Eş Ailesi Beni Cok Bunalttı

Ay millet nasıl katlanıyor? Ben olsam yüzüm turşu satar odamdan çıkmam. Yüzlerine gülmem. O samimiyetsizliği hissettirim gitsinler diye.
Ben de, duygularımı saklayabileceğimi düşünmüyorum bu durumda. Acaba ne zaman patlardım, diye düşünüyorum şu an.

Bir de kv nasıl rahatsız olmuyor, ben oradayım. İnsan bir banyo yapmak istemez mi? Bilmiyorum ya, cidden çok garip geldi.

Vazlideye hasta bezi alın yada doktora götürün yada siz ülkeyi terkedin.
Herşeye katlanırım ama çiş kokan evi kesin yakarım(çocukları tuvalet eğitimi verirken yaşadığım anılar aklıma geldi)
Çocuk çişine hemen müdahale edip silip hallediyorsun. Eve sinmiyor temizleniyor bu durum öyle bir şey de değil ya Allah sabır versin. Eve yerleşen o koku nasıl çıksın

Görümcem 45 yaşında . Birkaç kez bulaşık yıkadık en sonunda yere kırıntılar dökülmüştü onu mutfak beziyle silince iş yatırmaktanda vazgeçtim

Görümcem 45 yaşında . Birkaç kez bulaşık yıkadık en sonunda yere kırıntılar dökülmüştü onu mutfak beziyle silince iş yatırmaktanda vazgeçtim
Evden toz bezlerini kaldır iki üç tane temizlik ıslak mendili al. Daha pratik ve hijyenik olur. Ama iş yaptırmaktan vazgeçme

Neden sizde kalıyorlar ve daha ne kadar kalacaklar? Allah sabır versin

Çocuk çişine hemen müdahale edip silip hallediyorsun. Eve sinmiyor temizleniyor bu durum öyle bir şey de değil ya Allah sabır versin. Eve yerleşen o koku nasıl çıksın
İyi ya bukadar gözetimde tuttuğumuz bir egitimde zorlanırken buna dayanmanın zor olduğunu ifade etmeye çalıştım.
Evi onlara bırakıp giderek çıkar
Z kuşağı yetişen dünyada bu durum çok sinir bozucu

Calisan kadinin evine gelip ne yapıyorlar anlamıyorum ya. Amac ne yank? Kendi evlerinden baska evin koltugunda oturmak, baska tv yi izlemek mi? Oğullarını goruyolar hasret gideriyolar bitti yani, sonrasi neden

Peki böyle bir evde büyüyen eşinizin temizlik anlayışı nasıl onu merak ettim. Ailesi gibi mi yoksa kendini yetiştirmiş biri mi bu konuda. Yani kadının koku alma duyusu körelmemişse her şeyden evvel kendi rahatsız olup değiştirmeli, idrar kaçırma sorunu varsa ona göre yetişkinler için satılan bezlerden takmalı ne bileyim bir çözümü olmalı yani. Siz alıp verin olmadı bunu kullan rahat edersin diye. Bu çok ayıp bir şey çünkü kimse kimsenin sidik kokusunu çekmemeli hele ki eşyalara temas etmesi daha beter bir durum. Yanlarında koltuk yıkatın madem başka türlü nasıl olacak mı. Söyledik yine de değiştirmiyor diyorsunuz böyle olan birine karşı incinir mi falan diye düşünceli davranmayı bırakırdim ben. Görümceyi de eşinize iletin o söylesin kardeşine yardım etsene diye. Ne ayıp ya. Yani ne diyeceğimi bilemedim zor bir durum. Ama aman üzülmesinler aman idare edeyim aman eşimin hatri denecek bir durum değil bu yani birilerinin kalbi kırılmadan bu durum değişmez, kalbi kırılan siz olmayın

Giderler diye ummakla birlikte, kotusunu düşünerek hasta bezi almanizi oneriyorum. En azından evinizden gidene dek alta kacirma olayindan en az duzeyde etkilenirsiniz. Bir de yattiklari yere hasta bezleriyle satilan hasta yatak ortuleri var (bebek alt degistirme ortusunun buyugu) onlardan sererseniz rahat edersiniz.

Ayrica oyle ayip ki su derece hastayken bebekli eve yatili misafir olmak.

Ne amacla geldiler, hastane isleri falan mi var? Gerci tum gun evde oturuyorlar diyorsunuz.

Herşeye katlanılır ama idrara katlanılmaz kokuyu geçtim hiçmi o evde namaz kılınmıyor namaz bile kabul olmaz yüzüne güzel bir şekilde söylerdim kayınvalidemin Annecim namaz falan kılıyorum dikkat etsen iyi olur bak sana oturman için şurayı ayırdım derdim Duşa gir annecim rahat edersin falan derdim Allah günah yazmasın bu durumda kendi evimde yemek bile yiyemezdim ben koku konusunda çok hassasım muhakkak tatlı bir dille uyarırdım

Bez takmıyor mu?
Koltuklara alez serin ve siz söyleyin anne gel üstünü değiştirelim diye. Ne bileyim yani, madem kimse söylemiyor, rahatsız olan tek sizsiniz mecbur söyleyin yani.
Kimse nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum
Ananemde de idrar kaçırma var hem yetişkin külot bez kullanıyor hem de normal bez koyuyor arasına.
Eskilerde çok var nez koyma muhabbeti, onu da mı kullanmıyor anlamadım. Külot üstüne elbiseyle mi duruyor kadın

ay inanamıyorum şok oldum. 45 yaşında olmasına rağmen bu kadar pasaklıysa mental sorunu vardır muhtemelen.

Hizmet etmeyin !

Idare etmeyin, büyük hata ediyorsunuz...

İdrar konusu cidden mide bulandırıcı, geçmiş olsun yani ama böyle bir sıkıntısı varsa mesane pedi kullanabilir ya da dikkat edebilir sürekli duş alıp üstünü değiştirsin namaz kılmıyor mu acaba , görümceniz de annesine dikkat etmesi lazım. Bu yaptıkları pislikten başka bişey değil. Benim kendi annem de bazen çişini kaçırıyor ama hemen değiştirir üstünü başını. Ben kendi annemden bile rahatsız olunca söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…