Eş ailesi ailemiz midir?

Esimin ailesine saygi duyarim ve ailem derim ancak bana karisamazlar , esim de dahil olmak uzere kimse disari cikacagim saate karisamaz
Tepkinizde haklisiniz ancak tepkiyi veris seklinizde haksizsiniz , esinize bunu bu sekilde soylememeliydiniz
Benim kp bana boyle birsey soyleseydin, disari cikacagim saate ben karar veririm babacigim der gecerdim

Tabiki de karışıp laf söyleme hakkına sahip değil ama düğünde takı takmamasi ne alaka?

Şu takı mevzusuna kim duymayı da bu sitede okuyorum.

Düşünceniz çok yanlış.

Kaç gr altın taksaydı karışabilirdi?
Baba yerine koyup koymamak icin kendinize bictiğiniz değer ne kadar?

Es ailesi değil, ailem de bana karisamaz.
Ama kimseye de saygısızlık ederim diye tehdit edemezsiniz. Size bir saygısızlık yapıldığını düşünüyorsanız konuşarak çözmeyi deneyin. Olmazda daha az görüşün mesafe koyun .

Ama siz de karakteri oturmuş biri değilsiniz..
Kişilerin davranışlarına göre sekil alıyorsunuz.
Önce bunları bir cozun
Mesele altın falan değil hatta ben sırf bu yüzden sesimi
Aile oluyorsun onlar kim ki tavrı çirkin. Her şey mal mülk değil. Parayla mı baba sayacaktınız, size akşam 7'de evde ol diyebilecekti ? Bu nasıl mantık ?

Başka konuda haklısınız. Bence o an tepki vermeliydiniz. 25 yaşındayım eve gidip geleceğim saati bilirim deseniz daha doğru olurdu. Bu saygısızlık da değil. Eşinize taşımayın boş yere.
O sadece bir örnekti para mal vermesine zaten benim durumum iyi ama karışmasınlar da o samimiyeti koymadım ben aramızda düğün zamanı yüz göz olmadım bunu demek istiyorum suan 30 yasindayim

Tabiki de karışıp laf söyleme hakkına sahip değil ama düğünde takı takmamasi ne alaka?

Şu takı mevzusuna kim duymayı da bu sitede okuyorum.

Düşünceniz çok yanlış.
Yahu takı umrumda değil ben düğün zamanı yüz göz olmadım evimin maddiyatinda o mesafeyi korudum samimi olmadım bunu demek istiyorum

Kayınpederın baban sayılmaz, kimin nereye kacta gideceğine karısmak haddi degıl. İsine baksin.
Bir daha bu tutumla karsılasırsanız haddını bildirin.
Sırf kocanın babası diye cahil cesaretiyle karsında ahkam kesemez.

Son düzenleme:
Eğer bir aile olmak veya aile gibi olmak niyetindeyseniz hayatınızdan ‘babana söyle’ ‘annene söyle’ gibi kalıpları çıkartmanız lazım. Yetişkin insansınız rahatız olduğunuz bir durumu aracı kullanmadan kendiniz söyleyebilirsiniz. Takı muhabbetine girdiğinize göre 100 bin lira takı taksa istediği gibi karışabilir mi? Bence siz söylenen lafa değil söyleyen kayınpedere bozulmuşsunuz
Tabiki hayır takiye düğünü yapmadılar benim de işime geldi zamanında söyle düşündüm evimde maddiyatimda Vs söz sahibi olmayacaklar böyle daha iyi olacak yüz göz olmayacagiz

Eşin senin aileni yok saysa ne hissedersin ?
Aynen ya her şey kersilikli sen onlara
Aile oluyorsun onlar kim ki tavrı çirkin. Her şey mal mülk değil. Parayla mı baba sayacaktınız, size akşam 7'de evde ol diyebilecekti ? Bu nasıl mantık ?

Başka konuda haklısınız. Bence o an tepki vermeliydiniz. 25 yaşındayım eve gidip geleceğim saati bilirim deseniz daha doğru olurdu. Bu saygısızlık da değil. Eşinize taşımayın boş yere.
Aynen ya

Tabiki hayır takiye düğünü yapmadılar benim de işime geldi zamanında söyle düşündüm evimde maddiyatimda Vs söz sahibi olmayacaklar böyle daha iyi olacak yüz göz olmayacagiz
İyi de o zaman neden “ hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var “ yazdınız?

Bu kocacılar ayy annem gibi babam gibi seviyorumlar yalan . Karşı tarafın da kızımdan ayırmam gözümde hepsi evlattır diyenler de yalan . Evet sevilebilir ama asla kendi anne babanız gibi olmaz olamaz . Tabi size hesap sormaya Hakkı yok ama kayınbabadır kötü niyetli biri değilse siz de ona göre cevap verin kalp kırmadan . Sevmeyebiliriz ama saygılı olmalıyız size saygısızlık etmişsiniz demiyorum bunun için eşinizle tartışmaya değmez bence bir daha o saatte gitmeyin olsun bitsin . Kaynanamı günahım kadar sevmem ama damarıma basmadıkça saygısızlık yapmadım .

Değildir. Eğer boşanma olursa onlar da sizin eşiniz gibi bir yabancı olur. Eşimiz nedeniyle katlanmak zorunda olduğumuz insanlardır.

Kimsenin yetişkin bir birey olarak sizin kararlarınıza karışma hakkı olamaz ama bunun karşılığı saygısızlık yapmak değildir. Derdinizi saygı sınırları çerçevesinde de anlatabilirsiniz gayet. Saygısızlık yaparım diye tehdit etmek hoş olmamış

Bakış açınız yanlış bir kere sizin.
Derdiniz altın mı, yoksa nerede olduğunuzu sorgulayan eş ailesi mi?
Bu söylediğinize bakarsam parayı veren düdüğü çalar bakış açısına sahip olduğunuzu düşünürüm ben.
Eşimin ailesi benim de ailemdir, benim ailem de eşimin ailesidir. Takıyla filan olmaz ama ailelik, aile olmak bu demek değildir.
Bu saatte neredesin, dışarıda ne işin var diye de kendi ailemden dahi kimse soramaz bana. 25 yaşında kadınım, kimseye hesap vermem nereye gittiğimi. Haber veririm sadece birşey olursa beni nerede bulacaklarını bilsinler diye.

Back
X