ya
Aynen ya her şey kersilikli sen onlaraEşin senin aileni yok saysa ne hissedersin ?
Aynen yaAile oluyorsun onlar kim ki tavrı çirkin. Her şey mal mülk değil. Parayla mı baba sayacaktınız, size akşam 7'de evde ol diyebilecekti ? Bu nasıl mantık ?
Başka konuda haklısınız. Bence o an tepki vermeliydiniz. 25 yaşındayım eve gidip geleceğim saati bilirim deseniz daha doğru olurdu. Bu saygısızlık da değil. Eşinize taşımayın boş yere.
Size sormadım farzedinBana/bize niye soruyorsun? Konu acmanin amaci ne?
İyi de o zaman neden “ hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var “ yazdınız?Tabiki hayır takiye düğünü yapmadılar benim de işime geldi zamanında söyle düşündüm evimde maddiyatimda Vs söz sahibi olmayacaklar böyle daha iyi olacak yüz göz olmayacagiz
Size sormadım farzedin
Neyse, evdeki hesabiniz pazara uymamış.KP altin takmamış ama çatır çatır karışıyor.
Eşinizle konuşun, arkanizda durmayi denesin.
Size sormadım farzedin
Yok saymak mi bu.. bu yok saymak midir.. böyle mi oluyor yok saymak gerçekten miEşin senin aileni yok saysa ne hissedersin ?